Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت : در سپاه و بسیج گفتمان، گفتمان انقلاب و ولی فقیه است و شهید حول محور ولی فقیه به وسیله دشمن شناسی است دفاع از مظلومین و محرومین و انشاءالله به دنبال تثبیت عدالت خواهیم بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرمان کرمان، سردار روح الله نوری صبح امروز در مراسم تودیع معارفه به اقدامات انجام شده سپاه ثارالله در طی 11 سال پرداخت و اظهار داشت: کلیه اقدامات انجام شده بعضا از ابتدای تشکیل بسیج در استان و به مرور زمان تشکیل بخش های دیگر در راستای مسائل فکری، اعتقادی، انقلابی گری و توسعه زیرساخت ها و محرومیت زدایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از جمعیت بیش سه میلیون نفر استان تا به امروز یک میلیون و 60 هزار نفر از این جمعیت در ساختار و سازمان بسیج مستضعیفن جذب گردیده است با عضویت های عادی ، فعال و کادر که البته با تلاش و زحمات 25 ناحیه مقاومت سراسر کشور بوده است. امروز ما به 263 حوزه 92 کانون 2581 پایگاه محلات و اداری و 2750 واحد دانش آموزی رسیدیم

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان افزود: استعداد ارگان های سازمان یافته در آماد جذب بسیجی امروز 105 ارگان مقدس سازمان دهی شده به سمت آمادگی های همه جانبه در حرکت است.

وی با اشاره به اینکه امروز در مجموع 1207 گردان عاشورا را در سازمان خود داریم، اذعان داشت: یک گردان امام علی به تمام معنا آماده کرده ایم ، همچنین گردان الزهرا (س) 795 نفر و گردان کوثر را داریم.

سردار نوری بیان داشت: 105 گردان بیت المقدس، 1207 گردان عاشورا از جمله گردان های سازمان دهی شده ای هستند که به سمت آمادگی های همه جانبه در حرکت اند .

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان همچنین به مسائل امنیتی اشاره کرد و گفت : از سالی که به استان کرمان آمدم لشکر 41 ثارالله ماموریت های امنیتی جنوب و شرق ایران از جمله در سیستان و بلوچستان ، ایران شهر و شهرهای مرزی را دنبال کرده است و از تاریخ اول مرداد 93 تا به امروز این لشکر باگردان های امام حسین (ع) در مرز سیستان و بلوچستان در منظقه سراوان مشغول انجام وظیفه است.

وی به ماموریت های حوزه دفاعی نیز اشاره کرد و بیان داشت: همچنین لشکر با گردان های امام حسین (ع) در دفاع از ماموریت حفاظت سرزمینی اربعین، تنگه هرمز شرکت داشته به اضافه آمادگی های لازم جهت دفاع از سنگرهای رزم انفرادی، نقاط امن نیرویی، امن امکانات و رزمایش های متعددی را از گردان تا لشکر همزمان با این مسئولیت های امنتیتی و دفاعی دنبال می کند.

سردار نوری محرومیت زدایی و زیرساخت مهندسی و مسائل رفاهی را از جمله فعالیت های انجام شده توسط سپاه برشمرد و ابراز داشت : ۶۰۴ پایگاه مقاومت ساخته شده که ۶۲ پایگاه در حال ساخت، 124حوزه مقاومت تکمیل شده که 6 ساختمان جدید در حال ساخت ،۴۰ سوله صالحین تمام شده و ۷۸ سوله در حال ساخت ، 5 گردان های امام حسین (ع) ساخته شده و یک ساختمان در حال ساخت ، 26 حوزه اقشار تکمیل شده و 20 ساختمان در حال ساخت ، 5 ستاد نواحی ساخته شده و 6 ساختمان در حال ساخت و در راستای معاونت های ستادی سه ساختمان در مرکز شهر احداث شده است.
نوری در راستای مسائل خدماتی و رستوران به مواردی در سیرجان و بم اشاره کرد افزود: همچنین یک هتل یازده طبقه نزدیک به هفتاد سوئیت در مشهد ساخته شده است و در زمینه مسکن هم اقداماتی صورت گرفته است

وی به اقدامات انجام شده در راستای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و اذعان داشت: سپاه استان تعداد 68 طرح را در راستای احیای باغات به کمک مسئولین محلی انجام داده است، همچنین 108 طرح پرورش بوقلمون، دام سنگین 575 طرح ، دام سبک 505 طرح، زعفران از یک هکتار به بالا 304 هکتار، طرح های زنبور عسل 423 طرح ، شتر مرغ 95 طرح ، صنایع تبدیلی 761 طرح ، قارچ 336 طرح ، پرورش کبک از 2 هزارقطعه به بالا 22 طرح ، پودر کمپوست 122 طرح، گلخانه از هزار متر به بالا 160 طرح، گیاهان دارویی 67 طرح ، پرورش ماهی 178 طرح، مرغ بومی از سیصد قطعه به بالا 621 طرح و صنایع دستی و قالی 1061 طرح را تاکنون اجرا نموده است.

سردار نوری با بیان اینکه گفتمان ما یک گفتمان انقلابی است اذعان داشت: تمامی بسیجیان و پاسداران در مسائل انقلابی گری ، روشنگری ، بصیرتی ، اعقتادی، سیاسی، معنوی تربیتی اخلاقی نقش اساسی داشته اند.

وی عنوان کرد: اگر کسی در دنیا به خواهد دنبال یک شیء ارزشمند باشد باید سازکار این تلاش را آماده نماید، زحمت بکشد ، برنامه ریزی کند ، فکر کند مکان های باستانی را، روستاهای مخروبه را تپه ها را ، برکه ها و چشمه ها را باید تجسس کند، کاوش کند، وجب به وجب زمین را جستجو کند با این همه تلاش شاید به این شیء دست پیدا کند یا نه تازه اگر چیزی پیدا کند یک کالای دنیوی و مادی است که خرج می شود اگر گرفتار قانون نشود.

سردار نوری اذعان داشت: اما خداوند منان در این دنیا هدیه ای را نصیب ملت ایران کرد براثر انفجار نور که برق آن به جشمان ملت خورد و آنان را به سمت خود کشاند و مردم این نوری که از طرف خدا ارزانی شده بود را به آغوش گرفتند، بوسیدند ،بوئیدند و روی چشم گذاشتند، البته دشمن هم ساکت ننشست و ننشسته است و قریب به 40 سال توطئه ، تهدید، تحریم و فتنه و بالاخره اینکه از هیچ کاری تا به امروز فروگذار نبوده است و اما این ملت خون عزیزترین فرزندان انقلابی خود را دو دستی تقدیم این انقلاب کرد و امروز این عزتی که خدای متعال نصیب مردم کرده است را باید پاس بداریم و به دشمنان آن سوی مرزها بگوییم این ملت ایستاده است و در این رابطه باید دقت کنیم و غفلت ننماییم و بارها به همه شما به عنوان یک تکلیف گفته ایم و باید بگوییم و از این بابت خسته نخواهیم شد.

سردار نوری اذعان داشت: اصل این است ما یکبار با خون مطهر شهدا ، فرزندان این ملت، عزیزان این ملت، پدران این ملت، انقلاب را خریدیم و دگر بار حاضر نیستیم آن را بخریم ما اینجا اعلام می کنیم و قبلا گفته ایم و در آینده خواهیم گفت صف ابلیس در مقابل انقلاب است و امروز به برکت دین و برکت انقلاب اسلامی پرچم عزت مسلمین در دست ولی فقیه نایب امام زمان (عج) است و همواره نصرت الهی را به ما نشان می دهد. چرا تردید؟ چرا تضعیف؟ چرا توهین؟ چرا ترس؟ چرا واهمه؟ ریشه های این انقلاب اسلامی با خون شهیدان آبیاری شده است و این ملت پشت انقلاب ایستاده است.

وی به مبحث انقلاب فرهنگی پرداخت و عنوان کرد: در زمین دشمن بازی نکنید شعارهای دشمن را تکرار نکنید و در این 40 سال بارها و بارها این انقلاب با پرچم داری ولی فقیه چه در زمان امام و چه در زمان مقام معظم رهبری پشت دشمن به زمین کوبیده شده و برخی از شما هنوز آن را قبول ندارید و درک نمی کنید.

وی خاطرنشان کرد: در سپاه و بسیج گفتمان، گفتمان انقلاب و ولی فقیه است و شهید حول محور ولی فقیه به وسیله دشمن شناسی است دفاع از مظلومین و محرومین و انشاءالله به دنبال تثبیت عدالت خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۷۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناخدا یکم صمدی در گفت و گو با «خبرآنلاین» روایت کرد

جواد مرشدی: از سال ۱۲۹۹ تاکنون، بیش از یک قرن است که روز ارتش در ایران گرامی داشته می شود ، پس از پیروزی انقلاب هم امام (ره)۲۹ فروردین را بنام روز ارتش نامگذاری کردند و همه ساله در این روز "ارتش"می شود تا ضمن ارایه کارنامه ارتش، افکارعمومی و کارشناسان هم مناسبت و مجالی برای گرامیداشت این فرزندان دلیر میهن داشته باشند، ارتشی که با وجود همه تغیی و تحولات سال های نخستین پس از پیروزی انقلاب ۵۷، شجاعانه به میدان مبارزه با ارتش آماده و تا بن دندان مسلح عراق شتافت و تاثیری انکارناپذیر در متوقف ساختن متجاوزان عراقی داشت.

خبرهای مرتبط:

ضربه مهلک حمله موشکی به اسرائیل به روایت وزیر رئیسی /جنتی خطاب به اسرائیل: دوران بی پاسخ ماندن به سر آمد/ حزب کارگزاران هم پیام داد خط و نشان مقام بلندپایه ارتش برای اسرائیل: منتظریم دست از پا خطا کنید / با کسی که به خاکمان تعدی‌ کند، مماشات نخواهیم کرد آماده باش کامل نیروهای مسلح ایران در برابر اسرائیل از زبان فرمانده کل ارتش

ناخدا یکم هوشنگ صمدی که اعزام پیش از انقلاب او به انگلیس برای گذراندن دوره‌ای عالی، همزمان با حضور صدام در همان مرکز لندن برای سپری کردن دوره اطلاعاتی بوده، در گفت و گویی صمیمانه با خبرآنلاین، روایتی دست اول، جذاب و کمتر شنیده‌شده از آغازین روزهای دفاع مقدس را مرور کرد که با هم می خوانیم:

مشروح این گفت و گو را بخوانید:

شما قبلا فرمانده گردان تکاور دریایی بوشهر بوده اید، امروز هم روز ارتش است ،لطفا از نقش ارتش در دوران دفاع مقدس برایمان بگویید.

ضمن تبریک این روز به همه همرزمان ارتشی بعنوان یک ارتشی می گویم ارتش در جنگ ۸ ساله تحمیلی نقش اصلی و موثر را داشت. در یکم مهر ۱۳۵۹ سپاه و بسیج آنچنان سازمانی نداشتند و ارتش بود که با همه مشکلاتی که در دوران انقلاب به سرش آمده بود و معاندین ،جاسوسان و بدخواهان صحبت انحلال ارتش را می کردند و با صدور بخشنامه های مختلف خواسته و ناخواسته برای تضعیف ارتش تلاش می کردند اما ارتش، روز ۳۱ شهریور مردانه در جلوی دشمن ظاهر شد.ما وجود دشمن و احتمال جنگ را از خرداد ۵۸ به مسئولین اطلاع می دادیم ،من خودم فرمانده گردان تکاروران در جبهه جنوب و خوزستان بودم واز خرداد ۵۸ چهار واحد در آنجا داشتم که روزانه به ما اطلاعات می دادند که دشمن دارد چکار می کند و در چه وضعیتی است و ما این را به نیروی دریایی انتقال می دادیم و نیروی دریایی به ارتش و ارتش به مسئولین می داد ولی مسئولین قبول نمی کردند و می گفتند بیشنر مردم عراق شیعه هستند و انقلاب را به ما تبریک گفته اند و به ما حمله نمی کنند و این برای ما بسیار سنگین تمام می شد که چرا آنها وظیفه سازمانی ارتش را نمی دانند آنقدر برای تضعیف ارتش کار می کنند؟ برخلاف همه این فشارها و تنگناها، ارتش از روز ۳۱ شهریور وارد عمل شد و کار را به جایی رساند که به فاصله یک هفته یغنی هفتم مهر صدام پیشنهاد مذاکره کرد. هدف صدام این بود که یکم مهر، خرمشهر را بگیرد ،سوم مهر، خوزستان و نهایتا، هفتم مهر در میدان آزادی تهران و در جمع رسانه های خارجی، گفت و گوی پیروزی را برگزار کند.

چرا صدام به فاصله هفت روز پس از آغا تجاوز به خاک ایران، مصلحت را در ارایه پیشنهاد مذاکره دید ؟

به علت مقاومت ارتش ، پیشروی را دور از دسترس می دید. این درحالی است که ارتش در آن زمان فرماندهان اصلی و رده بالای خود را از دست داده بود، سپهبد،سرلشگر،سرتیپ و ارتشبد نداشتیم و همه حذف شده بودند و حداکثر، فرماندهان میانی، مانده بودند.آن زمان در پی تلاش و فشار برخی نمایندگان مجلس، سیزده هزار افسر ارشد ارتش را پاکسازی کردند و در سطوح بالای فرماندهی ارتش، کسی نمانده بود. من پنجم مهر رفتم ۵ عراده تانک چیفتن از لشگر ۹۲ زرهی اهواز بگیرم و دنبال فرمانده گردان تانک گشتم ، نهایتا، یک سروان مخابرات را پیدا کردم و ایشان گفت من فرمانده هستم ،گفتم جناب سروان رسته شما مخابرات است وسروان مخابرات اگر خیلی خیلی زرنگ باشد می تواند یک گردان مخابرات را اداره کند نه گردان تانک چیفتن را! گردان تانک را افسر زرهی با درجه سرهنگ دومی باید اداره کند .این وضعیتی بود که در ابتدای جنگ برای ما پیش آمده بود و ارتش با این همه مشکلات توانست در روز هفتم دشمن را متوقف و به زانو در آوَرَد . فاصله شلمچه تا خرمشهر ۵/۱۶کیلومتر بود و دشمن می توانست یک ساعته به خرمشهر برسد ولی با مقاومت شجاعانه ارتش ، روز هفتم، هنوز نتوانتسته بود از پُل نو که بین شلمچه و خرمشهر است ، عبور کند. .شهید صفری افسر تکاور تیربارچی محافظ پل نو اجازه نمی داد پرنده ای هم از این پل عبور بکند، چه رسد به نظامیان دشمن. و مسیر دیگری نیز برای عبور تانک ها و نفربرهای عراقی غیر از این پل وجود نداشت.ارتش با همه مشکلات مردانه ایستادگی کرد ما رزمندگان آن زمان ارتش افتخار می کنیم که در طول ۸ سال دفاع ، مهم ترین وظیفه سازمانی خود، یعنی حفظ مرزهای کشور را به حوبی انجام دادیم.

بر این اساس ارتش در حفظ مرزها نقش بسزایی داشته است.

بله ارتش نقش کاملی داشت،ما در سه جبهه می جنگیدیم،جبهه شمالی،جبهه میانی و جبهه جنوبی که من درجبهه جنوبی و خوزستان بودم . گردان تکاوران ماموریت زمینی ندارد و ماموریت سازمانی و اصلی این گردان حفظ سواحل ،سکوهای نفتی و جزایر است و ما در خرمشهر با دشمن جنگیدیم و ۳۴ روز در برابر دشمنی که می خواست روز اول خرمشهر را تصرف کند مقاومت کردیم.

گردان تحت امر شما شامل چند تکاور بود و با چه تعداد نیرویی این مقاومت را انجام دادید؟

من ۸۰۰ تا ۹۰۰ نقر تکاور داشتم که همگی افسر و درجه دار بودند ، ما سرباز نداشتیم.

نبروهای مردمی هم شما را همراهی می کردند؟

بله، نیروهای مردمی از اقشار مختلف هم شاید ۴۰۰ نفر با ما همراه بودند.ما توانستیم با این تعداد نیرو در مقابل دو لشکر زرهی و مکانیزه ارتش عراق با چند گردان گارد ریاست جمهوری و چند گردان جیش الشعبی مثل بسیج ما، مقاومت کنیم.ارتشی ها مردانه در برابر دشمن ایستادگی کردند و همان مدافعین خرمشهر که من همیشه از آنها یاد می کنم از اقشار کشور بودند مردانه جان برکف ایستادند و الان اسمی از آنها برده نمی شود .

چرا اسامی این غیورمردان برده نمی شود؟

نمی دانم ،ببینید امروز روز ارتش است و در اصل روز نیروی زمینی نیز می باشد ولی در رادیو و تلوزیون چه برنامه ای می بینید؟ رسانه ملی چه برنامه ای برای امروز دارد .اینها را ببینید و بعد بپرسید چرا اسامی آن دلاورمردان برده نمی شود؟

گویا، شما در ابتدای جنگ بازنشسته شده بودید و به میل خود تان وارد جنگ شدید ...

بله من دو ماه بود که بازنشست شده بودم ولی چون هنوز نفر بعدی نیامده بود واحد را تحویل بگیرد من مشغول خدمت بودم. زمانی که جنگ آغاز شد من تسویه حساب هم کرده بودم و فرمانده به من گفت تسویه حساب شما روز میز من است می خواهی بروی یا بمانی؟ گفتم نخیر ناخدا رزمجو من با واحدم می روم خرمشهر،دشمن وارد خانه ما شده و غیرت ما قبول نمی کند. من اجازه نمی دهم تا زمانی که زنده هستم دشمن خاک کشور من را زیر پا داشته باشد.شعار من این است : دوست دارم کفنم پرچم ایران باشد، تکاور می گوید می جنگم جان می دهم ،خون می دهم ولی یک وجب از خاک کشور به دشمن نمی دهم.

امروز علاوه بر روز ارتش سالگرد غرق شدن ناوشکن سهند و حمله به ناوشکن سبلان و ناوچه جوشن در سال ۱۳۶۷ از سوی آمریکا هم هست، ،شما در این نبرد شرکت داشتید؟

نه من مشارکت نداشتم ولی جالب این است که اسمی از رزمندگان این ناوشکن ها هم برده نمی شود! فرماندهان اینها الان کجا هستند؟ آیا رادیو و تلویزیون اسمی از این سه ناو برده است؟ اینها در مقابل ارتش آمریکا ایستادند چرا اسمی از آنها برده نمی شود .من می خواهم بگویم رادیو تلویزیون برای ما ارتشی ها کار نمی کند، دوست ندارند، جانفشانی های دلاوران ارتش را بازتاب بدهند. بارها در شبکه های مختلف گفته ام شما رادیو تلویزیون ملی نیستید، میلی هستید و با هیچ وقت با ما جور نیستید. شهدای ما از شما شاکی هستند،حق شهدای ما را از بین برده اید.تا حالا کِی اسمی از شهید مرادی فرمانده گردان ۱۰۶ برده شده؟ شهیدی که ترکش سرش را از بدنش جدا کرد و در جلوی چشم من بدون سر در جاده اهواز می دوید و افتاد زمین و وقتی وی را در آغوش گرفتم در بغل من شهید شد.کجا هستند ۱۰۳ نفری که در ۳۴ روز مقاومت در خرمشهر از گردان تکاوران شهید دادیم.کجا هستند ۲۹۳ نفر جانباز از ده درصد تا ۹۳ درصد ،امیر سیاری هم تکاوری است که در همان ۳۴ روز ۷۵ درصد جانباز شدند.

شما پیشرفت ها و دستاوردهای ارتش را چگونه می بینید؟

من الان بازنشسته هستم و الان در ارتش نیستم و اطلاعاتی ندارم.

درست ،ولی به هر حال اخبار را که رصد می کنید. بنابر همین اخبار دستاوردهای ارتش را چگونه ارزیابی می کنید؟

آنچه که از دور می شنوم انشاالله خوب است.

تاثیر حضور نیروی دریایی ارتش را در آبهای بین المللی را چگونه می بینید؟

الان نیروی دریایی خیلی خوب است و اصلا قابل مقایسه با آن زمان نیست،حتی واحد خودم. دنبال یک قبضه توپ ۱۰۵ یا ۱۵۵ می دویدم و گیر نمی آوردم ولی الحمدالله الان تیپ های تفنگداران و تکاروران ما آتشبار دارند .بعضی وقت ها که به جاسک و چابهار می روم و این پیشرفت ها را می بینم لذت می برم.حتی یک بار لوله یک توپ را بغل کردم و گریه کردم و فرمانده وقت آمد و گفت چرا گریه می کنید گفتم خوشحالم که شما این سلاح دارید واز خوشحالی گریه می کنم ،شما این را دارید و من در زمان جنگ این را نداشتم که اگر داشتم خرمشهر سقوط نمی کرد.

۲۱۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896415

دیگر خبرها

  • پاسخ قاطعانه ایران اسلامی به حماقت دشمن صهیونیستی
  • شهید حجاری بنیان‌گذار عرصه‌های نوین بسیج بود
  • هدف از برگزاری یادواره‌های شهدا ترویج و تبیین راهبرد مقاومت و ایثار است
  • مراسم گرامی داشت شهادت جانشین سپاه‌ قدس در یاسوج
  • داستان ۳۴ روز مقاومت در خرمشهر؛ اگر سلاح داشتیم، شهر سقوط نمی‌کرد
  • ناخدا یکم صمدی در گفت و گو با «خبرآنلاین» روایت کرد
  • ارتش و سپاه در مقابل دشمنان جانانه ایستاده‌اند
  • پشت هر کشتی ایرانی در آب‌های فرا سرزمینی ارتشی مقتدر ایستاده است
  • ارتش در کنار مردم است/ خط بطلان ارتش بر همه ادعاهای دشمن
  • بساط ناهنجاری‌ها و کشف حجاب کم کم جمع خواهد شد