Web Analytics Made Easy - Statcounter

افروز صفاری فرد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح در 10 شهر در سیستان و بلوچستان ، هفت شهر در کرمان، دو شهر در خوزستان، دو شهر در لرستان ، یک شهر در کهکیلویه و بویراحمد، یک شهر در خراسان رضوی ، یک شهر در خراسان جنوبی ، یک شهر در هرمزگان ، یک شهر در کرمانشاه، یک شهر در چهارمحال و بختیاری و یک شهر در مازندران اجرایی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در اجرای طرح مورد نظر ، خدمات آموزشی به خانواده ، ارجاع به سطوح بالاتر برای دریافت خدمات تخصصی ، تامین وسایل کمک توانخشی ، اشتغال معلولان به کسب و کارهای خانگی به صورت شاگرد و استادی و مناسب سازی منزل ارائه می شود.
وی اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح ، توانمندسازی افراد دارای معلولیت است و موارد جدید معلولیت نیز به صورت مراجعه خانه به خانه شناسایی می شوند.
مدیرکل توانمندسازی افراد دارای معلولیت سازمان بهزیستی کشور گفت: طرح سی.بی.آر (توانبخشی مبتنی بر جامعه) از سال 71 به صورت آزمایشی در روستاهای استان سمنان و پس از آن در سال 80 در تمام روستاهای کشور اجرا شد و اکنون این طرح در روستاها پوشش 98 درصدی دارد.
صفاری فرد افزود: امسال نیز وزارت کشور ، 30 شهر محروم را شناسایی کرد تا براساس برنامه ششم توسعه ، طرح یاد شده در آنها اجرایی شود.
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود تا سال 1400 ، میزان پوشش طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه در شهرها به 180 هزار تن برسد.
وی با اشاره به آغاز طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه در 30 شهر محروم کشور گفت: در حال حاضر 16 هزار پرونده افراد دارای معلولیت شناسایی شده در این شهرها وجود دارد و ادارات بهداشت ، سازمان فنی و حرفه ای و آموزش و پرورش استثنایی از شرکای بهزیستی در اجرای این طرح به شمار می روند. مدیرکل توانمندسازی افراد دارای معلولیت سازمان بهزیستی کشور افزود: تسهیل گرهایی در اجرای این طرح با بهزیستی همکاری دارند و تا پایان امسال هشت میلیارد تومان برای اجرای آن در نظر گرفته شده است؛ تسهیل گران ترجیحا از افراد دارای معلولیت با توانایی آموزش و جلب مشارکت انتخاب می شوند.
صفاری یادآور شد: با توجه به تغییر دائمی نیاز افراد دارای معلولیت، نظام ارائه خدمات باید بتواند به موقع خود را با این تغییرات ، تطبیق دهد.
وی اضافه کرد: طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه شهری براساس تجربیات 16 ساله بهزیستی در روستاها به صورت بومی طراحی شده است و در نظر است در مرحله بعد در مناطق حاشیه کلانشهرها اجرایی شود که اکنون این طرح در سه محله از حاشیه مشهد اجرا شده است و سال آینده مناطق تحت پوشش این طرح ، گسترش می یابد.
به گزارش ایرنا، هم اکنون یک میلیون و 300 هزار تن دارای معلولیت در بهزیستی پرونده دارند و از خدمات این سازمان استفاده می کنند.
اجتمام**9185** 1776
مصاحبه کننده: سادات حسینی خواه ** انتشار: لیلا خطیب زاده
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۳۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سید معلمی، اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان ودندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری های دهان و دندان می تواند تاثیراتی در بیماری های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری های جسمی نیز می تواند برای دهان ودندان مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم ‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آن ها می تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری ها می پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

دکتر سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان ودندان پرداخته می شود که چه کمک هایی می توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در پایان با بیان این که خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • هوادار سپاهان ۱۰ سال محروم شد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی