Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده قرارگاه خاتم‌الأنبیا اقدامات این قرارگاه در اجرای طرح‌های خط 2 مترو اهواز، توسعه کشاورزی منطقه جُفیر خوزستان، حفاری ۶۵ کیلومتر تونل مترو و تکمیل فازهای ۲ و ۳ ستاره خلیج فارس در آینده نزدیک را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سردار عبدالله عبداللهیدر حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی استان خوزستاناظهار داشت: زادگاه قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیاء و خاستگاه آن، استان خوزستان است و اولین پروژه قرارگاه در این استان، سد کرخه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پنج مؤسسه بزرگ قرارگاه خاتم در استان خوزستان در حوزه‌های سدسازی و کانال‌های آب فعالیت داشته و دارند.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با تأکید بر اینکه ضروری آب سالم و پایدار به خوزستان برسد که این با‌ید از سد دز تأمین شود،ادامه داد: وضعیت آب آشامیدنی خوزستان باید هرچه سریع‌تر با عمل و نه حرف، رفع شود و حتی در موضوع آب‌های مرزی بسیاری از مسئولان رده اول کشور بر این موضوع اهتمام دارند.

سردار عبداللهی به جلسات مثمرثمر گذشته مسئولان قرارگاه با استاندار خوزستان درباره تأمین آب آشامیدنی اشاره کرد و گفت:‌ خوزستان 5 میلیون نفر جمعیت و 26 شهر و 2 هزار روستا دارد و لازم است طبق سند تهیه شده 25 متر مکعب بر ثانیه آب برای خوزستان تأمین شود.

* ‌اجرای خط دو مترو اهواز با دستگاه‌هایTBM قرارگاه

وی به لزوم تسریع در اجرای عملیات احداث مترو در اهواز اشاره کرد و گفت: ضروری است پروژه‌های عمرانی شهری به سرعت اجرا شود، این مناسب نیست که مردم خوزستان گرما را تحمل کنند و بابت پروژه‌های شهری نیز در ترافیک بمانند.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به عملکرد مطلوب قرارگاه در ساخت خطوط مترو و حفاری تونل و بکارگیری بیش از 20 دستگاه TBM اشاره کرد و افزود: آمادگی داریم که دستگاه‌های TBM خود را برای احداث خط دو مترو در اهواز به کار گیریم، در مورد خط دو مترو اهواز، قرارگاه آماده همکاری و اجرای به‌موقع است.

* ورود قرارگاه خاتم به توسعه کشاورزی منطقه جُفیر خوزستان

وی همچنین به روستای جُفیر و موضوعات کشاورزی این منطقه در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: شورای عالی امنیت ملی از ما خواسته است در مورد جفیر توضیحاتی به آنها ارائه کنیم همچنین گزارشی برای ارائه به مقام معظم رهبری در این باره به درخواست ایشان، تهیه شده است؛ قرار است قرارگاه موضوعات زه‌کشی و آبیاری را در این منطقه دنبال کند که معاونت اراضی و امور کشاورزی قرارگاه پیگیر این موضوعات است و جزئیات بیشتر در این‌باره بعداً اطلاع‌رسانی می‌شود‌.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء افزود: در حوزه کشاورزی قرارگاه حتماً به خوزستان کمک می‌کند در بحث ریزگردها هم آمادگی همکاری داریم تا قراردادی منعقد شود و من این کار را انجام بدهیم.

* حفاری 65 کیلومتر تونل مترو در سال 95 توسط قرارگاه

وی بیان کرد: قرارگاه خاتم فقط در سال گذشته‌ 65 کیلومتر حفاری تونل برای متر کشور داشت که در این باره می‌توان به حفاری مترو‌ قم اشاره کرد؛ همچنین 22 کیلومتر خط 7 مترو‌ تهران، اجرای مترو‌ مشهد و مترو‌ حرم امام خمینی (ره) تا فرودگاه امام به طول 37 کیلومتر را قرارگاه در سال 95 اجرا کرد‌.

* تکمیل فازهای 2 و 3 ستاره خلیج فارس در آینده نزدیک/ تولید1.2میلیارد لیتر فرآوردهدر5 ماه گذشته

سردار عبداللهی با اشاره به واردات روزانه12میلیون لیتر بنزین تا پیش از راه‌اندازی فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس،گفت:‌ در ستاره خلیج فارس تولید بنزین را در کشور به خودکفایی رساندیم حتی وزیر نفت و آقای معاون اول هم اعتقادی نداشتند که این پروژه جمع می‌شود اما قرارگاه این پروژه را به سرعت تکمیل کرد؛ قرارگاه خاتم توانست فاز نخست آن را در دولت یازدهم به اتمام برساند و نیاز ایران به واردات بنزین را منتفی کند زیرا در فاز نخست، قادر به تولید12میلیون لیتر بنزین یورو4هستیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت: درپنج ماه گذشته شاهد تولید1.2میلیارد لیتر فرآورده توسط فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس هستیم گفت: فازهای دوم و سوم این پالایشگاه هم به زودی آماده بهره‌برداری می‌شوند.

* صرفه‌جویی ارزی تا 50هزار میلیارد تومان با اجرای فازهای 15 و 16 پارس جنوبی

سردار عبداللهی ادامه داد: در فازهای 15 و 16 پارس جنوبی 43 میلیارد متر مکعب گاز شیرین‌سازی شده است؛ با احتساب قیمت هر متر مکعب گازی که از ترکمنستان به نرخ 1400 تومان می‌خریم در واقع 40 تا 50 هزار میلیارد تومان با این پروژه صرفه‌جویی ارزی شده که رقم بزرگی است.

* بالاترین عملکرد و اجرای بیشترین پروژه‌های عمرانی توسط قرارگاه برای‌ دولت یازدهم

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت: قرارگاه خاتم بالاترین عملکرد و بیشترین رکوردها را در دولت یازدهم داشته است و همانطور که وعده دادیم 60 پروژه را در سال 95 تکمیل کردیم که دولت می‌تواند روی این پروژه‌های عمرانی مانور بدهد.

وی بیان کرد:183پروژه عمرانی و صنعتی در دوران فعالیت دولت یازدهم توسط قرارگاه انجام شد، حمل و نقل، نفت و گاز، سدسازی، صنعت و معدن و IT از جمله حوزه‌های فعالیت قرارگاه محسوب می‌شود.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با تأکید بر اینکه سپاه بر اساس وظیفه ذاتی خود به پیشرفت و آبادانی کشور کمک می‌کند، افزود:‌ مناسب است که عنوان شود قرارگاه بازوی توانمند دولت‌ها و نظام جمهوری اسلامی ایران است.

سردار عبداللهی به برخی از گفته‌های دولت‌مردان درباره قرارگاه انتقاد کرد و گفت: من همزمان در دولت آقای هاشمی رفسنجانی، دولت اصلاحات، دولت احمدی‌نژاد و دولت یازدهم فعالیت عمرانی کرده‌ام و هیچ‌گاه دنبال بحث‌های سیاسی نیستم و بیشتر به موضوعات عمرانی و توسعه کشور فکر می‌کنم؛در طول دوران چهار دولت گذشته، همواره با اصرار دولت‌ها وارد میدان شده‌ایم و هیچ وقت اصراری بر ورود به یک طرح نداشته‌ایم.

* قرارگاه رقیب بخش خصوصی نیست/ میدان را برای حضور بخش خصوصی باز گذاشته‌ایم

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت: قطعاً هر پروژه‌ای که بخش خصوصی توان ورود به آن را داشته باشد اجازه می‌دهیم آن بخش وارد کار شود و با آنها همراه هستیم اما کار در این کشور یک نقطه اتصال می‌خواهد که این نقطه اتصال باید رابط بین مردم و دولت باشد؛ امروز قرارگاه خاتم پیمانکاران بخش خصوصی را به کار می‌گیرد و با آنها همراه است و قطعاً معتقدیم این پیمانکاران باید به کار گرفته شوند اما قطعاً جا را برای خارجی‌ها تنگ کرده‌ایم.

* جذب دو فاینانس در دولت یازدهم

سردار عبداللهی با اشاره به اینکه دو فاینانس در دولت یازدهم عملیاتی شده است، گفت: یکی از آنها خط آبرسانی تبریز بود که توسط قرارگاه خاتم انجام شد و دیگری فاینانس قطار سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان است.

وی گفت: پروژه خط لوله دوم آبرسانی به تبریز از سال 94 با سرمایه‌گذاری کشور چین به کارفرمایی شرکت آب منطقه‌ای استان آذربایجان شرقی و با پیمانکاری مؤسسه عاشورا گروه تخصصی کربلا از زیر مجموعه‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) ‌انجام ‌شد.

بنابراین گزارش قرارگاه خاتم در حال حاضر بابت اجرای پروژه‌هارقم 23هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۰۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی

مدیرعامل آبفای خوزستان از پیشرفت ۴۳ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی انتقال و شبکه آبرسانی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، صابر علیدادی  در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان بیان کرد: اکنون 23 طرح در 766 روستا و 21 شهرستان استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی در حال اجرا بوده و نظارت دقیقی بر این موضوع اعمال می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و توجه شخص رئیس جمهور به موضوع تامین آب شرب روستاها افزود: تاکنون بیش از 800 کیلومتر خط انتقال و شبکه آبرسانی در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی در خوزستان اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان گفت: همچنین احداث سه باب ایستگاه پمپاژ و پنج باب مخازن ذخیره بتنی به ظرفیت بیش از 12 هزار مترمکعب، حفاری و تجهیز 6 حلقه چاه آب شرب از دیگر اقدامات انجام شده در جهاد آبرسانی استان است.

وی اظهار کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت نیرو در دولت مردمی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب آشامیدنی است که برای انجام این طرح، استفاده از ظرفیت‌های بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در دستور کار قرار گرفته تا با تلاش یکدیگر تحول مثبتی در آبرسانی به روستاهای کشور ایجاد شود.

علیدادی با اشاره به اجرای آبرسانی به 180 روستای استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی توضیح داد: این اقدام با کمک قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی به عنوان معین در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی استان انجام شده است.

وی تصریح کرد: طرح جهاد آبرسانی در روستاهای استان به عنوان یکی از برنامه های بسیار مهم دولت سیزدهم با جدیت دنبال خواهد شد تا مشکلات مردم در این زمینه برطرف شود.

بر اساس این گزارش طرح‌های محرومیت زدایی جهاد آبرسانی استان در 21 شهرستان، شادگان، اهواز، آبادان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

بر اساس اعلام وزارت نیرو، 16 هزار روستا در مناطق محروم و کم‌برخوردار در طرح موسوم به "جهاد آبرسانی" به عنوان بزرگترین عملیات آبرسانی کشور قرار گرفته‌اند 

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد