Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@04:48:07 GMT

چرا در تابستان بیشتر جوش می‌زنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۹۳۶۷۷

این متخصص پوست در پاسخ به این سوال که چرا جوش و آکنه در تابستان تشدید پیدا می کند گفت: این تشدید به دلیل عرق زیاد است چرا که تعرق آکنه و جوش را بدتر می کند.

جام جم آنلاین: یک متخصص پوست گفت: اخیرا خبری در رسانه ها منتشر شده است مبنی بر آن که هنگام رفتن به استخر از ضدآفتاب استفاده نشود، لازم به ذکر است گفته شود این خبر پایه علمی ندارد و به کلی اشتباه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
افرادی که مخصوصا از استخرهای روباز استفاده می‌کنند باید قبل از این که در معرض آفتاب قرار بگیرند حتما از ضدآفتاب استفاده کنند.

دکتر امیرهوشنگ احسانی متخصص پوست، مو و زیبایی بیان کرد: بیماری های شایع پوستی فصل گرم به دو دسته تقسیم می‌شوند، بیماری های ناشی از ایجاد عفونت های پوستی مانند عفونت های قارچی، باکتریایی، ویروسی و میکروبی، که بیشتر در فصل گرما تشدید می شوند چرا که گرما، رطوبت و شرایط آب و هوایی در فصل تابستان می تواند محیط را بیشتر مستعد ایجاد و رشد عفونت های متفاوت کند. دسته دیگر، مربوط به بیماری هایی است که ناشی از قرار گرفتن بیش از حد زیر نور خورشید است، مانند آفتاب سوختگی، کهیر، اگزما و آکنه.

وی در ادامه افزود: بیماری هایی پوستی که بر اثر افزایش گرما و رطوبت به سراغ افراد می آیند مانند انواع عفونت های قارچی در ناحیه زیر بغل، کشاله ران ها، بین انگشتان پا و همچنین شیوع افزایش بیماری های میکروبی مانند زرد زخم، زگیل و بیماری های ویروسی که با گرما و رطوبت بدتر نیز می شوند. علاوه بر گرما قرار گرفتن در مکان های عمومی مانند استخرها این عارضه ها را شدت می بخشد.

این درماتولوژیست متذکر شد: زردزخم یکی از این عفونت هایی است که در فصل تابستان میان کودکان دیده می شود. زردزخم می تواند به دنبال گزش حشرات و دستکاری روی محل گزش بروز کند. همچنین در فصل تابستان استفاده از استخرهای عمومی بسیار زیاد است که بیشتر اوقات افراد را درگیر عفونت های قارچی پوست می کند این عفونت ها در محیط استخر و دمپایی های مخصوص استخر وجود دارد. در نتیجه پس از استفاده متناوب توسط افراد مختلف، این عفونت ها براحتی منتقل می شود. لذا توصیه شده است هر فرد از وسایل شخصی خود در این اماکن استفاده کند تا شیوع این دسته ار بیماری ها را به حداقل برساند.

احسانی در رابطه با عوامل پیشگیرانه عارضه های پوستی در تابستان به جام جم آنلاین گفت: شستشوی منظم، استفاده از ضد عفونی کننده ها و اقدام به موقع برای درمان، از جمله شیوه های موثر برای جلوگیری از خطر احتمالی بروز عفونت است. به افراد توصیه می کنیم به محض مشاهده علائم اولیه، سریعا به پزشک مراجعه کنند. افراد از استفاده ضدآفتاب های مناسب غافل نشوند چرا که عارضه های ناشی از نور خورشید را به حداقل می رساند.

وی در خصوص علائم هشدار دهنده برخی از بیماری های پوستی اظهار داشت: التهاب، قرمزی، پوسته ریزی در نواحی زیر بغل و کشاله ران و بین انگشتان پا، پیدایش ضایعات ترشح دار روی سطح پوست که بسیار حائز اهمیت هستند و ناشی از عفونت های میکروبی محسوب می شوند.

این متخصص پوست در پاسخ به این سوال که چرا جوش و آکنه در تابستان تشدید پیدا می کند گفت: این تشدید به دلیل عرق زیاد است چرا که تعرق آکنه و جوش را بدتر می کند. همچنین افراد به منظور مراقبت پوست از نورخورشید به میزان بیشتری ضدآفتاب استفاده می کنند و اگر پوست آنها چرب هم باشد و ضدآفتاب آنها مناسب نباشد(بدون چربی)، باعث بسته شدن منافذ پوست و تشدید جوش شده لذا به این توصیه می کنیم در تابستان بیشتر صورت خود را با آب خنک و صابون بشویند و اگر از ضدآفتاب استفاده می‌کنند، حتما از نوع مناسب آن با پوست خود باشد. همچنین یکی از دلایل تشدید آکنه در تابستان، تابش شدید اشعه ماورای بنفش خورشید است.

به گفته احسانی، اخیرا خبری در رسانه منتشر شده است مبنی بر آن که هنگام رفتن به استخر از ضدآفتاب استفاده نشود، لازم به ذکر است گفته شود این خبر پایه علمی ندارد و به کلی اشتباه است. افرادی که مخصوصا از استخرهای روباز استفاده می کنند باید قبل از این که در معرض آفتاب قرار بگیرند حتما از ضدآفتاب استفاده کنند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۳۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد