Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی تهران بزرگ تاکید کرد: با وجود لغو رای‌گیری الکترونیکی، در تهران هیچ مشکلی برای اخذ رای حضوری تا ساعت 10 شب وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی جعفریان در نشست خبری هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی تهران که در حوزه انتخابیه گفت: انتخابات نظام پزشکی یک ستاد مرکزی و یک هیات اجرایی مرکزی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره از انتخابات 200 حوزه انتخابیه در سراسر کشور فعالیت می‌کنند. همچنین برای رای گیری دو نوع تنظیم انجام شد؛ یکی به صورت الکترونیکی و دیگری به صورت حضوری. تمهیدات برگزاری رای گیری حضوری توسط هیات اجرایی انجام می‌شود. ما مجری و ناظر رای گیری الکترونیک نیستیم.

وی ادامه داد: تایید امکان رای‌دهی پزشکان در محل خدمت آنها به صورت الکترونیکی در حوزه‌های رای گیری حضوری انجام شد. افرادی که مجاز به رای دادن در تهران نبودند، با ارائه چهار نوع مدرک می‌توانستند در تهران رای دهند. ما از این جهت هیچ مشکلی نداشتیم.

رئیس هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی تهران بزرگ با اشاره به لغو رای‌گیری الکترونیکی این انتخابات تصریح کرد: بعد از اعلام رسمی لغو رای گیری الکترونیکی انتخابات، پیامکی برای اعضای سازمان فرستاده شد و ضمن اطلاع از لغو رای گیری الکترونیکی تاکید کرد که ملاک شمارش آراء انتخابات صرفا آرای حضوری خواهد بود؛ یعنی اگر کسی از طریق سامانه الکترونیکی موفق به ثبت رای خود شده است، این رای هم اکنون ملغی است و فرد باید به صورت حضوری رای خود را به صندوق بیاندازد.

به گفته جعفریان، این تصمیم در سطح هیات نظارت مرکزی گرفته شده و ارتباطی به هیات اجرایی شهرستان‌های ندارد. در حال حاضر در تهران هیچ مشکلی برای اخذ رای حضوری تا ساعت 10 شب وجود ندارد. تمدید بیش از این ساعت نیز بر عهده هیات نظارت مرکزی است.

رئیس هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی تهران بزرگ همچنین اضافه کرد: آنچه در آئین نامه انتخابات نظام پزشکی آمده است تاکیدی بر حضوری یا الکترونیکی برگزار کردن این انتخابات نداشته است. پیش بینی لغو رای گیری الکترونیکی نیز قبلا صورت گرفته بود. در خود وزارت بهداشت نیز تا لحظات آخر در مورد اینکه آیا برگزاری انتخابات به این صورت امکان پذیر است یا نه، صحبت می‌شد و می‌گفتند که به این سمت نرویم.

جعفریان تاکید کرد: در این دوره از انتخابات نظام پزشکی هیچ فرصتی کمتر از دوره‌های قبل نیست؛ هرچند که ممکن است ابهامی برای کاندیداها وجود داشته باشد و درخواست لغو آرای آن را ارائه کنند. مستند آن نیز قانون نظام پزشکی و آئین نامه اجرایی انتخابات است. هیات نظارت بر انتخابات تعیین کننده سلامت آن است و باید تمام فاکتورها را در این زمینه در نظر بگیرد.

جعفریان با تاکید بر اینکه ابطال در جریان انتخابات موضوعیت ندارد، بیان کرد: زمانی که انتخابات تمام شد، می‌توان درباره ابطال آن بحث کرد. ما موظف به رای گیری و اطلاع رسانی تا ساعت آخر هستیم. حتی زمانی که همه نتایج نیز آمد، هیات نظارت می‌تواند تصمیم گیری کند که آیا رای گیری مشروعیت داشته یا خیر؟

رئیس هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی تهران بزرگ با تاکید بر اینکه ما انتخابات را تا آخرین ساعت برگزار می‌کنیم، افزود: در هر انتخاباتی باید با ساز و کار آن جلو رویم. همیشه می‌توان به نتیجه انتخابات اعتراض داشت، حتی اگر این شرایط پیش نمی‌آمد. در حال حاضر چون بحث رای گیری الکترونیکی مطرح شده و موفق نبوده است، زمینه جدیدی به اعتراضات اضافه شده و مرجع آن نیز مشخص است.

جعفریان در ادامه سخنان خود تصریح کرد: این دوره از انتخابات از نظر امکان رای‌دهی تفاوتی با دوره‌های قبلی ندارد. تنها این موضوع که هر کسی می‌تواند در شهر محل اشتغال خود رای دهد، به این دوره اضافه شده است. امیدواریم با وجود لغو امکان رای‌گیری الکترونیکی همکاران پزشک خسته نشوند و در رای گیری مشارکت کنند.

جعفریان در خصوص تخلفات انجام شده در جریان رای گیری انتخابات نظام پزشکی نیز توضیح داد و گفت: بعضی کاندیداها تخلفاتی را به هیات نظارت گزارش کردند که بیشتر آن درباره تبلیغات در روز اخذ رای بوده است. تا این لحظه تعرفه‌های توزیع شده از 5000 مورد گذشته و همچنان ادامه دارد. این تعرفه‌ها به تعداد شاغلین نظام پزشکی ایران تکثیر شده است. امیدواریم مشارکت پزشکان نسبت به دور قبلی انتخابات بیشتر باشد. همچنین در بعد از ظهر نیز مانند ساعات قبل از ظهر پیک رای گیری را خواهیم داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۰۶۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس

احمد وحیدی وزیر کشور با اشاره به مرحله دوم انتخابات مجلس گفت: در مرحله اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس، ۲۴۵ نماینده انتخاب شدند و تعیین تکلیف ۴۵ کرسی به دور دوم کشید.   وی افزود: انتخاب این ۴۵ نماینده در ۲۲ حوزه انتخابیه و بالغ بر ۱۱۰۰۰ شعبه صورت می‌گیرد؛ همچنین انتخابات در ۸ حوزه به صورت کاملاً الکترونیکی انجام می‌گیرد. در این حوزه‌ها علاوه بر اینکه احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آراء هم به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. آموزش‌های لازم در این زمینه انجام شده است و امیدواریم مردم در دور دوم نیز حضور پرشور و ارزشمندی را رقم بزنند.   وزیر کشور همچنین با ارائه توضیحاتی درباره بودجه اختصاص یافته به مبلغ ۳ میلیارد دلار به دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: این طرح در گذشته تصویب شده بود که رئیس جمهور دستور آن را صادر کردند، البته این منابع مربوط به یک سال نیست بلکه مربوط به کل طرح است.   وی اضافه کرد: یکی از موضوعات مهم ما انسداد مرزهاست و با توجه به حساسیتی که رئیس جمهور بر این موضوع دارند، دستور آن را صادر کرده و کار‌های آن در حال انجام است. این اتفاق قرار است در تمام مرز‌های کشور بیفتد، اما با توجه به حساسیت، مرز‌های شرق و غرب به ویژه مرز‌های شرقی اولویت دارد.   وحیدی هم در پاسخ به سوال که تکلیف حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات با تصویب لایحه دولت برای تشکیل استان تهران شرقی و غربی چه می‌شود، گفت: بحث طرح استان تهران شرقی و تهران غربی مورد بررسی است، هرچند باید مراحل بررسی و قانونی شدن این لایحه انجام شود، در صورت به نتیجه رسیدن هم ری و شمیرانات همچنان در حوزه تهران باقی خواهند ماند.     باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است/ استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • تبلیغات داوطلبان مرحله دوم انتخابات؛ یک هفته تا رأی‌گیری
  • جزئیات جدید درباره دور دورم انتخابات مجلس /انتخابات در این حوزه ها، الکترونیکی نیست