Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدرتعلی حشمتیان رییس خانه احزاب ایران درپاسخ به این سوال که آیا باتوجه به اظهارات رییس جمهور که در جلسه هیات دولت روز چهارشنبه ۲۷ تیرماه که فرمودند با همه جربانهای سیاسی واشخاص اثر گذار درانتخابات اخیرا مذاکره نموده اند با شما نیز که رییس خانه احراب‌ ایران هستید، صحبت و یا مذکره ای شده یاخیر، گفت: با شخص آقای روحانی که همدوره مجلس بوده ایم و بیش از سی ساله است از نزدیک مرا می شناسد و اولین بار هم درسال ۱۳۹۰ توسط ما برای ریاست جمهوری مطرح شد و در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری مسئول کمیته احزاب و تشکلها ونمایندگان ادوارش بودم و در انتخابات دوازدهم بعنوان مشاور بصورت شبانه روز در کنار رییس ستادش تلاش نمودیم، هیچگونه ملاقات خصوصی نداشته ام

وی افزود: اما با آقای جهانگیری معاون‌ اول در چند مرحله و با آقای شریعتمداری معاون اجرایی و رییس ستاد ایشان که بصورت دایم در ایام انتخابات درکنارش بوده ام، هفتگی و با برخی دیگر از چهره های شاخص و اثرگذار در ایام انتخابات از جمله رییس دولت اصلاحات و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ملاقاتهایی داشته و دارم و درمورد تشکیل دولت آینده نظرات خود و احزاب را اعلام و مشاوره داده ام و لیستهای پیشنهادی رسیده از سوی احزاب و گروهای سیاسی را تقدیم کرده ام.

حشمتیان در پاسخ به دیگر سئوال دیگز که آیا با خود وی برای حضور در کابینه دوازدهم مذاکره ای صورت گرفته،گفت: بخاطر دارم که عالم مجاهد آیت الله هاشمی رفسنجانی که سالها افتخار داشتم در قسمتهای مختلف مجمع تشخیص و هیات امنا، دانشگاه آزاداسلامی و حتی دردوران دفاع مقدس درکنارش باشم، در اوایل تشکیل دولت یازدهم رزومه مرا گرفتند و شخصا به اقای‌ روحانی و اقای جهانگیری دادند و فرزندش مهندس یاسر هاشمی رامسوول پیگیری نموده بودند.

وی افزود: ایشان روزی دردفترشان فرمودند"آقای حشمتیان من چند بار در مورد شما و اقای اشرفی اصفهانی با آقای روحانی صحبت کردم، اما چون پاسخی نشنیدم بهتر است کمافی السابق درکنار خودم بمانید و مشاورهیات امنا، دانشگاه باشید.

حشمتیان تصریح کرد: لذ ابا صراحت اعلام میکنم که بدنبال سهم خواهی‌ نیستیم ولی اعتقاد داریم که باید جناب آقای دکتر روحانی همانگونه که به مردم قول داده دولت دوازدهم را فراجناحی و با ترکیبی از اصلاح طلبان، مستقلین و اعتدالگرایان و همچنین اصولگرایان معتدل حامی تشکیل دهد و به جوسازیها توجه نکند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون

خبرگزاری خبرآنلاین در گزارشی با عنوان «جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!» به بررسی رقابت ها بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم پرداخته است. در بخشی از این گزارش وضعیت محمود نبویان از چهره های عضو جبهه پایداری به عنوان یکی از رقباء قالیباف در انتخابات ریاست مجلس آینده مورد بررسی قرار گرفته است.

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف

محمود نبویان از چهره‌هایی که به تندرو بودن شهره است، در انتخابات اخیر توانست شگفتی‌آفرین باشد و نفر اول تهران شد. نبویان پس از ۴ سال بیرون نشستن از مجلس، سال ۹۸ دوباره به ساختمان هرمی شکل بهارستان رفت، این بار اما با رأی اول تهران ماجرا فرق کرده است. او که مشخصا زاویه تندی با محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس دارد، در انتخابات اخیر بالاتر از حمید رسایی و مجری سابق صداوسیما و قالیباف ایستاد.


این اتفاق انگار اعتماد به نفس نبویان را دو چندان کرده و گویا دورخیز بلندی کرده برای کسب ریاست مجلس دوازدهم. هرچند او در اظهاراتی پیش از سال جدید تلویحا این موضوع را رد کرده بود اما نشانه های تحرکات بود گویای نکاتی دیگر است.

خبرهایی که در رسانه‌ها آمده، حاکیست که نبویان تعدادی از منتخبان جدید را گرد هم آورده و برای آنها از «ضرورت وحدت نیروهای انقلاب اسلامی» سخن گفته است. در واقع اولین اقدامی که برای ناک‌اوت کردن قالیباف لازم بوده انجام شود، همان کاری است که نبویان به دنبال آن افتاده است؛ «تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی.»

در مجلس فعلی، فراکسیون اکثریتی با نامی مشابه به فراکسیون مد نظر نبویان و دوستانش در حال کار است که قالیباف‌ ریاست آن را بر عهده دارد.

به زبان ساده‌تر، اقدام نبویان برای تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی، در واقع اعلان جنگ با قالیباف است و تلاشی همه‌جانبه برای از بین بردن فراکسیون فعلی قالیباف و تشکیل فراکسیونی جدید و البته تقریبا با همان نام مجلس یازدهم.

گویا این بار نبویان عزم خود را جزم کرده تا ریاست فراکسیون را در دست بگیرد؛ و وقتی هم که به ریاست فراکسیون به قول خودشان اکثریت برسد، بخش عمده‌ای از راه ریاست مجلس را پیموده است و حتی اگر به ریاست مجلس نرسد ریاست یک فراکسیون اصلی را در دست داشته باشد تا به او قدرت مانور بیشتری در مجلس آینده بدهد.

به نوشته ایسنا، «هسته اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم را برای حضور در جلسه اولیه دعوت کرده بود که از این تعداد، حدود ۴۰ نفر از منتخبان که در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند، حضور پیدا کردند.»

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900694

دیگر خبرها

  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • رییس‌جمهور قهرمانی فوتسال ایران در آسیا را تبریک گفت
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟