Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران: سید محمود میرلوحی ، درباره دیدار کمیته ارزیابی عملکرد شورای‌عالی سیاست‌گذاری با نخبگان گفت: فهرستی از شخصیت‌هایی که در حوزه سیاسی و اجتماعی صاحب‌نظر هستند، تهیه شده و دوستانی که در مطالب و نوشته‌هایشان احساس شد که به خوبی فعالیت‌های شورا را رصد می‌کردند، در این لیست قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین قرار شد با بعضی چهره‌های صاحب‌نظر اصلاح طلب و منتقدان هم صحبت کنیم و سعی خواهیم کرد که همه نظرات را داشته باشیم.

عضو شورای عالی سیاست‌گذاری با بیان اینکه شورا یک ساختار پویا و زنده است، اظهار داشت: شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان توانسته در هر دو دوره اول و دوم موثر باشد و در مدیریت عرصه انتخابات نقش بسیار خوبی ایفا کند و با توجه به انتخاب راهبرد‌ها و ایجاد ساختار مناسب و تعاملی که انجام داد، در شرایط فعلی مناسب‌ترین و فعال‌ترین ساختار سیاسی کشور است. البته اصولگرایان هم شروع به فعالیت‌هایی کردند اما هنوز تقریبا آغاز راه هستند چراکه ساختار آن‌ها مرید و مرادی بود و به تازگی متوجه کارایی روش اصلاح‌طلبان شدند.

او ادامه داد: اما اصلاح‌طلبان به غیر از تلاش‌های گذشته خود از سال ۷۶، یک فعالیت چهارساله‌ای را برای سازماندهی و بهره‌وری جریان اصلاح‌طلبی و ایفای نقش در جامعه شروع کرده و اکنون زمان خوبی است که تا از عملکرد دوره اول ارزیابی اصلاح و تمکیل صورت گیرد، لذا شورای‌عالی اکنون دو سال و دو دوره فعالیت دارد و رقیب و رفیق اکنون آن را مورد داوری و بررسی قرار می‌دهند و نسبت به آن حساسیت دارند و وقتی می‌بینند که این شورا در تهران و کلان شهر‌ها به موفقیت رسیده حساسیت بیشتر شده است.

میرلوحی ضمن دعوت از همه صاحب نظران و دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور برای ارائه نظرات به شورای عالی سیاست‌گذاری، گفت: همه می‌دانیم از لحاظ ساختار حزبی دارای مشکل هستیم و در ایران فعالیت حزبی به معنای حرفه‌ای جدی وجود ندارد و فعالیت‌های جبهه‌ای شکل گرفته که البته کارآمد و نتیجه بخش بوده است اما باید در زمینه ساختار و مناسبات و عملکرد و اقدامات، نتایج و نکات مثبت و منفی کار شود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: هرکسی نظری دارد و ما از نظرات حمایت کنندگان و همراهان و اعضای شورای عالی در استان‌ها تا منتقدان استقبال‌ می‌کنیم و نظرات و پیشنهادات را جمع‌آوری کرده تا ببینیم چه اشکالاتی نسبت به شورا مطرح شده است و سعی می‌کنیم جامعیت در این نظر خواهی وجود داشته باشد، یعنی افرادی که با موضوع کار و فعالیت آشنایی حرفه‌ای دارند و موضوع شورای عالی را دنبال کرده و نظراتی داشتند سعی خواهیم کرد در فهرست قرار دهیم.

میرلوحی درباره اینکه رایزنی‌ها با شورای عالی سیاست گذاری برای انتخاب شهردار انجام شده است،بیان‌کرد: شورای‌عالی‌ سیاست‌گذاری در انتخابات شورای شهر هم لیست ارائه داد و مردم به آن رای دادند و در این روند شورای عالی یک نگاه جبهه‌ای داشت و سعی کرد منافع ملی را ارجح دانسته و تصمیات شورا مردم‌محور و مطالبه‌گر باشد، بنابراین باید برآیند برنامه‌ شورای عالی، انتظارات جریان اصلاح‌طلب و برآیند توانمندی که در شورا مجتمع شده را باهم هماهنگ کنیم.

عضو‌ شورای عالی سیاست‌گذاری با اشاره به طراحی شیوه‌نامه تصمیم‌گیری شورای‌عالی، گفت: درحال طراحی شیوه‌نامه‌ای هستیم تا بتوانیم در جامعه به صورت شفاف بگوییم شیوه تصمیم‌گیری شورای عالی چگونه و مناسبات بین خود و شورای عالی و جامعه و رای‌دهندگان با منتقدان چه باید باشد.

او با بیان اینکه ما نماینده کل جامعه هستیم، اظهار داشت: درست است که لیست امید رای آورده است اما نماینده همه شهروندان هستیم و این مناسبات را طوری تنظیم می‌کنیم که همه از آن سود ببرند یعنی جایگاه و استقلال اصلاح‌طلبان اعضای شورای عالی، بزرگان اصلات و آقای خاتمی که بزرگواری کردند و لیست را تایید کردند، حفظ شود.

میرلوحی‌ادامه داد: سازوکار شورای عالی این است که همه نظرات را دریافت و براساس منطق و خرد جمعی منافع ملی، حقوق جامعه و شهروندان عمل کند.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۹۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی لایحه برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را جهت تامین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه (اعاده شده از شورای نگهبان)، این لایحه را جهت تامین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.

نمایندگان مجلس در برخی از مواد، بر مصوبه قبلی خود اصرار ورزیدند. همچنین به پیشنهاد احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس، در ماده ۳۱ لایحه برنامه هفتم، عبارت «دولت مکلف است» به عبارت «دولت مجاز است» تغییر کرد.

متن کامل اصلاحات لایحه برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران (۱۴۰۷-۱۴۰۳) را اینجا بخوانید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • برگزاری جلسه شورای عالی قضایی استان بوشهر
  • برگزاری شورای عالی قضایی استان بوشهر
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم برای شرکت در مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟