Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، بر اساس این فراخوان که یک نسخه از آن روز چهارشنبه در اختیار ایرنا قرار گرفته است، نگاه ویژه به شعار سال (اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال) و توجه ویژه به زبان کُردی و مفاهیم فرهنگ کهن کُردستان با رویکردی خلاقانه و نو از محورهای مورد تاکید این جشنواره خواهد بود.
همچنین باز آفرینی آیین ها، رسوم و سنن ارزشمند کُردها در قالب نمایش، نگاه هنرمندانه و تحلیلی به مسائل اجتماعی روز به ویژه مسائل خانواده، جوانان و طلاق و مبارزه با مصرف مواد مخدر و ارائه نمایش هایی در جهت نفی خشونت و جنگ طلبی در حمایت از گسترش صلح جهانی از دیگر محورهای مورد تاکید این برنامه فرهنگی هنری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس فراخوان این جشنواره که ویژه نمایش های صحنه ای می باشد، آثار نمایشی متقاضی باید قبل از جشنواره ( پس از مرحله بازبینی) در یکی از شهرهای استان شرکت کننده اجرای عمومی داشته باشد.
از دیگر مقررات این جشنواره این است که متقاضیان نباید پیشتر با همین گروه (بازیگران و کارگردان) در هیچ جشنواره ای در بخش مسابقه شرکت کرده باشند.
همچنین بر اساس مقررات جشنواره، متن های خارجی و ایرانی به شرطی که علاوه بر زبان نوشتاری به لحاظ فرهنگی نیز با فرهنگ کُردی سنخیت داشته باشند، نمایش آنها برای حضور در بخش مسابقه بدون مانع خواهد بود.
از دیگر مقررات این جشنواره، این است که هر کارگردان فقط با یک اثر نمایشی می تواند در جشنواره حضور داشته باشد و تعیین زمان، مکان و تعداد اجرا در جشنواره بر عهده ستاد برگزاری جشنواره بر اساس امکانات موجود بوده و دبیرخانه هیچ تعهدی نسبت به هماهنگی حضور بازیگران مشترک در اجراهای متفاوت را نخواهد داشت.
بر اساس فراخوان این جشنواره، در راستای حمایت از حقوق نویسندگان و ناشران آثار هنری، ارائه مجوز کتبی نویسنده یا ناشر اثر ضروری است و آثاری که این بند را رعایت نکنند مورد ارزیابی و بازبینی جشنواره قرار نخواهند گرفت.
بر اساس دیگر بندهای مقررات چهاردهمین جشنواره تئاترکُردی سقز، زمان نمایش ها حداقل 30 دقیقه و حداکثر 90 دقیقه می باشد.
مدارک مورد نیاز برای شرکت در جشنواره شامل؛ فرم تکمیل شده، ارسال سه نسخه متن به زبان کُردی و لوح فشرده متن در محیط word به همراه مجوز کتبی نویسنده و مترجم و یا ناشر جهت ارائه در مرحله بازخوانی متن های نمایشی است.
همچنین ارسال سه حلقه لوح فشرده از اجرای عمومی نمایش پس از اعلام نتایج مرحله بازخوانی متن های نمایشی، چکیده سابقه هنری کارگردان در یک صفحه، ارسال یک قطعه عکس 4 * 3 و چهار قطعه عکس از اجرای عمومی نمایش با حضور کارگردان و در سالن های نمایشی پس از اعلام نتایج مرحله بازبینی ضروری است.
ارائه مجوز شورای صدور پروانه نمایش و تایید کتبی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن هنرهای نمایشی شهرستان مربوطه مبنی بر اجرای عمومی از دیگر مدارک لازم برای شرکت در این رودیداد فرهنگی هنری است.
آخرین مهلت ارسال متن های نمایشی جهت مرحله بازخوانی تا پایان وقت اداری 2 شهریور ماه 96 می باشد و زمان اعلام نتایج مرحله بازخوانی متن های 30 شهریور ماه خواهد بود.
آخرین مهلت ارسال آثار برای بازبینی تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه 25 آبان ماه 96 و زمان اعلام نتایج بازبینی 30 آبان ماه 96 و زمان برگزاری جشنواره 15 تا 18 آذرماه خواهد بود.
بر اساس این فراخوان، به گروه های راه یافته به بخش مسابقه جشنواره با نظر کارشناسی حداقل 10 میلیون ریال و حداکثر 25 کمیلیون ریال تعلق خواهد گرفت.
آدرس دبیرخانه دائمی جشنواره برای کسب اطلاعات بیشتر هنرمندان حوزه نمایش کردستان، سقز، مجتمع فرهنگی هنری ارشاد سقز، تلفن تماس 08736222266 و 08736222270 می باشد.
این جشنواره توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سقز و انجمن هنرهای نمایشی استان با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی، انجمن هنرهای نمایشی ایران، فرمانداری سقز، شورای اسلامی شهر و شهرداری سقز در راستای ارتقاء، تشویق و ترویج هنر نمایش در جامعه با تاکید بر تولید نمایش هایی مبتنی بر فرهنگ کردستان برگزار خواهد شد.
جشنواره تئاتر کُردی از سال 78 به مدت شش سال برگزار شد، اما به دلیل مشکلات مالی این جشنواره بعد از شش دوره متوقف و دوباره از سال 87 از سر گرفته شد و تا سال 90 به مدت چهار دوره دیگر پیگیری و اجرا شد.
این جشنواره از سال 93 دوباره فعالیت خود را آغاز کرد و سال 94 نیز دوازدهمین دوره این جشنواره با حضور 12 گروه نمایشی از ایلام، بانه، بوکان، تهران، دیاربکر ترکیه، سقز، سلیمانیه عراق، سنندج، شیروان، کرمانشاه و مریوان از 15 تا 19 شهریور در سالن نمایش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهر برگزار شد.
سقز در 190 کیلومتری شمال غربی سنندج واقع شده است.
7249/6108
**خبرنگار: ابراهیم محمدحسینی/**انتشار دهنده: امید بهمنی
**آگاهی از آخرین اخبار استان کردستان در کانال زیر:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۲۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «نظامِ ابن عربی» به نویسندگی محسن رهنما با کارگردانی یاسمین عباسی و تهیه‌کنندگی رضا عباسی از دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۹ در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر روی صحنه است.

«نظامِ ابن عربی» در روز‌های آغازین اجرای خود میزبان پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی شد و این گروه نمایشی، اجرای خود را به این پژوهشگر و نویسنده تئاتر تقدیم کردند.

پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی پس از تماشای این اثر نمایشی گفت: «این اثر را مونودرامی تک‌بازیگر دیدم که مسئله عشق ممنوع را به تصویر کشاند.»

عرفان رجایی به‌عنوان بازیگر و سارا واحدی در جایگاه پرفورمر، در این اثر نمایشی حضور دارند.

در خلاصه این نمایش آمده است: «جوانی آبادانی و دانشجوی حکمت و فلسفه، سال‌هاست که از عشق پری، دختری اصفهانی سرگردان جاده‌هاست. او تحت تاثیر عشق عارف حکیم محیی‌الدین ابن عربی به دختر دانشمند ایرانی اصفهانی به نام نظام، تصمیم می‌گیرد در آخرین سفرش به اصفهان تمام نامه‌ها و عکس‌های عاشقانه‌اش با پری را در صحن مسجد جامع اصفهان بساط کند و روایت‌گر داستانی عاشقانه باشد، اما...»

ایلیا شیرازی (دستیار اول کارگردان)، نوید شایان مهر (دستیار دوم کارگردان)، امید محمدی (هماهنگی و برنامه‌ریزی)، ابوالفضل فتحی (منشی صحنه)، علی حیدری (طراح صحنه)، مرتضی نجفی (طراح نور)، شقایق مهاجری (طراح لباس)، سارا میرزازاده اصل (طراح گریم)، مرتضی آکوچکیان (طراح گرافیک)، رضا خزاعی (آهنگ‌ساز)، یاسمین عباسی (تنظیم‌کننده)، علی حیدری (کاخن و آواز)، رها خلیلی (انتخاب قطعات فلامنکو و سولیست و گیتار)، اسماعیل رضوی (مدیر تولید)، حمیدرضا شیرازی (سرمایه‌گذار)، فراز مقدم (نورپرداز، ویدئومپ و ساخت تیزر)، فاطمه عرب، یزدان موسی خانی (عکس)، رسول سلیمیان، حجت جعفری و یعقوب احمدزاده (اجرای دکور)، نیلوفر حیدری (دستیار طراح صحنه)، حمیدرضا کوچکی و نیلوفر حیدری (مشاوران طراح صحنه) و علی کیهانی (مشاور رسانه‌ای) دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی که کاری از گروه تئاتر ناگهان است، می‌توانند به سایت تیوال و گیشه تئاتر مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • پوستر جدید «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» منتشر شد
  • فراخوان ثبت نام جشن ازدواج نخبگان منتشر شد
  • حضور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی در اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی»
  • تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی
  • سالن های نمایشی در ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه اجرا نخواهند داشت 
  • سالن‌های نمایشی ۲ روز تعطیل می‌شود
  • سالن‌های نمایشی ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت‌ماه اجرا نخواهند داشت
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد