Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تدوین و راه اندازی پرتال یکپارچه آموزشی، پژوهشی و مالی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا رهایی در همایش بررسی مسائل آموزشی استان‌ها با تأکید بر اینکه روند توسعه دانشگاه با توجه به برنامه جامع آمایش آموزش عالی باید پیش برود، گفت: میزان تقاضا دانشجو از مناطق مختلف کشور، شرایط اشتغال و جذب دانش آموختگان و نیازهای منطقه ای کشور باید مورد ارزیابی قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شرایط اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ارتقاء سطح کیفی دانشگاه مورد ارزیابی قرار می گیرد، گفت: در این سنجش، میزان حضور فعالیت و روند ارتقاء، اعضای مشمول طرح رکود علمی، اعضای غیرواجد شرایط علمی، میزان نیاز به هیأت علمی، روند جذب و سهمیه بندی هیأت علمی با توجه به اولویت ها و ملاحظات عمومی دانشگاه در نظر گرفته می شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه های جدید برای ارتقا کیفیت این دانشگاه خبر داد و گفت: تدوین و راه اندازی پرتال یکپارچه آموزشی، پژوهشی و مالی، تدوین و برنامه‌ریزی سامانه جامع نظارت و ارزیابی و تدوین طرح آمایش دانشگاه آزاد اسلامی براساس نیازهای منطقه ای و توانایی های هر واحد دانشگاهی و بازنگری و فعال نمودن شورای برنامه ریزی دانشگاه از جمله این برنامه هاست.

وی درباره ویژگی های طرح تدوین و راه اندازی پرتال یکپارچه آموزشی، پژوهشی و مالی گفت: اجرای این طرح سبب از بین رفتن عدم هماهنگی در نرم افزار در چارچوب پرتال می شود و امکان دسترسی روسای واحدها، مسئولین سازمان مرکزی و اساتید به اطلاعات آموزشی و پژوهشی و مالی را فراهم می سازد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، ارزیابی علمی از دانشجویان، تدوین گزارش ترمی ـ سالی برای اعضای هیأت علمی و اخذ گزارش عملکرد از واحدها و مراکز آموزشی را از ویژگیهای مثبت طرح تدوین و برنامه ریزی سامانه جامع نظارت و ارزیابی برشمرد.

رهایی اجرای مقررات آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید اعضای هیأت علمی تمام وقت به حضور منظم و فعالیت های علمی گسترده تشویق شوند و با رعایت تقویم آموزشی، اطلاع رسانی دقیق و گسترده برای ثبت نام به موقع دانشجویان در واحدها صورت گیرد.

وی با تأکید بر اهمیت مقطع دکتری به عنوان بالاترین مرتبه آموزشی و با بیان اینکه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی موظف به اجرای شیوه نامه دوره دکتری هستند، اظهار داشت: واحدهای آموزشی سقف تعداد پایان نامه‌ها و رساله‌ها و توزیع متعادل بین اعضای هیأت علمی را رعایت کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: برای ارتقاء سطح هیأت علمی استانها، به تدریج جایگزینی افراد متخصص، صاحب نظر و مستعد با افراد بازنشسته و نیمه وقت مورد توجه قرار گیرد.

رهایی به طرح مشارکت بهینه استفاده از اعضای هیأت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و تصریح کرد: در این طرح توانایی اعضای هیأت علمی ارزیابی می شود و قطب های تخصصی در هر استان ایجاد می شود.

وی خطاب به روسای شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی استانها، گفت: ما باید رتبه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه کشور از لحاظ کمی را ارتقاء دهیم و بر کیفیت این دانشگاه بیفزاییم.

در ادامه این جلسه درخصوص محورها و زمان برگزاری همایش معاونین آموزشی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور بحث و تبادل نظر شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۸۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد

دکتر حسن هاشمی پور متولد ۱۳۵۰ در رفسنجان است که مقطع کارشناسی در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه تهران و مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را گذرانده است.

وی استاد تمام مهندسی شیمی بوده که دارای سابقه تدریس ۲۳ سال در دانشگاه های شهید باهنر کرمان و ولی عصر (عج) رفسنجان است.

حوزه تخصص وی سینتیک شیمیایی و جداسازی مواد در قالب پژوهش های تجربی و ریاضی با تاکید بر فناوری نانو است که نتایج این تحقیقات چاپ حدود ۱۰۰ مقاله در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی، یک ثبت اختراع بین‌المللی، یک کتاب با ناشر بین‌المللی و دو کتاب با ناشر ملی است.

دکتر هاشمی پور در حوزه فناوری دارای یک شرکت دانش بنیان با تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است. 

وی دارای فعالیتهای اجرایی متعدد در سطح ملی و استانی است. همچنین در حوزه ارتباط با صنعت پروژه های صنعتی متعددی با صنایع مختلف دارد که نتایج عملی و کاربردی داشته است.

دستاورد مجموعه این فعالیت ها منجر به آن شد که در سال ۱۴۰۱ از سوی وزارت عتف، دانشمند برتر کشور در حوزه ارتباط با صنعت معرفی شود.

گفتنی است: طی مراسمی روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه با حضور مسئولین کشوری در دانشگاه تهران از دکتر هاشمی پور به عنوان استاد نمونه کشوری تقدیر و تجلیل خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها