Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ملایر با بیان اینکه سهمیه امسال اوقاف ملایر در طرح تربیت حفاظ قرآن 1700 نفر است، گفت: ثبت‌نام این تعداد صورت پذیرفته و مقرر شده است با راه‌اندازی مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن کریم با همکاری مؤسسه بیت‌الاحزان در دانشکده علوم قرآنی ملایر، طی یک‌سال بیش از 30 نفر حافظ قرآن مجید تربیت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوذر عباسی چهارشنبه 28 تیر در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه اعتبار تخصیص‌یافته به این طرح از سوی خیرین و اوقاف ملایر 200 میلیون تومان است، اظهار کرد: مرکز تخصصی مجازی حفظ قرآن کریم نیز با اعتباری افزون بر 30 میلیون تومان در محل رقبات تکیه ابولفضل(ع) ملایر در حال راه‌اندازی است.

وی خاطرنشان کرد: در روز 5 ذی‌العقده، سالروز تجلیل از جایگاه امامزادگان و بقاع متبرکه، همزمان با 7 مردادماه از مقام امامزاده سیدعلی داویجان در محل دانشکده علوم قرآنی ملایر و همچنین از 10 نفر از خادمان بقاع متبرکه شهرستان تجلیل به عمل می‌آید.

عباسی به اجرای طرح نشاط معنوی در 5 پایگاه شهری و روستایی با حضور 4 مبلغ اعزامی از قم و مبلغ بومی و 6 مبلغه از حوزه علمیه خواهران ملایر و سامن در طول ایام تابستان اشاره کرد و گفت: 12 میلیون تومان از سوی اوقاف ملایر برای برگزاری این طرح هزینه شده است.

وی از ثبت 4 وقف جدید در سالجاری در سطح این شهرستان خبر داد و افزود: در روزهای آینده نیز وقف‌های منفعتی و انتفاعی به شمار موقوفه‌های ثبتی ملایر افزوده خواهد شد.

عباسی عنوان کرد: دو مورد وقف برای ترویج روضه حضرت زهرا(س) در روستای ایرانه، یک مورد وقف زمین به منظور ساخت حسینیه پنج تن آل‌عبا(ع) در روستای قلعه علیمراد و یک مورد وقف برای ایجاد تکیه ابوالفضل عباس(ع) در روستای مهرآباد در مجموع به ارزش 500 میلیون تومان وقف‌های جدید سالجاری هستند که توسط اداره اوقاف ملایر ارزش‌گذاری شده است.

رئیس اداره اوقاف ملایر با اشاره به جایگاه شاخص و پیشینه غنی ملایر در حوزه وقف اظهار کرد: با توجه به کم بودن تعداد موقوفه‌های قرآنی در سطح استان همدان، باید به سمت ثبت موقوفه‌های قرآنی برویم.

وی به فعالیت‌های گسترده انجمن خیرین یاوران وقف در حوزه‌های مختلف چون قرآن، بقاع متبرکه، سلامت و ... اشاره کرد و افزود: جلسات راهبردی متعددی با اعضای این انجمن و مسئولان ادارات مربوطه برگزار شده است.

عباسی در رابطه با اقدامات فرهنگی متنوع انجام شده طی سالجاری خاطرنشان کرد: در طول ماه مبارک رمضان بیش از 10 هزار نفر از فقرا و مستمندان شهرستان که توسط ارگان‌ها و نهادهایی چون بهزیستی و کمیته امداد معرفی شده بودند، با دعوتنامه‌ای از سوی اوقاف، شب‌های جمعه کنار مقبره مرحوم سیف‌الدوله، اطعام شدند.

وی با بیان اینکه در کنار اطعام‌دهی توجه خاصی به مباحث فرهنگی چون قرائت، ترتیل و حفظ قرآن کریم در بقاع متبرکه و اماکن مذهبی صورت پذیرفت، ادامه داد: برپایی خیمه‌های معرفت به عنوان پایلوت امور فرهنگی و همکاری 30 مبلغ و مبلغه بومی و غیربومی اعزامی از قم در این رابطه به عنوان یکی از طرح‌های تابستانی اوقاف ملایر با حضور روحانیون انجام شد که نمونه این خیمه‌های معرفت در پارک بانوان ملایر شامل غرفه‌های مشاوره، آموزش خانواده و مسائل فرهنگی و اخلاقی دایر شده است.

عباسی در بخش دیگری از سخنانش در رابطه با عملکرد پیمانکار مصلی ملایر، گفت: اوقاف هیچ‌گونه قراردادی با این فرد ندارد و در صورتجلسه‌ای که تنظیم شده، بحث زمین اوقافی مطرح نشده است.

وی با بیان اینکه اراضی کنار جاده سلامت همگی موقوفه هستند، اظهار کرد: بر اساس قانون هیچ اداره‌ای بدون مجوز رسمی از سوی نماینده ولی‌فقیه و اجازه سازمان اوقاف حق واگذاری و یا تصرف زمین‌های اوقافی را ندارد.

عباسی یادآور شد: بنابراین در پی اقدامات پیمانکار مصلی ملایر نخستین کسی که علیه این فرد شکایت کرد و به دادستان گزارش داد، اداره اوقاف بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۹۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۳۳۷ حافظ آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین رامین خورنژاد ظهر پنج شنبه با اعلام این خبر گفت: نخستین مرحله از نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم در قالب حفظ ۱۰ جز، ۲۰ جز و کل قرآن کریم در آذربایجان شرقی نیز برگزار می‌گردد.

وی ادامه داد: این آزمون جمعه ۱۴ اردیبهشت همزمان با سراسر کشور با حضور ۳۳۷ نفر از حافظان استان در تبریز برگزار خواهد شد که ۷۰ در صد از شرکت کنندگان در آزمون مرحله اول را بانوان و ۳۰ درصد را برادران تشکیل می‌دهند.

رئیس اداره برنامه ریزی امور قرآنی استان با بیان اینکه آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم در سطح کشوری در چهار مرحله و در استان به صورت سه مرحله‌ای برگزار می‌شود، اظهار داشت: مرحله نخست این آزمون کتبی و مربوط به حفظ، ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در قالب ۱۰ جز، ۲۰ جز و کل قرآن کریم است که نتایج آن ۲۲ خرداد از طریق سایت تلاوت اعلام خواهد شد.

وی افزود: نوبت اول مرحله دوم نیز که آزمونی شفاهی است، ۲۷ تیر تا ۱۰ مرداد برگزار و نتایج ۲۵ شهریور و نوبت دوم نیز ۱۶ تا ۲۵ آبان در مراکز استان‌ها برگزار و نتایج در دی ماه اعلام می‌شود.

به گفته حجت الاسلام خورنژاد مرحله سوم آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم شامل ترجمه و مفردات، پنجم بهمن ۱۴۰۳ برگزار و پس از اعلام نتایج آن در ۲۰ بهمن ماه، زمان مرحله چهارم که به صورت کشوری و با حضور قبول شدگان مراحل استانی برگزار می‌شود، تصمیم گیری و اعلام خواهد شد.

رئیس اداره برنامه ریزی امور قرآنی آذربایجان شرقی گفت: طبق مصوبه ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی در هشتم تیر ۱۳۸۴ مدرک تخصصی درجه ۳ قرآن معادل لیسانس، مدرک تخصصی درجه ۲ معادل کارشناسی ارشد و درجه ۱ معادل دکتری بوده و دارندگان این مدارک از مزایای دارندگان مدارک درجه یک تا پنج هنری برخوردار می‌شوند.

کد خبر 6095080

دیگر خبرها

  • حضور ۳۳۷ حافظ آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم
  • آزمون تخصصی حفاظ قرآن کریم در گلستان برگزار می شود
  • نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در زنجان
  • آزمون تخصصی حافظان قرآن در بوشهر و کنگان برگزار می‌شود
  • برگزاری آزمون کسب مدرک تخصصی ۱۵۴ حافظ قرآن در بوشهر
  • اعلام حوزه‌های آزمون مرحله اول اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی