Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - محصولات ذرت و جو در کل کشور و برنج (صرفاً در استان‌هاي مازندران و گيلان) به منظور عرضه در بورس کالاي ايران تعيين مي‌شوند

به گزارش خبرگزاري آريا ،هيئت وزيران در جلسه 14/4/1396 به پيشنهاد وزارت جهادکشاورزي و به استناد اصل يکصد و سي و هشتم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران، ماده (33) قانون افزايش بهره‌وري بخش کشاورزي و منابع طبيعي - مصوب 1389- و ماده (36)
قانون الحاق برخي مواد به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت (2) – مصوب 1393-، تصويب کرد:
1- محصولات ذرت و جو در کل کشور و برنج (صرفاً در استان‌هاي مازندران و گيلان) به منظور عرضه در بورس کالاي ايران تعيين مي‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تبصره- در صورت افت قيمت و ضرورت مداخله دولت براي خريد تضميني برنج، سازوکار خريد محصول مذکور از طريق بورس کالا انجام مي‌گيرد.
2- هزينه‌هاي تبعي اجراي سياست قيمت تضميني به پيشنهاد مشترک شرکت بورس کالاي ايران و وزارت جهاد کشاورزي و تأييد سازمان برنامه و بودجه کشور تعيين و از محل اعتبارات مصوب مربوط قانون بودجه سال 1396 کل کشور تأمين و پرداخت مي‌شود.
3- سازمان برنامه و بودجه کشور موظف است مابه‌التفاوت قيمت تابلوي بورس با قيمت تضميني محصولات فوق‌الذکر را به علاوه کارمزد معامله در بورس، به تفکيک از محل اعتبارات مصوبقانون بودجه سال 1396 کل کشور تأمين و پرداخت نمايد.
4- وزارت امور اقتصادي و دارايي (سازمان بورس و اوراق بهادار) مکلف است نسبت به بسترسازي و تقويت زيرساخت‌هاي مورد نياز ورود محصولات کشاورزي به بورس کالا با هماهنگيوزارت جهاد کشاورزي اقدام نمايد.
5- بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران مکلف است از طريق بانک‌هاي عامل معادلهفت هزار ميليارد (000ر000ر000ر000ر7) ريال تسهيلات بانکي در اختيار شرکت سهاميپشتيباني امور دام کشور قرار دهد. شرکت مذکور مجاز است با تأييد سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به پرداخت مابه‌التفاوت قيمت تضميني با قيمت معامله شده در بورس کالا اقدام نمايد.
اسحاق جهانگيري معاون اول رييس ­جمهور اين مصوبه را به وزارت جهادکشاورزي- وزارت امور اقتصادي و دارايي سازمان برنامه و بودجه کشور- بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران ابلاغ کرد


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۸۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • دو قانون مصوب مجلس به دولت ابلاغ شد
  • تعیین حریم مشهد با طرقبه شاندیز در انتظار ابلاغ وزارت کشور
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • در صورت مساوی بودن امتیاز، تفاضل گل تعیین‌کننده است
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد