Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش سموم بدن می تواند بیانگر بیماری های دیگر در بدن باشد. از جمله این بیماری های می توان به یبوست، خستگی، مشکلات پوستی و سردردهای مداوم اشاره کرد. در این مقاله به علل افزایش سموم بدن پرداخته ایم. با ما همراه شوید.

یک دکتر تغذیه گفت: روده ها یکی از ارگان های مهم در فرآیند دفع توکسین ها یاهمان سموم از بدن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد یبوست و انباشته شدن مواد هضم شده غذایی در رودها می تواند سموم زیادی در بدن تولید کرده ومشکلات بزرگی ایجاد کند.

دکتر محمد حسینی متخصص تغذیه در این رابطه گفت: زمانی که بدن انسان از توکسین یا سموم زیاد در عذاب باشد سعی می کند خود را پاکسازی کند و به روش های مختلف علائم متعددی از خود نشان می دهد. مقدار زیادی از این سموم از مواد به جا مانده سموم گیاهی و آفت کش ها، فلزات سنگین ناشی از آلودگی هوا، انواع دخانیات و آلودگی های صنعتی از محیط بیرون وارد بدن انسان می شوند. قسمت دیگری از این سموم از تجزیه مواد غذایی و داروها در بدن تولید می شوند و حاصل تجزیه ترکیبات شیمیایی درون آنها است.

او گفت:خستگی دائمی ،اضافه وزن مداوم، یبوست،مشکلات پوستی،حرارت زیاد بدن،سردردهای مداوم،تجمع چربی های شکمی،بوی بد دهان،سنگ کیسه صفرا همگی از علامت های هشداردهنده افزایش سموم در بدن است.زمانی که ارگان های پاکسازی کننده در بدن به طور مداوم و بیش از توان خود کار کنند تا سموم انباشته شده در بافت ها را دفع کنند، طبیعی است که بیش از اندازه نیزانرژی مصرف می کند و احساس خستگی در فرد بیشتر می شود.

وی افزود :اگر به طور مداوم ورزش می کنید و تغذیه مناسبی دارید، ولی باز هم وزن اضافه می کنید یا وزن شما پایین نمی آید احتمالا دچار یک مشکل هورمونی شده ایدو این مشکل می تواند ناشی از ازدیاد توکسین و سمومی باشد که از طریق مواد غذایی وارد بدن شما شده است.افزایش سموم در خون تاثیر مستقیمی روی سیستم عصبی دارند و باعث ایجاد واکنش های منفی مانند سردرد مداوم می شود.

حسینی گفت:روده ها یکی از ارگان های مهم در فرآیند دفع توکسین ها یاهمان سموم از بدن هستند. ایجاد یبوست و انباشته شدن مواد هضم شده غذایی در رودها می تواند سموم زیادی در بدن تولید کرده ومشکلات بزرگی ایجاد کند.

وی در ادامه افزود : پوست را آینه سلامت بدن می دانند. زمانی که سموم زیادی در خون و بافت های بدن انباشته شود، پوست به خوبی آن را انعکاس می دهد. در این صورت آکنه، ضایعات پوستی و واکنش های آلرژیک پدید می آید و نشان دهنده انباشته شدن مقدار زیاد سموم در بدن است. گودی و سیاهی زیر چشم ها، اگزما و همچنین پسوریازیس را می توان از علائم انباشتگی سموم در بدن محسوب کرد.

این متخصص تغذیه گفت: بعد از روده ها کبد وکلیه ها از ارگان های مهم دفع سموم در بدن انسان هستند.حرارت و گرمای زیاد بدن می تواند از علائم انباشتگی ترکیبات سمی در بدن باشد و این علامت نشانه کار بیش از حد کبد برای دفع سموم است و این مسئله باعث افزایش تعریق می شود، چون بدن به دنبال راهی برای دفع توکسین ها از طریق پوست می شود. بنابراین بدن بیش از حد عرق می کند.هالیتوز یا بوی بد دهان یکی از مشکلات آزاردهنده برای خود فرد و دیگران است. اگر نفس تان بد بو است و بهداشت دهان و دندان را رعایت می کنید و فایده ای ندارد، احتمالا دچار مشکلات گوارشی و تجمع سموم در کبد هستید.ازدیاد سموم در بدن روی سطح قند و کلسترول خون تاثیر می گذارند این مسئله نیز باعث افزایش چربی دور شکمی می شود.سنگ کیسه صفرا در نتیجه تجمع ترکیبات اضافی در صفرا باشد. کبد برای سم زدایی از بدن شروع به افزایش تولید صفرای غلیظ تری در کیسه صفرا می کند. این مسئله باعث افزایش روند سنگ سازی می شود.

حسینی افزود: برای پیشگیری از ایجاد سموم زیادی در بدن راهکارهای مختلفی بیان شده ولی نوع تغذیه وسلامت مواد غذایی نقش بسزایی در کنترل این مسئله مهم دارند.روش های مختلفی برای سم زدایی وجود دارد.معمولا یک دوره سم زدایی حداکثر یک هفته و 4 مرتبه در سال پیشنهاد می شود . بهتر است با تغییر هر فصل بدن یک دوره‌ی پاک‌سازی و سم زدایی داشته باشد. البته بعضی از افراد در هر ماه یک یا دو روز این کار را انجام می‌دهند که این روش برای بیماران دیابتی و سرطانی وتمام افرادی که دارو زیادی در طی روز مصرف می کنند مناسب است.

وی در پایان گفت:نوشیدن چای سبز از بهترین منابع طبیعی جهت دفع سموم از بدن است.میوه هایی نظیر سیب سبز، لیمو ترش، سبزیجات تازه مثل تربچه، کلم بروکلی، گردو و بادام، جلبک های سبز خوراکی نظیر کلرلا ولگاریس، اسپیرولینا پلاتنسیساز جمله ترکیبات موثر دیگر در فرآیند سم زدایی هستند. کلروفیل، رنگ دانه سبز موجود در گیاهان که در فرآیند فتوسنتز گیاهان موثر است به دلیل شباهت زیادی که ساختار مولکولی اش با هموگلوبین خون دارد می تواند نقش مهمی در حفظ سلامت انسان داشته باشد.

منبع: ایسکا نیوز

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۰۸۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین

به گزارش خبرآنلاین،نوشابه‌های رژیمی اغلب به عنوان محصولاتی به بازار عرضه می‌شوند که به مدیریت وزن کمک می‌کنند.

مهر در خبری نوشت:یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد نوشابه رژیمی ممکن است با افزایش شاخص توده بدنی، شروع بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مصرف نوشابه رژیمی با BMI و فشار خون بالاتر مرتبط است.

متخصصان سلامت موافقند که نوشابه‌های رژیمی ممکن است باعث افزایش وزن و بیماری کبد شود.

مصرف بیش از حد شیرین کننده‌های مصنوعی موجود در نوشابه‌های رژیمی نیز ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی است. برآوردهای فعلی نشان می‌دهد که MASLD تا ۴۶٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

MASLD قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی نامیده می‌شد که در ژوئن ۲۰۲۳ نامش تغییر یافت.

این بیماری که با تجمع بیش از حد چربی در کبد مشخص می‌شود، هیچ علامت اولیه ای ندارد. این بیماری می‌تواند به استئاتوهپاتیت مرتبط با اختلال متابولیک (MASH) تبدیل شود، یک بیماری جدی‌تر که می‌تواند منجر به زخم‌های کبدی و سیروز شود.

در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان این نوع بیماری کبدی تأیید نشده است. پزشکان ورزش و تغییرات رژیم غذایی را برای کمک به کاهش چربی بدن در پیشگیری یا معکوس کردن MASLD توصیه می‌کنند.

متخصصان سلامت معتقدند مصرف نوشابه ممکن است با ایجاد مقاومت به انسولین و التهاب در کبد، خطر MASLD را افزایش دهد.

تحقیقات اخیر همچنان مصرف زیاد شیرین کننده‌های مصنوعی را با افزایش خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و سایر نشانگرهای سندرم متابولیک مرتبط می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است مقاومت به انسولین و عدم تحمل گلوکز را با مختل کردن میکروبیوم های روده افزایش دهند. هر دو واکنش ارتباط نزدیکی با ابتلاء به MASLD دارند.

محققان معتقدند شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است از طریق محور روده-مغز بر کبد تأثیر بگذارند. محور روده-مغز شامل ارتباط دو طرفه بین دستگاه گوارش و سیستم عصبی مرکزی است. شیرین کننده‌های مصنوعی در نوشابه‌های رژیمی می‌توانند بر ترکیب میکروبی روده تأثیر بگذارند که به نوبه خود می‌تواند بر این محور تأثیر بگذارد. این شرایط می‌تواند بر فرآیندهای متابولیک تأثیر گذاشته و به طور بالقوه به بروز مشکلات مرتبط با کبد منجر شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901755

دیگر خبرها

  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟