Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@05:30:14 GMT

چه کسی را لایق تصدی مقام شهردار تهران می دانید؟

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۸۸۷۱۳

چه کسی را لایق تصدی مقام شهردار تهران می دانید؟


همانگونه که کاربران پایتخت نشین سایت پارسینه، استحضار دارند، در جلسه امروز اعضای منتخب شورای شهر پنجم،هفت گزینه نهایی شهرداری تهران اعلام شدند.

اسامی نامزدهای تصدی سمت شهرداری تهران به ترتیب رای، محمد علی نجفی (۲۱ رای)، حسین مرعشی(۲۰ رای)، الهه کولایی (۱۶)، محمد علی افشانی (۱۴رای) حبیب الله بیطرف (۱۲ رای)، محمد شریعتمداری (۱۱ رای) و محسن مهرعلیزاده (۹رای) اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این افراد در جلسه امروز اعضای منتخب شورای شهر پنجم از میان ۲۴ نامزد پیشنهادی اعلام شده اند.
از سوی دیگر هم محسن هاشمی در جلسه روز چهارشنبه منتخبان شورای شهر پنجم تهران با وجود برخی درخواست‌ها برای داوطلب شدن وی برای سمت شهرداری تهران، به تصمیم جمعی اعضای شورا احترام گذاشته و اعلام کرد که منتخبین نامش را به عنوان نامزد شهرداری تهران پیشنهاد ندهند.

۷ کاندیدای شورای شهر را در یک نگاه بشناسید:

محمدعلی نجفی: در جلسه صبح امروز شورای شهر، تنها کسی که توانست همه ۲۱ رای را نصیب خود کند، محمدعلی نجفی بود.

در کارنامه محمدعلی نجفی چندین دوره وزارت در وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و آموزش عالی به چشم می‌خورد. وی از بنیانگذاران حزب کارگزاران سازندگی است و در شورای شهر تهران و هیئت علمی (بازنشسته) دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف سابقه خدمت دارد.

نجفی مرداد سال ۱۳۹۲ به عنوان گزینه دولت یازدهم برای تصدی وزارتخانه آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی شد اما موفق نشد از مجلس رای اعتماد بگیرد. وی ۲۶ مرداد سال ۱۳۹۲ از سوی حسن روحانی به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری شد.

نجفی روز پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۲استعفا داد و این امر مورد موافقت دکتر روحانی رئیس جمهور قرارگرفت. رئیس جمهور در همین روز طی حکمی نجفی را به عنوان مشاور رییس جمهور و دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی کشور منصوب کرد.

در کارنامه اجرایی نجفی همچنین سمت های دیگری نیز به چشم میخورد: مشاور دفتر معاونت نخست وزیر در امور انقلاب(سالهای ۵۷-۵۸)، رییس دانشگاه صنعتی اصفهان (۱۳۵۹-۱۳۶۰(، وزیر فرهنگ و آموزش عالی در کابینه های شهید باهنر، آیتﷲ مهدوی کنی و مهندس میرحسین موسوی (۱۳۶۰- ۱۳۶۳)،معاون آموزشی و فرهنگی صدا و سیما (۱۳۶۵- ۱۳۶۷)، معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه در کابینه حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی (۱۳۷۶- ۱۳۷۹) و نماینده مردم در شورای اسلامی شهر تهران( ۱۳۸۶-۱۳۹۲)

حسین مرعشی: از دیگر کاندیداهایی که آرای زیادی نصیبش شد، حسین مرعشی بود. مرعشی با ۲۰ رای بعد از نجفی بیشترین رای نصیب خود کرد.

مرعشی از فعالانِ سیاسیِ اصلاح‌طلب است که از اوّلِ انقلاب تا ریاست جمهوریِ محمود احمدی‌نژاد (دولت نهم)، مسئولیت‌های گوناگون را در پروندهٔ خود داراست. مسئولیت‌های او از جهاد سازندگی شروع و به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ختم شد.

مرعشی در کارنامهٔ فعّالیت‌های خود هشت سال استانداریِ کرمان و دو دوره نمایندگیِ مجلس در دوره‌های مجلس پنجم و مجلس ششم را دارد.

در دو سال اول دولت ششم به ریاست آیت الله هاشمی رفسنجانی هم رئیس دفتر او بوده‌است. در اواخر دورهٔ چهار سالهٔ مجلس، از طرف سید محمد خاتمی به عنوان رئیسِ سازمان تازه تشکیل یافته میراث فرهنگی و گردشگریمنصوب شد.

او با آمدن دولت محمود احمدی‌نژاد (دولت نهم) در تیرماه ۱۳۸۴، از ریاستِ سازمانِ میراث فرهنگی برکنار شد و از آن پس به عنوانِ عضوِ ارشدِ و سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی، همواره از منتقدینِ جدّیِ سیاست‌های محمود احمدی‌نژاد بوده‌است. وی، در انتخاباتِ مجلس هشتم شورای اسلامی در فروردین ماه ۱۳۸۷، به عنوان قائم مقام ائتلاف اصلاح طلبان و رئیس ستاد ائتلاف اصلاح طلبان استان تهران انتخاب شد.

الهه کولایی: تنها زنی که نامش در میان فهرست مردانه کاندیدای شهرداری دیده میشود، الهه کولایی است که توانست ۱۶ رای کسب کند. کولایی فعال سیاسی اصلاح طلب و استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران است که در شناسنامه سیاسی خود سابقه عضویت در جبهه مشارکت ایران اسلامی و مجمع زنان اصلاح طلب را دارد.

کولایی همچنین نماینده مردم تهران در مجلس ششم بود. در سابقه او همچنین سمت هایی مانند مشاور گروه تحولات شرق – مرکز تحقیقات استراتژیک، مشاور اداره کل اطلاعات مطبوعات وزارت امور خارجه، نماینده دانشگاه تهران در کمیسیون بانوان استان تهران، عضو گروه مشورتی مسایل آسیا در معاونت آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه، هیات موسس انجمن دوستی ایران و روسیه نیز دیده میشود.

محمدعلی افشانی: استاندار فعلی فارس در میان اعضای شورای شهر تهران ۱۴ رای کسب کرد. افشانی از فعالان اصلاح‌طلب استان کهگیلویه و بویر احمد و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی است که در سابقه مدیریتی خود معاونت استانداری های خوزستان، سمنان و کهگیلویه و بویراحمد، معاونت وزیر آموزش و پرورش و همچنین ریاست ستاد نوسازی مدارس کشور را در کارنامه خود داراست.

حبیب الله بی طرف: وزیر نیروی دولت اصلاحات در رقابت با سایر کاندیداهای شهرداری توانست ۱۲ رای بیاورد. بیطرف سابقه مدیریتی چهار ساله در سمت استانداری یزد، پنج سال در سمت معاونت وزیر نیرو و هشت سال نیز وزیر نیرو در دولت‌های هفتم و هشتم را در کارنامه خود دارد.

در حوزه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی نیز می‌توان به تدریس و عضویت در هیئت علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران، عضویت در هیئت امنا دانشگاه یزد، عضویت در کمیته برنامه‌ریزی آموزش‌های علمی-کاربردی وزارت مسکن و شهرسازی و هشت سال مشاور پژوهشگاه نیرو اشاره کرد.

از سوابق اجرایی بیطرف می‌توان به اجرای پروژه‌های بزرگ ملی مانند طرح احداث سد و نیروگاه آبی کارون ۳، اجرای ضوابط و مقررات نظام فنی و اجرایی کشور در حوزه مدیریت پروژه‌های دولتی، همچنین حضور دو دوره در هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران و عضویت کنونی در شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی و ساختمان اشاره کرد.

محمد شریعتمداری: کاندیدای دیگری که توانست ۱۰ رای از ۲۱ رای را نصیب خود کندف محمد شریعتمداری بود. شریعتمداری نیز از اوایل انقلاب سمت های زیادی داشت است.

عضویت در کمیته استقبال از حضرت امام (س)، عضویت در کمیته مرکزی انقلاب اسلامی،جانشینی معاونت امور انقلاب نهاد نخست وزیری از سال ۱۳۶۰، مشارکت در تشکیل وزارت اطلاعات در کنار حضرت آیت الله ری شهری ، قائم مقام وزیر بازرگانی در دولت اول آیت الله هاشمی رفسنجانی از جمله سمت های وی در سالهای اولیه انقلاب اسلامی است.

شریعتمداری همچنین در دو دوره دولت اصلاحات، وزیر بازرگانی بوه است. از دیگر سمت های وی می توان به ریاست کمیسیون مشترک بازرگانی، عضویت در هیات رئیسه فدارسیون فوتبال:

- ریاست مجامع عمومی کلیه شرکتهای مادر وابسته به وزارت بازرگانی، عضو کمیسیون مشترک سه قوه مبارزه با مفاسد اقتصادی، ریاست کمیسیون ماده ۱ قانون مقررات صادرات و واردات کشور، ریاست شورای عالی نظارت بر سازمان های صنفی کشور و عضویت در شورای راهبردی روابط خارجی اشاره کرد.

شریعتمداری همچنین در دولت روحانی به سمت های معاون اجرایی رییس جمهور و سرپرست وزارت ورزش و جوانان منصوب شد .

محسن مهرعلیزاده: استاندار خراسان در دولت اول اصلاحات توانست تنها ۹ رای از ۲۱ رای را کسب کند. محسن مهرعلیزاده، همچنین سوابقی در دولت هشتم به سمت معاون رییس جمهور و رییس سازمان تربیت بدنی منصوب شد. وی همچنین سابقه شرکت در انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری را در کارنامه خود دارد.به نظر شما کدامیک از این افراد با توجه به سوابقی که در اختیارتان گذاشتیم، شایسته تصدی مقام شهردار تهران هستند؟

اکنون نوبت شماست، پیشنهادتان را در این باره در قالب کامنت (نظر) در ذیل همین صفحه با ما درمیان بگذارید:

نکته: نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی و همچنین نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد، منتشر نمی‌شود.


منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۸۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند

ایسنا/کرمان در قالب پویش «شهردارشو»، در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی به عنوان شهردار محلات رفسنجان تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفته و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز کردند.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان عصر امروز، ۹ اردیبهشت‌ماه در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز به‌کار شهرداران نوجوان دهه هشتادی با حضور دستیار رییس جمهور در امر مردمی سازی، اظهار کرد: کاری که شهرداری رفسنجان با همراهی شورای شهر انجام دادند کار بسیار بزرگ، منحصر بفرد و فراموش‌شده‌ای است.

وی به شهادت تعداد زیادی دانش‌آموز در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: بزرگترین فرصت را همین جوانان برای جمهوری  اسلامی به وجود آورند.

استاندار کرمان عنوان کرد: در مسائل شهری مردم توقعات متنوعی دارند که زمانی که یک جمع هزار نفری در تصمیم‌گیری‌های شهری دخالت می‌کنند، تصمیم‌گیری‌ها پیامد خوبی خواهد داشت.

فداکار تصریح کرد: مدیرپروری یکی دیگر از نتایج این پویش است و مهم‌تر از آن کاری‌ست که با محوریت مسجد انجام می‌شود و این کار جای تقدیر دارد.

الگوی موفق شهرداری رفسنجان در کشور اجرا شود

امام جمعه رفسنجان نیز در این مراسم گفت: کاری که شهردار و شورای اسلامی شهر رفسنجان انجام دادند کاری بود که امام راحل(ره) بنیان آن را بنا نهادند. در دوران دفاع مقدس جوانانی مانند شما چالش بزرگی را در انقلاب اسلامی به سرانجام رساندند.

حجت‌الاسلام اصغر عسکری افزود: شهردار رفسنجان به جوانان دهه هشتادی میدان دادند و از فکر و تدبیر آنها برای کار و اداره شهر بهره می‌گیرند. شهردار به این جوانان اعتماد کرد و اداره شهر را به آنان سپرد و به آنها شخصیت داد.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار رفسنجان گفت: مطمئن باشید این آقایان و خانم‌ها غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به‌عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

عسکری خطاب به دستیار رئیس جمهور نیز اظهار کرد: از دستیار رئیس جمهور هم تقاضا دارم این تجربه موفق را به هیات دولت و کشور معرفی کنند که این همه مدیر در حال تربیت است. این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطئمن باشید کشور از جوانان مدیر و مدبر و ارزشمند برخوردار است.

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: سردار سلیمانی در دوران دفاع مقدس حدودا ۲۳ ساله بودند که یک لشکر را فرماندهی می‌کردند. الگوی موفق مدیریتی جوان به کشور معرفی کنید.

به گزارش ایسنا، معاون هنری شهرداری رفسنجان نیز در این مراسم به رویکرد محله‌محوری شهرداری اشاره کرد و ادامه داد: سیاست‌های شهرداری درباره محلات را با تأیید شهروندان محلات دنبال کردیم و در همین راستا بسیاری از جلسات در محلات شهر با حضور شهروندان آغاز شد و تصمیمات در مساجد محلات گرفته شد.

سیدعباس حسینی به تقسیم شهر رفسنجان به ۵۰ محله با محوریت مسجد و امام محله اشاره و عنوان کرد: یکی از خروجی‌های مهم بحث محله‌محوری میدان دادن به شهروندان پویا و فعال در محلات بود که به‌عنوان یک بازوی مهم و مطمئن برای شهرداری و شهر رفسنجان باشند. از همین‌رو بحث شورای محلات را آغاز کردیم و در ۳۰ ماه گذشته شورای محلات در رفسنجان تشکیل شد و امروز در ۵۰ محله، ۳۵۰ نفر در ۵۰ شورای محله فعال هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش رقابتی «شهردارشو» اشاره و با بیان این‌که شرکت‌کنندگان در این پویش دهه‌هشتادی هستند، گفت: با هدف توانمندسازی این افراد، ایجاد نشاط و امید، آموزش و قرار گرفتن این قشر در محیط واقعی مدیریتی این جسارت بزرگی بود که مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان انجام داد و پای کار ایستاد که این اتفاق بزرگ در رفسنجان افتاد که مدیریت محلات را به دهه‌هشتادی‌ها بسپاریم.

وی ادامه داد: پس از فراخوان ۳۰ روزه و ثبت‌نام اولیه ۳۵۰ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و بر اساس شاخص‌های شورای محله، شهردار محله انتخاب شد. امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها تیم ۹ نفره دارند و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمدند. این افراد تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفتند و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

حسینی افزود: قرار است این شهرداران طرح‌ها و برنامه‌های خود متناسب با احصای مشکلات محله در شورای محله ارائه داده و در عین حال الزامات بودجه شهرداریرعایت خواهد شد. پس از تصویب طرح در شورای محله، طرح به شهرداری ارائه و بودجه مورد نظر به این طرح ارائه و اجرا خواهد شد. در ضمن این طرح به وسیله خود شهرداران دهه‌هشتادی می‌تواند اجرا شود.

معاون هنری شهرداری رفسنجان در پایان تأکید کرد: الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان متکی به آموزه‌ها و منویات رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم، سیاست‌های کلان دولت، نظرات علمی توسعه اجتماعی و جماعت‌محور و ۳۰ ماه تلاش همکاران من در مجموعه شهرداری رفسنجان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری