Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، «محمدرضا طلایی» رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق ایران، با اعلام این خبر افزود: مبلغ نقدی این جایزه معادل پنج هزار دلار آمریکا است و شرکت‌های برنده در بهره‌مندی از امکانات مرکز انتقال و تبادل فناوری گروه D8 در اولویت قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برپایه این گزارش، دومین دوره رقابت برای کسب این جایزه از میان قراردادهایی که در سال 2016 منعقد و امضاشده برگزار می‌شود.
نخستین دوره این رقابت در سال 2015 برگزارشده و مراسم اهدای جوایز آن نیز در شهر ازمیر ترکیه و در حاشیه همایش اتاق‌های بازرگانی اعضای گروه D8 انجام‌ شده بود.
همه صاحبان قراردادهای واجد شرایط می‌توانند برای شرکت در این رقابت به صورت آنلاین (برخط) از طریق مراجعه به نشانی اینترنتی www.d8tten.org ثبت‌نام کنند.
همچنین متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 76250250 (تهران) تماس بگیرند.
به گزارش ایرنا، «سیدعلی موسوی» دبیرکل ایرانی سازمان دی 8 با اشاره به اهمیت و نقش با اهمیت این سازمان در توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و به خصوص توسعه مبادلات و همکاری میان بخش خصوصی کشورهای عضو در تجارت درون سازمانی دی ٨ گفت: این سازمان اهداف بزرگی دارد که از جمله رسیدن به حجم مبادلات 500 میلیارد دلاری تجارت درون منطقه‌ای یکی از آنهاست.
وی رقم کنونی تجارت بین اعضای دی 8 را حدود 150 میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: رهبران دی 8 مصمم هستند با ارتقای سطح مبادلات تجاری درون منطقه‌ای، همگرایی بیشتر را بین کشورهای عضو محقق کنند.
موسوی گفت: میزبان نهمین اجلاس سران دی 8 ترکیه است و امیدواریم این نشست به زودی برگزار شد.
گروه دی 8 (Developing 8 / D-8 or Developing Eight) متشکل از هشت کشور مسلمان در حال توسعه است که به منظور ایجاد روابط مستحکم اقتصادی بین کشورهای در حال توسعه اسلامی و تقویت نفوذ این کشورها در بازارهای جهانی تشکیل شده است.
پایه گذار گروه D8 نجم الدین اربکان نخست وزیر فقید و اسلام گرای ترکیه بود که با سفر به هشت کشور عضو در تیرماه سال 1375 زمینه تأسیس این گروه را فراهم کرد.
نخستین اجلاس سران دی 8، در خرداد ماه 1376 در شهر استانبول برگزار شد.
هشت کشور اسلامی ایران، اندونزی، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، مالزی، مصر و نیجریه عضو دی 8 هستند.
دبیرخانه دائمی این سازمان در استانبول قرار دارد و سید علی محمد موسوی از جمهوری اسلامی ایران بیش از سه سال است که دبیرکلی دوره ای این سازمان را برعهده دارد.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام*3065**1561**تنظیم: محمد ملک دار ** انتشار:مژگان توانا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۷۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • احمد عباسی آقای گل و بهترین بازیکن شد؛ محمدی بهترین سنگربان
  • فوتسالیست های ایران جوایز را درو کردند؛ احمد عباسی آقای گل، محمدی بهترین دروازه بان
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری