Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازیزد؛جلسه هیات امنای دانشگاه یزد در محل وزارت علوم برگزار شد و حاضرین ضمن استماع گزارش روسای دانشگاه های یزد، اردکان و میبد؛ نسبت به راه اندازی پژوهشکده میراث جهانی یزد و توسعه رشته های تحصیلی بر اساس آمایش سرزمینی و نیازهای منطقه بحث و تصمیم گیری نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تابش عضو هیات امنای دانشگاه یزد گفت: با توجه به ثبت بافت قدیم شهر یزد به عنوان میراث جهانی توسط یونسکو، دایر کردن پژوهشکده میراث جهانی یزد در دانشگاه یزد به تصویب رسید.

محمدرضا تابش با اشاره به توصیه هیات امنا به ضرورت توجه دانشگاه های استان به جهت گیری آینده و افق های دور در آموزش عالی گفت: مقرر گردید مطالعه جامعی برای توسعه رشته های تحصیلی در دانشگاه های استان یزد با توجه به آمایش سرزمینی و ظرفیت ها و نیازهای منطقه ای و ملحوظ داشتن برنامه های توسعه ای استان انجام شود تا توسعه دانشگاه در جهت رفع مشکلات و نیازهای استان و الگویی برای کشور باشد.

وی همچنین عنوان داشت: بنا به پیشنهاد مشترک امام جمعه، نماینده مجلس و فرماندار شهرستان میبد، هیات امنا مصوب کرد تا نام دانشگاه آیت الله حائری میبد به دانشگاه میبد تغییر باید .

گفتنی است در ادامه این جلسه، روسای دانشگاه های یزد، اردکان و میبد به بیان اهم فعالیت ها و عملکرد خود پرداختند و به ابهامات و سوالات اعضای هیات امنا پاسخ دادند.

انتهای پیام/ی

مطالعه جامعی برای توسعه رشته های تحصیلی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۰۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات خادم الرضا(ع) به حوزه کتاب و کتابخوانی توجه ویژه داشته است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت پیمان شامگاه سه شنبه در ضیافت افطاری اهالی قم و کتابداران استان قم که به همت هیات خادم الرضا علیه‌السلام قم در حسینیه بنی فاطمه قم برگزار شد در سخنانی با تبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی علیه السلام و محکوم کردن جنایات اخیر رژیم صهیونیستی گفت: جنایت های رژیم اشغالگر قدس علیه مردم مظلوم فلسطین و غزه را محکوم می‌کنیم و امید است هر چه زودتر شاهد پایان یافتن رژیم منحوس اسراییل باشیم.

وی افزود: هیات خادم الرضا علیه السلام قم در طول ۳۱ سال گذشته تاکنون برنامه های مختلفی را برگزار کرده که بخشی از این برنامه ها در حوزه کتاب و کتابخوانی بوده که این امر نشان از اهمیت توجه این هیات به امر کتابخوانی است.

رییس هیات مدیره هیات خادم الرضا علیه‌السلام بیان کرد: انتشارات خادم الرضا علیه السلام نیز در عرصه انتشار کتاب به خصوص در حوزه کتاب های نوجوانان و جوانان در طول این سالها فعالیت داشته و آثاری را به منتشر کرده است.

پیمان عنوان کرد: شب‌های قدر که در روزهای آینده پیش رو خواهیم داشت، دارای فضیلت بسیار زیادی است که در این شب برای اعمال حسنه، ثواب های بسیاری عنوان شده که برابر با هزار ماه بیان است.

رییس هیات مدیره هیات خادم الرضا علیه السلام ادامه داد: در شب قدر بهترین عمل از میان همه اعمال سفارش شده، کسب علم بیان شده است که توجه به علم و دانش را در هیچ مکتبی همانند اسلام سراغ نداریم.

مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی استان قم نیز در این مراسم بیان کرد: جامعه کتابخوان نیازمند آن است که همه اقشار فرهیخته آن اهل کتاب باشند.

مهدی توکلیان اضافه کرد: قم در عرصه ایثار و شهادت سرآمد و پیشتاز کشور است و در عرصه کتاب و کتابخوانی نیز این گونه است.

وی افزود: ۲۵ کتابخانه عمومی در قم فعالیت دارند که امید است بتوانیم با همت خیرین و مسوولان استانی این ظرفیت را افزایش دهیم.

عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر قم نیز در این مراسم بیان کرد: امیدواریم نهاد کتابخانه های کشور و مسوولان استان برای افزایش شمار کتابخانه ها در قم اقدامات لازم را انجام دهد.

نرجس نیازمند بیان کرد: کتاب گنجینه بسیار فاخری است که آینده هر کشوری را می سازد و افرادی که در عرصه کتاب و کتابخوانی فعال هستند، آینده روشن تری دارند و عاقلانه تر می اندیشند.

وی ادامه داد: اکثر کتابداران در استان قم خانم ها هستند که این افراد در این حالی که رسالت کاری خود را انجام می دهند در امر تربیت فرزند نیز نقش دارند.

عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر قم گفت:باید بین مجموعه های فرهنگی استان همبستگی و ارتباط تنگاتنگی وجود داشته باشد که در این صورت می توانیم پیشرفت های خوبی در برنامه های فرهنگی داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد مهاجرانی نیز بیان داشت: در این مراسم کتاب «کبوترانه تا خدا» که گلچینی از دعاها و زیارت ها برای کودکان با بازنویسی و ساده سازی ترجمه توسط خانم محدثه سادات طباطبایی است رونمایی می شود.

وی افزود: ۱۳ هزار بازی و ضرب المثل ایرانی داریم که این ظرفیت بسیار خوبی برای نشر فرهنگ ایرانی است.

این نویسنده ادامه داد: ادعیه در کنار احادیث، انسان را به مسیر رشد و تعالی سوق می دهد و این دو منبع می توانند سرمنشا تولید آثار هنری در عرصه های مختلف باشد.

کد خبر 6063226

دیگر خبرها

  • توضیحات وزیر علوم درباره طرح پژوهانه ورتبه بندی اساتید دانشگاه‌ها
  • فرم امتیازدهی علمی داوطلبان جذب هیأت علمی دانشگاه ها اصلاح شد
  • راه‌اندازی نمایشگاه عفاف‌ و حجاب در موزه زاهدان
  • بهنگام سازی متناسب با پیشرفت‌های جهانی حلقه مفقوده کاربردی سازی علوم مهندسی
  • راه اندازی سامانه پایش حاکمیت شرکتی در توانیر
  • راه‌اندازی ۳۶۰ سامانه جدید نظارت و ثبت تخلف سرعت در شیراز
  • هیات خادم الرضا (ع) به حوزه کتاب و کتابخوانی توجه ویژه داشته است
  • راه اندازی ۳۶۰ سامانه جدید نظارت و ثبت تخلف سرعت در شیراز
  • ۳۶۰ سامانه جدید نظارت و ثبت تخلف سرعت در شیراز راه اندازی می‌شود
  • هیات خادم الرضا(ع) به حوزه کتاب و کتابخوانی توجه ویژه داشته است