Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدون تعارف کردستان، استانی است که هنوز توسعه‌یافتگی در آن معنا نشده و نباید مسئولان از نقدهای اصحاب رسانه واهمه‌ای داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، یکی از مهم‌ترین وظایف و رسالت‌های قوه قضائیه پیشگیری از وقوع جرم بوده اما باید این واقعیت را بپذیریم که رسیدن به آن اهداف مطلوب و مورد نظر، نیاز به اقدامات جامع دارد وباید همه دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مردمی، اقشار مختلف مردم و اصحاب رسانه برای اجرای برنامه‌های مصوب و راهبردی با دادگستری مشارکت و همکاری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای کاهش جرائم اجتماعی نیاز است همه سازمان‌ها و مردم با یکدیگر مشارکت و همکاری داشته باشند تا بتوان با این مشکل مقابله کرد و با استفاده از ظرفیت اصحاب رسانه و مطبوعات می‌توان آگاهی مردم جامعه را نیز افزایش داد.

یکی از راه‌های پیشگیری از وقوع جرم اهمیت به مسئله سبک زندگی، معنویت، اجرا و تقویت برنامه‌های فرهنگی است چراکه توسعه و پیشرفت اقدامات فرهنگی سبب کاهش وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

خوشبختانه در کردستان اقدامات قابل توجهی در حوزه قضائی و پیشگیری از وقوع جرم انجام شده و مردم این دیار به تلاش‌های شبانه‌روزی دستگاه قضایی استان باور قلبی دارند چراکه آنان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و جرم از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

خوشبختانهشیوه برخورد با رسانه‌های منتقد انگار در کردستان همه‌گیر نشده است و مسئولانی هم در این استان هستند که گوشی برای شنیدن مطالبات مردم دارند و در برخورد با مسائل به دنبال برطرف کردن مشکلات جامعه هستند.

یکی از راه‌های رسیدن به وضعیت مطلوب جامعه، سپردن امور کشور به دست مدیران انقلابی، متعهد، دلسوز، پر تلاش و باانگیزه است؛«اکبر جوهری»، دادستان مرکز استان کردستان، از سال 88 عهده‌دار این مسئولیت شده است، مدیری که در عین حسن‌خلق، نرم‌خویی و دلسوزی به قانونمندی شهره است.

همه کسانی که این نیروی تلاشگر، خدوم و دلسوز را می‌شناسند حتماً شهادت خواهند داد که وی، شخصاً به دنبال برطرف کردن مشکلات مردم کردستان است و از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند و با مردم استان ارتباط صمیمی و نزدیک دارد.

برای اثبات این اظهارات می‌توان به ماجرای 22 تیرماه جاری اشاره کرد که با مداخله و پیگیری‌های ویژه، مداوم و دلسوزانه جوهری دادستان مرکز استان کردستان زندانی محکوم به اعدام در سنندج پای چوبه دار بخشیده شد.

پس از بخشش این زندانی سنندجی، پدر و مادر مقتول در گفت‌وگو با تسنیم مطرح کردند: از دادستان محاکم عمومی و انقلاب سنندج تشکر می‌کنیم چراکه برای رضایت این پرونده خیلی کمک، تلاش و زحمت کشیدند.

در این گزارش سعی بر این است که بیشتر با وظایف دادستان استان کردستان از زبان اکبر جوهری آشنا شویم.

مشروح گزارش را در ادامه می‌خوانید:

اکبر جوهری در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با عنوان نقش دادستانی در حفاظت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اظهار داشت: بابت اینکه از نزدیک با خبرنگاران، فرهیختگان، صاحب‌نظران، فعالان فرهگی و علمی استان دیدار دارم خوشحال هستم.

وی گفت: باید ارتباط و تعامل دادستانی با اهل قلم و مطبوعات بیشتر از اینها باشد و مردم استان کردستان دادسرا را متعلق به خود بدانند.

دادستان مرکز استان کردستان تصریح کرد: برخی تصورات همچون درهای بسته، دستگیری و تندخویی در مورد دادگستری در ذهن‌های مردم وجود دارد که اصلاً اینطور نیست چراکه از زمانی که بنده در این دادسرا مشغول به خدمت شده‌ام با مردم همدلی و هر هفته یکبار ملاقات عمومی داریم.

وی گفت: بنده به این معتقد هستم که در سایه تعامل، همدلی و اینکه از جنس مردم باشید بهتر می‌توان خدمتگزاری کرد چراکه در نظام اسلامی جز رخت مسئولیت و نوکری مردم، رئیس نداریم.

انتظار رعایت انصاف از اهل قلم استان

دادستان محاکم عمومی و انقلاب سنندج خطاب به اصحاب رسانه استان گفت: از نقد و اظهارنظرهای اهل قلم انتظار رعایت انصاف داریم همانطور که خبرنگاران کردستانی منصف هستند و در جوامعی که مردم سالاری در آن حاکم است رسانه و مطبوعات یکی از ارکان رکین دموکراسی هستند.

نباید مسئولان از نقدهای اصحاب رسانه واهمه‌ای داشته باشند

وی گفت: نباید مسئولان از نقدهای اصحاب رسانه واهمه‌ای داشته باشند و باید نقد رسانه و مطبوعات را چراغ‌راه خود بدانند البته انتظار داریم که جوانب انصاف نیز رعایت شود چراکه در خیلی مواقع نقدها و تهمت‌های ناروا گفته می‌شود که با واقعیت فاصله دارد.

دادستان مرکز استان کردستان خاطرنشان کرد: به نظر بنده اگر اصحاب رسانه به‌درستی در مسیر خودشان حرکت کنند همان آرمان شهری که به دنبال آن هستیم را می‌توانیم به‌دست بیاوریم چراکه شاید مسئولان اطراف خود را نبینند و مطبوعات به‌عنوان باور عموم مردم می‌توانند تذکراتی بدهند که سازنده هم باشد.

وی گفت: وجود اصحاب رسانه یک ظرفیت است و باید در تمام فضاها آن را غنیمت شمرد.

دادستان به دنبال احقاق حق مردم است

جوهری افزود: دادستان به‌عنوان مدعی عموم، وظایفو اختیارات زیادی دارد و اینها چیزی جز «احقاق حق مردم» نیست و در مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نقش تاثیرگذاری دارد.

وی اظهار کرد: زمانی دادستان می‌تواند نقش‌آفرین باشد که آن ارتباط و صمیمیت را با مردم و حوزه کاری خود داشته باشد و زبان ناطق مردم و از حق مردم دفاع کند؛ کاستی‌ها را ببیند و تذکرات لازم را به مسئولان بدهد.

دادستان مرکزی استان کردستان گفت: یکی از وظائف و اختیارات دادستانی برابر اصل 156 قانون اساسی حفاظت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم» است و قطعاً برای تحقق این وظیفه حضور پررنگ مردم تاثیرگذار و مهم بوده و باید مردم نقش‌آفرینی کنند چراکه در خیلی از ممالک دولت‌ها فقط نظارت دارند و تصدی با مردم است که باید به این سمت و سو حرکت کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان گفت: بنده معتقد هستم که می‌توان در کردستان به این سمت و سو حرکت کرد.

دادستان مرکز استان کردستان خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب شخصیتی بی‌بدیلی دارند و در سفر خود به کردستان از بین همه واژگان، این استان را فرهنگی نام‌گذاری کردند و باید همه ما این ارزش را قدر و غنیمت بدانیم.

بیکاری یکی از علت‌های تاثیرگذار طلاق و اعتیاد جوانان کردستانی است

وی گفت: بدون تعارف کردستان، استانی است که هنوز «توسعه‌یافتگی» در آن معنا نشده و ناهنجاری‌های اجتماعی و یکی از علت‌های تاثیرگذار طلاق و اعتیاد در این استان وجود بیکاری بوده که آن هم ناشی از عدم توسعه است.

جوهری افزود: باید مسئولی در این استان مسئولیت برعهده بگیرد و رأس کار باشد که فارغ از مسائل سیاسی و جناحی خدمت کند و کردستان به چنین ظرفیت‌هایی محتاج است.

وی از اصحاب رسانه خواست که ارتباط خود را با دادسرای استان بیشتر کنند و مشکلات کردستان را منعکس کنند.

دادستان مرکز استان کردستان با اشاره به انتخابات شورای شهر گفت: اعضای شوراهای اسلامی طیف طیف شده‌اند و به دنبال سیاسی‌کاری هستند در صورتی که شهردار باید فرد متخصص و متعهد باشد و اگر آن فرد سیاسی باشد دنبال کارهای سیاسی می‌رود.

وی گفت: از مردم کردستان انتظار دارم که برای انتصاب شهردار سنندج، دنبال فردی بروند که سیاسی نباشد بلکه فردی اجرایی و فنی باشد.

فعال کردن اتاق فکر و معاونت پیشگیری از وقوع جرم در دادسرای سنندج

دادستان مرکز استان کردستان خاطرنشان کرد: به دنبال آن هستیم که اتاق فکر و معاونت پیشگیری از وقوع جرم را به‌صورت کارآمد در دادسرای شهرستان سنندج با حضور تمام اقشار مختلف جامعه، اساتید، نخبگان و ورزشکاران فعال کنیم و به مرحله اجرا در بیاوریم و زمانی این اهداف تحقق پیدا می‌کند که به خودباوری برسیم.

نجات 16 زندانی کردستانی از اعدام

وی با اشاره به تشکیل شورای مصلحین در استان گفت: خوشبختانه در مدت سه سال اخیر توانسته‌ایم 16 قصاص را از اعدام نجات بدهیم و طناب اعدام را از گردن قاتل درآورده‌ایم و این کار پیروی از دستورات قرآنی است.

دادستان مرکز کردستان با اشاره به وضعیت زندان‌های استان خاطرنشان کرد: با برگزاری برنامه‌های فرهنگی برخی از افراد زندانی که سواد خواندن و نوشتن هم نداشته‌اند اکنون حافظ کل قرآن شده‌اند.

وی گفت: اعتیاد دردی است که امروزه جوانان گرفتار آن شده‌اند و متأسفانه در کوچه‌های شهر افرادمعتاد و کارتن‌خواب وجود دارند.

جوهری با بیان اینکهطلاق، اعتیاد، مفاسد اجتماعی، بافت‌های ناکارآمد شهری و حاشیه‌نشینی 5 چالش و معضل اصلی است که کردستان نیز درگیر آن بوده و هزاران مشکل در حواشی شهر داریم، افزود:جرائم و مشکلات زیادی در نایسر و عباس‌آباد سنندج وجود دارد که دلیل آن نیز این است در حواشی شهر هستند.

دادستان مرکز استان کردستان گفت: بنده به‌عنوان خادم و خدمتگزار مردم کردستان برای پیشگیری از وقوع جرم، اعتیاد، طلاق و برطرف کردن مشکلات و معضلات اجتماعی به‌صورت تمام‌ قد در خدمت مردم استان هستم و از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنم.

خیلی از افراد به‌دلیل بیکاریمرتکب جرم می‌شوند

وی گفت: خیلی از افراد به‌دلیل بیکاری به سمت موادمخدر، طلاق و سرقت سبب جرم، گرایش پیدا می‌کنند و مرتکب جرم می‌شوند که باید دستگاه حاکمیت با آموزش‌های دینی، فرهنگی و پیشگیری‌های اجتماعی این مشکلات را به حداقل برسانند.

دادستان مرکز استان کردستان خاطر نشان کرد: آستانه مردمان استان کردستان پایین بوده و پرخاشگری یکی از مشکلات مردم این منطقه است اما خوشبختانه اقدامات انجام شده در حوزه پیشگیری از وقوع جرم سبب شده که آمار طلاق و معضلات اجتماعی درصدهایی کاهش پیدا کند.

وی گفت: با توجه به فرهنگ مردم کردستان آمار طلاق در استان بالا و وضعیت مطلوبی ندارد و این نگران‌کننده است.

تمامپرونده‌های دادگستری کردستان بدون تعصب و طرفداری از شخص خاصی رسیدگی می‌شود

جوهری با اشاره به زمان رسیدگی به پرونده‌های تشکیل شده در دادگستری افزود: تمام پرونده‌ها بدون کوچک‌ترین اغماض و غرضی و بدون تعصب و طرفداری از شخص خاصی بررسی و رسیدگی می‌شود چراکه باید فردا پیش حق تعالی جوابگو باشیم.

تشکیل پروندهتخلفات انتخاباتی برای کمتر از 10 نفر در کردستان

وی با اشاره به برخی تخلفات انتخاباتی در کردستان اظهار داشت: تخلفات انتخاباتی در حد گزارش به دادستانی استان ارسال شده و برای کمتر از 10 نفر پرونده تشکیل شده و کوچک‌ترین تعارفی با کسی نداریم و با «بی‌طرفی کامل و استقلال قوه قضائیه» پرونده‌ها را رسیدگی می‌کنیم.

چرخ‌های اجرایی کردستان در بخش سرمایه‌گذاری خوب نمی‌چرخد

دادستان محاکم عمومی و انقلاب سنندج و رئیس شورای دستگاه‌های نظارتی استان کردستان گفت: یکی از وظایف این شورا حفاظت از دستگاه‌های اجرایی و حمایت از سرمایه‌گذاری بوده که متأسفانه چرخ‌های اجرایی کردستان در بخش سرمایه‌گذاری خوب نمی‌چرخد چراکه رشد اقتصادی استان فدای سیاست و خمیده است.

وی گفت: بخشی از مشکلات استان کردستان به سالیان زمان جنگ برمی‌گردد و بعد از جنگ در استان‌های دیگر کشور کار سازندگی شروع شد اما در این منطقه بنا بر مشکلاتی مجال سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاران داده نشد.

دیدگاه دستگاه قضاییاستان حمایت از سرمایه‌گذاری است

جوهری با بیان اینکه دیدگاه دستگاه قضاییاستان حمایت از سرمایه‌گذاری است، افزود: از سرمایه‌گذاران کردستانی درخواست داریم که در منطقه خودمان سرمایه‌گذری کنند حتی اگر سود کمتری نیز عاید آنها شود.

وی خطاب به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی اظهار داشت: از همه آنها دعوت می‌کنیم که در کردستان نیز سرمایه‌گذاری کنند چرا که امنیت و آرامش در استان حاکم است.

برخی از مسئولان کردستانی ناکارآمد وبه‌جای خدمتگزاریدرگیر کارهای سیاسیشده‌اند

دادستان مرکز استان کردستان گفت: برخی از مسئولان ناکارآمد هستند و ناکارآمدی خود را به نظام ربط می‌دهند و به‌جای خدمتگزاری به مردم درگیر کارهای سیاسی و سیاست بازی شده‌اند.

وی گفت: از نمایندگان مردم کردستان در مجلس انتظار بیشتری داریم و باید زبان ناطق مردم و حاکمیت باشند چراکه مردم و حاکمیت یکی هستند.

دادستان مرکز استان کردستان خاطرنشان کرد: خیلی از اقدامات و موصوبات اجرایی شده در استان کردستان مربوط به سفر پر خیر و برکت رهبر معظم انقلاب بوده و حتی در برخی موارد کوتاهی‌هایی نیز صورت گرفته است.

وی گفت: متأسفانه سیستم اجرایی استان کردستان آنچنان که باید عمل می‌کردند، عمل نکرده‌اند.

با تمام توان در خدمت مردم کردستان هستم

جوهری افزود: مردم کردستان یقیناً باور داشته باشند که دستگاه قضایی خدمتگزارمردم استان بوده و در اتاق بنده بر روی همه باز است واز اصحاب رسانه استان درخواست دارم که نشست‌ هم‌اندیشی را هرماه یکبار برگزار کنند.

وی اظهار کرد: از فکر و ظرفیت خبرنگاران در راستای پیشگیری از وقوع جرم استفاده می‌کنیم و بنده برای برطرف کردن مشکلات استان با تمام توان در خدمت مردم هستم.

استفاده از همهظرفیت‌های پیشکسوتان،مربیان و قهرمانان بوکس کردستان

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه به‌خاطر علاقه شخصی و ترقی رشته بوکس را انتخاب کردم، اظهار کرد: متأسفانه در گذشته دودستگی در این هیئت ایجاد شده بود اما پس از قبول مسئولیتم، با برگزاری جلسات متعدد و دعوت از پیشکسوتان و مربیانی که به فراموشی سپرده شده بودند از تمام توان، فکر و ظرفیت‌های آنان استفاده کردیم و حرکت‌های خوبی در جهت پیشبرد و موفقیت این رشته انجام شده است.

رئیس هیئت بوکس استان کردستان گفت: متأسفانه بوکس در ایران مظلوم شده اما در کشورهای دیگر یکی از پرطرفدارترین و پردرآمدترین رشته‌های ورزشی بوده است اما باید قدر ورزشکاران را بدانیم چراکه خیلی از آنها مظلوم واقع شده‌اند.

وی گفت: خوشبختانه در این مدت اخیر لیگ استانی بوکس در مقاطع سنی مختلف و 20 روز اردوی تیم ملی بزرگسالان در سنندج برگزار شد و ورزشکاران در این اردو به خودباوری رسیدند و تبادل فرهنگ‌ها انجام شد.قبلاً یک نفر از ورزشکاران بوکس استان کردستان عضو تیم ملی بودند که با برگزاری این اردو در سنندج سه ورزشکار و دو مربی کردستانی دیگر برای دعوت به تیم ملی انتخاب شده‌اند.

برگزاریمسابقات قهرمانی کشور بوکس در سنندج

وی گفت: این نوید را به جوانان ورزشکار استان کردستان می‌دهم که آبان ماه امسال مسابقات قهرمانی کشور بوکس در سنندج برگزار می‌شود و چرخه اقتصاد ورزش با این کارها به چزخش در می‌آید.

جوهری افزود: با رایزنی‌های صورت گرفته با مسئولان ارشد استان و باهدف توسعه فضاهای ورزشی رشته بوکس کردستان، در هفته آینده خانه بوکس در مجتمع 22 گولان سنندج کلنگ‌زنی می‌شود.

وی از اصحاب رسانه استان خواست که نشست‌ هم‌اندیشی هرماه یکبار برگزار شود و اظهار داشت: از فکر و ظرفیت خبرنگاران در راستای پیشگیری از وقوع جرم استفاده می‌کنیم و بنده برای برطرف کردن مشکلات استان با تمام توان در خدمت مردم هستم.

رئیس هیئت بوکس استان کردستان گفت: متأسفانه عمر دوران قهرمانی ورزشکاران استان کوتاه و طولانی نیست و بخشی از دلایل آن به مشکلات اقتصادی و فرهنگی مربوط است اما سوأل اینجاست آیا وزارت ورزش و جوانان نمی‌تواند مشکل بیمه قهرمانان ملی را برطرف کند؟!

آینده بوکس کردستان خیلی روشن است

وی گفت: آینده بوکس کردستان خیلی روشن است و تا روزی که در این سمت باشم در خدمت ورزش استان هستم چراکه با عشق و علاقه این کار را انجام می‌دهم.

رئیس هیئت بوکس استان کردستان خاطر نشان کرد: با توجه به پتانسیل‌ها و استعدادهای ورزشی اصحاب رسانه استان می‌توانند در این حوزه تاثیرگذاری داشته باشند. همه ما رئیس هیئت‌های استان باید همیشه از دستگاه ورزش طلب‌کار و در انتخاب مدیرکل ورزش و جوانان نقش داشته باشیم.

انتهای پیام/

R7848/P1361/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۴۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور

یکی از مهم ترین راهکارها برای تحقق مشارکت مردم در توسعه ابرپروژه های کشور، به کارگیری سرمایه های مردم در جهت تامین مالی منابع موردنیاز جهت توسعه این پیشران های اقتصادی است که باید به صورت خرد و از طریق مطمئن به افراد اختصاص یابد. هر پروژه تولیدی نیز باید حداقل به میزان بهره بانکی، سودده باشد؛ بنابراین در مدل مذکور برای بسترسازی جهت تامین مالی توسعه پیشران های اقتصادی کشور، باید بهره مندی از حداقل سود بانکی و تضمین این موضوع باشد؛ همچنین باید به شکل انتقال سهام پروژه در بازار سرمایه انجام شود زیرا انتشار اوراق با سودی بالاتر از بهره بانکی، برای بسترسازی مطمئن جهت سرمایه گذاری خرد مردمی، راهکار قابل قبولی نیست و مردم نیز در شرایط تورمی کشور، خرید دارایی را ترجیح می دهند

راهکار اصلی تحقق بسترسازی برای جذب سرمایه های خرد مردمی به سمت پیشران های اقتصادی، اعطای سهام پروژه به همراه تضمین سود حداقل بانکی است که این مفهوم ذیل مدل تامین مالی شرکت سهام عام پروژه قرار دارد. مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه، محدودیت‌های سنتی را می‌کاهند و با توانمندسازی سرمایه‌گذاران خرد، زمینه‌ساز جهش در تولید و رسیدن به توسعه پایدار می‌شوند. این رویکرد، با بهره‌گیری از سهام ممتاز سودی که کف سود بانکی را تضمین می‌کند، اعتماد لازم برای جلب مشارکت‌های عمومی را فراهم می‌آورد و به سرمایه‌گذاران خرد امکان می‌دهد با ریسک پایین‌تر در پروژه‌های سودآور بزرگ سرمایه‌گذاری کنند.

این مدل تضمین درآمد را در کنار توزیع عادلانه‌تر ثروت و تقویت مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی می‌آورد. در این مسیر، نقش دولت بسیار حیاتی است، زیرا حمایت و ترویج دولت می‌تواند به طور قابل ملاحظه‌ای در موفقیت این مدل‌ها تأثیرگذار باشد. استفاده از این مدل‌ها راهکارهایی نوآورانه برای دعوت سرمایه‌گذاران خرد به عرصه‌های مهم اقتصادی، از جمله صنعت نفت، است و دولت‌ نقش کلیدی در تسهیل و ترویج این مدل‌ها دارد.

مشارکت عمومی در توسعه پیشران های اقتصادی کشور به‌واسطه‌ی پتانسیل بالای سودآوری و اهمیت استراتژیک این صنعت در اقتصاد ملی، فرصت‌های بی‌شماری برای توسعه پایدار و کاهش وابستگی به سرمایه‌گذاری‌های دولتی ارائه می‌دهد استفاده از مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه و سهام ممتاز سودی، نه تنها امنیت سرمایه‌گذاری را تقویت می‌کند بلکه زمینه‌ساز مشارکت‌های وسیع‌تری می‌شود که به دموکراتیزه کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توزیع عادلانه‌تر ثروت کمک می‌کند.

رویکرد جدید بسترسازی در توسعه  نه تنها به تضمین درآمدها کمک می‌کند، بلکه با افزایش مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی، پایه‌های یک اقتصاد پویا و مردم‌سالار را مستحکم‌تر می‌سازد. با تحقق این مشارکت‌ها و توسعه پیشران های اقتصادی کشور، نه تنها منافع ملی حفظ می‌شوند بلکه مسیر توسعه اقتصادی کشور با استفاده بهینه از منابع داخلی و خارجی به شکلی پایدار و مؤثر ترسیم می‌شود. این تغییرات، نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای اقتصاد و مردم کشور است، جایی که هر فردی می‌تواند به طور مستقیم در رشد و شکوفایی ملی سهیم باشد.

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • امنیت لازمه توسعه است/لزوم رسیدگی به مسکن محرومان در کردستان
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • اصفهان، اقلیم معناست