Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از العالم، روزنامه نیویورک تایمز در مطلبی نوشت: محمد بن نایف – ولیعهد اسبق عربستان – که می‌توانست عنوان پادشاه را از آن خود کند، به دریافت فرمان عادت نداشت. اما در یکی از شب‌های ماه ژوئن به قصری در مکه فرا خوانده شد، بر خلاف میل خود از ترک کاخ منع شد و ساعت‌ها تحت فشار قرار گرفت تا از تمایلش برای تکیه زدن بر مسند پادشاهی عربستان صرف نظر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نیز تا سپیده‌دم تسلیم شد و عربستان سعودی با خبر انتصاب یک ولیعهد جدید از خواب بیدار شد: محمد بن سلمان، پسر 31 ساله پادشاه.

حامیان ولیعهد جوان، ارتقای مقام وی را به عنوان قدرت گرفتن یک رهبر بلندپرواز ستوده اند. اما به گفته مقامات کنونی و اسبق آمریکایی و نزدیکان خانواده سلطنتی عربستان، از زمان ارتقای مقام وی در 21 ماه ژوئن، نشانه‌هایی مشاهده شده است که محمد بن سلمان برای خلع ولیعهد اسبق توطئه‌چینی کرده و این انتقال قدرت از آنچه نشان داده شده، پردردسرتر بوده است.

به گفته یکی از نزدیکان خانواده سلطنتی، برای افزایش حمایت از این تغییر ناگهانی در سلسله مراتب قدرت در عربستان، به برخی از شاهزادگان ارشد گفته شد محمد بن نایف نمی‌تواند به دلیل مشکل اعتیاد پادشاه شود.

تصمیم برکناری محمد بن نایف و برخی از نزدیکترین همکارانش نگرانی‌هایی را در مقامات ضد تروریسم در آمریکا برانگیخته است؛ چرا که آن‌ها شاهد محو شدن تعدادی از مورد اعتمادترین رابط‌های خود بودند و برای ایجاد روابط جدید چندان موفق نبوده اند. و تجمیع این حجم از قدرت به وسیله یک عضو جوان خاندان سلطنتی، شاهزاده محمد بن سلمان، خانواده سلطنتی را که همواره از اصول اجماع کلی و احترام به افراد سالخورده تبعیت کرده، با تنش روبرو کرده است.

در ادامه این مطلب آمده است: از ماه گذشته و زمانی که نیویورک تایمز گزارش داد آمد و شد محمد بن نایف به کاخ خودش محدود شده است، مقامات آمریکایی و نزدیکان اعضای ارشد خاندان سلطنتی ماجرا‌های مشابهی را درباره چگونگی فشار به این شاهزاده سالخورده از سوی محمد بن سلمان برای کناره‌گیری از قدرت مطرح کرده اند. همه آن‌ها به شرط محفوظ ماندن نامشان برای به خطر نیفتادن خود و رابط‌هایشان در خاندان سلطنتی سخن گفتند.

رقابت میان شاهزاده‌ها از سال 2015 آغاز شد؛ زمانی که ملک سلمان بر مسند پادشاهی تکیه زد و قدرت زیادی را در اختیار پسر مورد علاقه‌اش قرار داد. محمد بن سلمان به عنوان جانشین ولیعهد منصوب شد – فردی که برای پادشاهی در رده دوم قرار داشت. وی همچنین به عنوان وزیر دفاع عربستان منصوب شد، کنترل یک شورای پرقدرت اقتصادی را در دست گرفت و از نزدیک بر شرکت نفتی آرامکو که در عربستان بدون رقیب به فعالیت ادامه می‌دهد نظارت می‌کرد.

وی با سفر به روسیه، چین و آمریکا بر اعتبار خود افزود. او در آمریکا با مارک زاکربرگ، مدیر اجرایی فیس‌بوک دیدار کرد و در کاخ سفید با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا شام خورد. سلمان همچنین طراح برنامه "ویژن 2030" بوده است؛ طرحی بلند‌پروازانه برای آینده این کشور سلطنتی که قصد دارد اقتصاد عربستان را متحول کند و زندگی شهروندان را بهبود بخشد.

802

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۶۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت

آفتاب‌‌نیوز :

«پیمان جبلی» رئیس سازمان صدا و سیما درباره آخرین وضعیت سریال‌های الف ویژه اظهار داشت: دو مجموعه تلویزیونی «الف ویژه» فاخر سلمان فارسی و موسی (ع) در دست تولید است؛ هر دو مجموعه نمایشی با برنامه ریزی منظم، مراحل مختلف آن‌ها در حال پیشرفت است.

وی افزود: فناوری تولید مجموعه موسی (ع) با سریال سلمان فارسی و همه مجموعه‌های نمایشی که تا کنون تولید شده، متفاوت است و بر اساس تولید مجازی یا همان Visual Production در دست ساخت است که تجهیزات قابل توجهی را باید تأمین کنیم که به تدریج در حال تأمین است.

رئیس سازمان صداوسیما گفت: امیدواریم امسال دو مجموعه تلویزیونی موسی (ع) و سلمان فارسی بر اساس زیرساخت‌ها و تجهیزات تولید مجازی در تراز روز دنیا برخوردار خواهند شوند؛ به نظر می‌رسد تولید مجموعه‌های فاخر الف ویژه اگر بخواهد با شکل فعلی ادامه یابد؛ هم به لحاظ هزینه و هم به لحاظ زمان تولید چندان به صرفه نباشد؛ لذا ما توسعه فناوری جدید «تولید مجازی» را هدف قرار داده ایم.

وی ادامه داد: در حال حاضر فصل یک سریال سلمان فارسی در خاک ایران از سال گذشته شروع شده و با همان برنامه ریزی که پیش بینی شده در حال پیشروی است در هفته‌های آتی شاهد حضور مجدد عوامل و بازیگران و برنامه سازی در شهرک غزالی صداوسیما خواهیم بود.

به گفته رئیس سازمان صداوسیما، سریال سلمان فارسی در ۳ فصل ساخته می‌شود فصل دوم آن که مربوط به بیزانس بوده، به اتمام رسیده و در حال حاضر فصل ایران در حال تصویربرداری است و فصل پایانی هم که مربوط به بخش حجاز است، بعد از اینکه فصل ایران به مراحل وسط یا پایانی برسد، مراحل پیش تولید فصل حجاز را هم آغاز می‌کنیم.

جبلی درباره لوکیشن تصویربرداری سلمان فاسی یادآور شد: عموما لوکیشن‌هایی که برای فصل بیزانس طراحی شد، در مجموعه شهرک سینمایی غزالی سازمان صداوسیما ساخته شد و یک ساخت و ساز‌های ماندگاری است که برای همه مجموعه‌های تلویزیونی یا سینمایی قابل استفاده است.

صداوسیما سریال‌های نمایش خانگی تراز را خریداری می‌کند

وی در پاسخ به پرسشی درباره خریداری سریال‌های نمایش خانگی از سوی صداوسیما و پخش در شبکه‌های سیما اظهار کرد: اگر در تولید مجموعه‌های نمایشی با ضوابط سازمان صداوسیما و هماهنگی بین تهیه کننده و مجموعه صداوسیما، برای شبکه نمایش خانگی برنامه‌ای تولید شود، هم حمایت می‌کنیم و هم خریداری کنیم، اما فعلا به مورد مشخصی نمی‌توانم اشاره کنم.

رئیس سازمان صداوسیما درباره ساخت فصول بعدی سریال‌های پرمخاطب سیما بیان کرد: اساسا یکی پایه‌های اساسی طرح تحول صداوسیما، فصل دوم سازی است به این معنا که اگر مجموعه‌هایی به هر دلیلی توفیقاتی داشتند، آن سریال‌ها به عنوان ارزش و ویژند صداوسیما مورد بهره برداری قرار می‌گیرند و فصول بعدی آن‌ها تلاش می‌شود ساخته شود؛ البته در هر موضوعی فصل‌های جدید باید با موضوعات متنوع و کیفیت بالاتر و بهتر ساخته شود تا به آن برند لطمه وارد نشود.

وی ادامه داد: عملکرد صداوسیما در دو سه سال اخیر نشان می‌دهد از برند‌های مهم حمایت کرده و برای ساخت فصل‌های بعدی آن‌ها اقدام کرده است مثلا زیرخاکی و «نون خ» بخشی از آنهاست؛ درباره ساخت فصول بعدی پایتخت هم قبلا توضیح داده ام؛ بنابراین سیاست مذکور ادامه می‌یابد و هر مجموعه‌ای که موفق بوده، مطمئن باشید ساخت فصول بعدی آن‌ها در دستور کار است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد
  • «نیویورک تایمز» و «واشینگتن پست» برندگان پولیتزر/ خبرنگاران جان‌باخته در غزه تجلیل شدند
  • نیویورک تایمز: پاسخ حماس به توافق آتش‌بس جدی بود
  • ببینید | فوری؛ ترور محمد بن سلمان ناکام ماند!
  • کشف کمیاب‌ترین «رنگ» دنیای باستان در یک حمام رومی؛ رنگی گران‌تر از طلا (+عکس)
  • رسوایی کایل واکر را به عربستان می‌کشاند! محرز همبازی سابق را به لیگ ثروتمندان دعوت کرد
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • کشف شمشیر کمیاب هزار ساله
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ