Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز-معاون توسعه و امور زیر بنایی سازمان امور عشایر مدعی است که هر یک عضو جامعه عشایر گوشت و پروتئین مورد نیاز 16 ایرانی را تامین می‌کند.
علایی‌مقدم در دیدار با جمعی از اعضای جامعه عشایر در استان فارس با قدردانی از اداره کل امور عشایر فارس به لحاظ موفقیت در اجرای برنامه زنجیره تولید گوشت قرمز، گفت: جامعه عشایری با تولید سالیانه 190 هزارتن تولید گوشت قرمز نقش موثری در امنیت غذایی کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با ذکر این نکته که درآمد خالص هر خانواده عشایری در سال 13 میلیون تومان است، تنوع بخشیدن به اشتغال عشایر و افزایش درآمد اقتصادی آنان را یکی دیگر از برنامه‌های راهبردی سازمان امور عشایر ایران برشمرد.
علایی‌مقدم گفت: در سنوات اخیر دولت اقدامات خوبی برای ارتقای وضعیت معیشت جامعه تلاش‌گر عشایری انجام داده و امسال نیز تسهیلاتی با کارمزد 4 درصد، هم برای تشکل‌های عشایری و هم برای خانواده‌های عشایری پیش بینی کرده است.
معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر گفت: در احکام برنامه ششم توسعه 17 بار نام عشایر لحاظ شده که این مبین نگاه ویژه به این جامعه مولد ولی محروم است.
وی تصریح کرد: شاکله زندگی عشایر بر اساس سه رکن انسان، دام و مرتع تعریف می‌شود و در مبحث توسعه پایدار باید به هرسه مقوله توجه کرد.
علایی‌مقدم تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی انسان و دام در جامعه عشایر، تنوع بخشیدن به کوچ، توسعه بوم گردی و گردشگری و صنایع دستی را از برنامه‌های سازمان امور عشایری برشمرد و با ذکر این نکته که به ازای هر خانوار عشایر 3 هکتار مرتع در اختیار آنان قرار دارد، گفت: با توجه به تنوع اقلیم استان فارس، توسعه کشت گیاهان دارویی می‌تواند علاوه بر افزایش توان اقتصادی خانواده عشایری سهم بسزایی در حفظ مراتع داشته باشد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر نیز ضمن اشاره به مردمی کردن اقتصاد خواستار تقویت تشکل‌های عشایری شد.
همچنین حجت‌الاسلام حسین کاشی گفت: با توجه به دیدگاه‌های متفاوتی که در جامعه عشایری وجود دارد باید راه اعتدال به معنای واقعی را در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه ریزی‌های در نظر گرفت؛ در این صورت است تداوم و ارتقاء معیشت و فرهنگ عشایر فراهم می‌شود.
مدیر کل امور عشایر استان فارس نیز ضمن سیمای عشایر در این استان را ترسیم و به توانمندی و برنامه‌های راهبردی اداره کل امور عشایر اشاره کرد.
ابراهیمی ابراز امیدواری کرد که در سایه تلاش، تعامل و همدلی امکان ارائه خدماتی بهتر و کیفی‌تر به جامعه مولد عشایر فراهم شود.
شایان ذکر است استان فارس با داشتن نزدیک به سی هزار خانوار عشایری، قطب عشایر کشور محسوب می‌شود؛ عشایر فارس شامل 3 ایل بزرگ قشقایی،خمسه و لر و 8 طایفه مستقل است.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۱۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام

فرزاد اسماعیلی اظهار کرد: استان ایلام دارای ۲ هزار و ۵۰۰ کیلیومتر ایل‌راه است که طی بارش‌های رگباری اخیر به بیش از یک هزار کیلومتر از راه‌های عشایری خسارت وارد شده است.

وی افزود: میزان خسارت‌های واره به ایل‌راه‌ها از ۳۰ درصد تا تخریب کامل بوده و همچنین بخشی از ابنیه فنی عشایر مانند پل‌ها نیز خسارت جدی دیده است.

اسماعیلی ادامه داد: بیشترین خسارت به ایل‌راه‌ها در شهرستان آبدانان گزارش شده که بر این اساس،۲۵۰ کیلومتر از راه‌های عشایری این شهرستان تخریب شده است.

معاون توسعه امور زیربنایی اداره کل امور عشایر استان ایلام اضافه کرد: همچنین ۵۰ رأس از احشام عشایری نیز در این بارندگی‌های اخیر تلف شد که ۳۵ رأس آنها به علت حمله گرگ در شهرستان ملکشاهی هنگام بارش‌ها از بین رفت.

به گفته معاون توسعه امور زیربنایی اداره کل امور عشایر استان ایلام، اسباب و وسایل برخی از عشایر نیز در این بارندگی‌های سیلابی اخیر آسیب دیده یا از بین رفته است.

وی تاکید کرد: هرچند برای عشایر آسیب دیده اقدامات خدماتی نظیر تامین آب آشامیدنی و مایحتاج ضروری انجام گرفته است اما تا زمان خروج سیستم های بارشی از استان امکان تعمیر و بهسازی ایلراه ها وجود ندارد.

اسماعیلی به تداوم بارش ها در اواسط هفته جاری اشاره کرد و یادآور شد: با خروج کامل سامانه بارشی از استان عملیات بازسازی و مرمت ایل‌راه‌ها و ابنیه عشایر با استفاده از ظرفیت اداوات بخش دولتی و خصوصی انجام خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • تلف شدن ۵۰ راس گوسفند عشایر در اثر رعد و برق
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • آذرخش، ۵۰ رأس دام عشایر فارس را تلف کرد
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام