Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروسه انتخاب شهردار جدید تهران، با معرفی 7 نامزد برتر از بین 24 گزینه مطرح در شورای شهر پنجم، مرحله نیمه نهایی را پشت‌سر گذاشت.

با انصراف یک نفر از نامزدهای دارای بیشترین رای در جلسه چهارشنبه گذشته شورا، «ماراتن 6 نفره تا شهرداری» به‌مدت حدود یک ماه آغاز شد. روند انتخابات شهرداری از تهیه لیست اولیه تا اعلام دو نامزد نهایی برای دوئل در اولین جلسه رسمی شورای شهر پنجم، 7 پرسش عمومی ایجاد کرده که به آنها پاسخ داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محتوای برنامه» نامزدها در آرای نهایی نقش دارد. به گزارش دنیای اقتصاد ، چهارشنبه هفته گذشته، 21 منتخب شورای پنجم در یک رای‌گیری غیرعلنی از میان 24 نامزد اولیه که با انتخاب انفرادی تک تک اعضای شورا معرفی شده‌ بودند، 7 نفر را به‌عنوان نامزد نیمه‌نهایی انتخابات شهردار تهران برگزیدند. رای‌گیری که 7 ابهام بزرگ را پیش‌روی کارشناسان و شهروندان قرار داده است. مطابق آنچه منتخبان شورای پنجم در جلسات غیررسمی به‌عنوان «فرآیند انتخاب شهردار» به تصویب رسانده بودند در یک ماه گذشته هر یک از اعضا اختیار داشتند 3 نفر را به‌عنوان نامزد مدنظر خود برای شهرداری تهران از بین چهره‌های مطرح، معرفی کنند. هر چند در این مدت از یکسو برخی اعضا نامزدهای مدنظر خود را اعلام کردند و از سوی دیگر گمانه‌زنی‌های زیادی برای حضور برخی چهره‌ها همچون محمود حجتی در میان کاندیداهای نیمه نهایی برای شهرداری تهران عنوان شد اما ماحصل انتخاب فردی و حزبی اعضا منجر به تهیه یک لیست 24 نفره در قالب دو گروه نامزد شد، نهایتا این لیست در روز چهارشنبه اعلام و به رای گذاشته شد و 7 نفر به ترتیب براساس آرای ماخوذه شامل محمدعلی نجفی(21 رای)، سیدحسین مرعشی(20رای)، الهه کولائی(16رای)، سیدمحمد افشانی (14رای)، حبیب‌الله بیطرف (11رای)، محمد شریعتمداری (11رای) و محسن مهرعلیزاده (9رای) به‌عنوان نامزدهای نیمه‌نهایی انتخابات شهردار تهران انتخاب شدند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد 24 نامزد اولیه در قالب دو گروه تقسیم‌ می‌شوند. یک گروه نامزدهایی هستند که براساس «اعلام آمادگی مستقیم یا غیرمستقیم خود» در لیست قرار گرفته‌اند و گروه دیگر به دلیل تمایل اعضای شورا به «دعوت از چهره‌های شایسته» مطرح شده‌اند. به عبارت دیگر در این گروه برخی از اسامی افرادی بودند که خودشان برای شهردار شدن اعلام آمادگی کرده‌اند اما برخی از چهره‌ها افرادی بودند که به رغم برگزاری جلسه و رایزنی از سوی اعضا با آنها تا روز برگزاری جلسه رای‌گیری برای نامزدهای نیمه‌نهایی، اعلام موافقت نهایی از سوی نامزدها به اعضا اعلام نشده‌است. محمدسالاری یکی از منتخبان شورای شهر پنجم پایتخت درباره جزئیات شکل‌گیری لیست 24 نفره نامزدهای نیمه‌نهایی انتخابات شهردار تهران اعلام کرد: براساس سازو‌کار تعریف شده برای انتخاب شهردار آینده پایتخت توافق شد هر کدام از اعضا براساس ویژ‌گی‌های عمومی مشخص شده برای شهرداری تهران، سه نفر را به‌عنوان نامزد معرفی کند. در این میان برخی چهره‌ها با ابراز تمایل برای سمت شهرداری تهران به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم در میان نامزدهای اولیه قرار گرفتند اما برخی از چهره‌ها با وجود آنکه امکان حضور در جایگاه دیگر همچون کابینه دولت را داشتند به دلیل شایستگی بالا در میان لیست 24 نفره قرار گرفتند تا رایزنی‌های بعدی از سوی شورا برای پذیرش این جایگاه با نامزدهای مدنظر انجام گیرد. در حال حاضر از هر دو گروه نامزد در لیست 7 نفره نامزدهای نیمه‌نهایی برای انتخاب شهردار تهران حضور دارند.

با این حال به گفته سالاری پیش از برگزاری جلسه روز چهارشنبه به اعضا تاکید شد که معرفی نامزدهای اولیه برای لیست 7 نفره نامزدهای نیمه نهایی به گونه‌ای باشد که موافقت اولیه این چهره‌ها برای حضور در جایگاه شهرداری تهران کسب شده ‌باشد.

اما عدم رعایت این تاکید باعث شد ساعاتی پس از معرفی 7 نفر دارای بیشترین رای در مرحله نیمه‌نهایی، از یکسو انتقاداتی از سوی برخی نامزدها که موافقت خود را برای نامزدی شهرداری تهران اعلام نکرده بودند، مطرح شود و از سوی دیگر یک روز بعد یک نفر از میان لیست هفت نفره با اعلام عدم تمایل اولیه برای شهردار پایتخت شدن از لیست انصراف دهد. حبیب‌الله بیطرف که با کسب 11 رای رتبه پنجم را در میان هفت نامزد نیمه نهایی کسب کرده بود، اعلام کرد: «بدین وسیله به آگاهی می‌رسانم که اینجانب حبیب‌الله بیطرف، هیچ‌گاه آمادگی خود را برای سمت شهردار تهران به اعضای محترم شورای پنجم اعلام نکرده‌ام و اکنون ضمن تشکر از حسن نظر منتخبان محترم پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران، انصراف خود را از کاندیداتوری شهرداری تهران اعلام می‌کنم.»

در این میان علاوه بر انتقادات برخی از چهره‌هایی که نام آنها به‌عنوان نامزد اولیه برای انتخابات شهرداری تهران در میان 24 نفر از سوی منتخبان شورای پنجم اعلام شده، این لیست با 7 ابهام و نقاط کور متعددی از سوی کارشناسان شهری روبه‌رو است. یکی از مهم‌ترین این ابهامات حضور چهره‌های سرشناس در این لیست است که با کمترین رای از سوی اعضای شورا مواجه شدند. سالاری درباره علت گنجاندن اسامی برخی چهره‌ها در این لیست به رغم قطعیت حضور آنها در سایر دستگاه‌ها و مسوولیت‌ها اظهار کرد: این افراد عمدتا چهره‌هایی هستند که شورا به دلیل شایستگی و توانایی بالای‌شان با رایزنی‌های متعدد به دنبال کاندیداتوری آنها بود و از آنجا که در روز چهارشنبه، حضور برخی از این چهره‌ها در کابینه دولت دوازدهم تایید شده بود و از طرفی برخی چهره‌ها عدم تمایل خود را برای شهرداری تهران اعلام کرده بودند، رای‌گیری برای آنها انجام نشد. عباس آخوندی و معصومه ابتکار از جمله چهره‌هایی بودند که با وجود قطعیت حضور در کابینه دوازدهم، منتخبان شورای شهر همچنان به دنبال رایزنی برای حضور آنها در شهرداری تهران بودند. همچنین شب قبل از اعلام لیست 24 نفره، محمود حجتی نیز که هفته گذشته به‌عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای شهرداری تهران مطرح بود با اعلام قطعیت حضور در دولت، از کاندیدا شدن برای شهرداری تهران انصراف داد. یکی دیگر از ابهامات چگونگی تهیه لیست 24 نفره، نحوه انتخاب نامزدها است. از دیدگاه کارشناسان شهری این موضوع مورد سوال است که ملاک انتخاب 7 نامزد نیمه‌نهایی برنامه این افراد برای آینده پایتخت بوده یا سابقه مدیریتی آنها؟ به گفته سالاری برخی نامزدهای نیمه‌نهایی انتخابات شهرداری تهران که برای حضور در این جایگاه نیز ابراز تمایل کرده‌اند برنامه‌هایی نیز برای نحوه مدیریت شهر تهران به شورای شهر ارائه داده‌اند. ابهام مهم دیگری که در پروسه انتخاب شهردار تهران مدنظر کارشناسان قرار دارد این است که در حالی که طبق مصوبه شورای شهر قرار بود 7 نفر به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کنند و از میان آنها دو نفر برای مرحله نهایی رای‌گیری انتخاب شوند، به دلیل انصراف زودهنگام حبیب‌الله بیطرف، لیست نامزد‌های نیمه‌نهایی 6 نفره شد. از این رو این سوال مطرح است که آیا با 6 نفره شدن لیست، نفر هشتم (به ترتیب آرای ماخوذه) به لیست راه پیدا می‌کند یا فرآیند انتخابات با 6 کاندیدا ادامه می‌یابد.

محمد سالاری در این باره معتقد است: مطابق فرآیند تصویب شده لیست نامزدهای نیمه‌نهایی برای انتخاب دو نامزد نهایی براساس وضع موجود (6 نفر) پیش خواهد رفت کما اینکه ممکن است در ادامه چهره‌های دیگری نیز از این لیست انصراف دهند. مگر آنکه اعضای شورای پنجم مصمم شوند برای این موضوع تصمیم جدیدی داشته باشند. نفر هشتم دارای بیشترین رای در جلسه روز چهارشنبه، محمد ستاری‌فر بوده ‌است. اما از آنجا که ستاری‌فر یکی از چهره‌هایی است که اعضای شورا به دنبال شهردار شدن او بوده و هیچ‌گاه موافقت نهایی خود را برای این جایگاه اعلام نکرده‌ است، در صورت تصمیم جدید شورای پنجم برای اضافه کردن یک نامزد دیگر به لیست، احتمال دارد پیروز حناچی یا وفا تابش به دلیل رای مساوی (هر یک دارای 8 رای بودند) به لیست راه پیدا کنند.

در بخشی از نامه انتقادی محمد ستاری‌فر خطاب به رئیس سنی شورای پنجم نسبت به چگونگی تعیین لیست 24 نفره نامزدهای انتخابات شهردار تهران آمده‌است: «در آخرین نشست که جناب فراهانی دو روز پیش با چند نفر دیگر آمدند دانشکده و اصرار داشتند باز مخالفت خود را اعلام کردم. ایشان فرمودند در نشست حدود 10نفره اعضا در روز سه‌شنبه عصر شرکت کنم باز عذرخواهی کرده و شرکت نکردم... آری برادر جناب آقای الویری عزیز مگر من کاندیدا بوده‌ام که امروز در رسانه‌ها و امشب در مصاحبه آن عزیز در سیما فرمودید سه نفر در دولت باقی ماندند و الباقی 7نفر انتخاب شده‌اند. من تلفن‌باران شده‌ام که چرا رای نیاورده‌ام وچرا کاندیدا شده‌ام؟آیا درست است که کسی که اخلاقی برخورد می‌کند و با خضوع رفتار می‌کند، اعضای شورا او را کاندیدا کنند با وجود اینکه خود مخالفت داشته و بعد ار رای‌گیری چنان وانمود شود که رای نیاورده است. آیا این روش‌ها اخلاقی و ارزشی است؟ آیا این رویه به حفظ وحدت و یکپارچگی و ارتقای سرمایه انسانی و اجتماعی جمع ما اضافه می‌کند یا ریزش؟...»

یکی دیگر از ابهامات این لیست، ورود افراد دارای کارنامه منفی مدیریتی به این لیست است. افرادی که به نوعی در چهار سال اخیر در حوزه‌های مرتبط با مدیریت شهری مسوولیت داشته‌اند اما بازدهی آنها درحد لازم برای کسب نمره صلاحیت‌دار برای شهرداری پایتخت نبوده‌است. در عین حال یکی دیگر از مهم‌ترین ابهامات این لیست 24 نفره که حتی باعث غافلگیری اعضای شورا در جلسه شد ورود یکی از مدیران ارشد شهرداری تهران به این لیست بود. علیرضا جاوید که دست راست شهردار تهران خوانده می‌شود جزو یکی از انتخاب‌های سه‌گانه عضو جوان شورای شهر پنجم بود که روز چهارشنبه اسم او نیز در میان نامزدها برای رای‌گیری مطرح شد. اگرچه واکنش‌ها در این جلسه غیرعلنی نسبت به چرایی ورود وی به این لیست باعث شد این نامزد اولیه حتی یک رای را هم کسب نکند اما به گفته برخی اعضای شورا مناسب است این عضو شورا که گفته می‌شود نسبت فامیلی او با این مدیر شهرداری باعث طرح نام او به‌عنوان کاندیدا شده، درخصوص این اقدام خود به مردم توضیح دهد. ابهام دیگر آنکه لیست نیمه‌نهایی نامزدهای شهرداری تهران این تصور را به وجود آورده که محمدعلی نجفی با کسب رای تمامی اعضا به‌طور قطع در مرحله نیمه نهایی و در روز رای‌گیری علنی به‌عنوان شهردار معرفی می‌شود اما بررسی‌ها از آنچه شورای پنجم بنا دارد طی هفته‌های آینده مطابق با آن دو نامزد نهایی را برای انتخابات علنی شهردار جدید ملاک عمل قرار دهد نشان می‌دهد ترکیب آرای کسب شده از سوی 6 نامزد به گونه‌ای است که می‌تواند در ادامه پروسه انتخاب شهردار با تغییر و تحول اساسی روبه‌رو شود. این در حالی است که به گفته کارشناسان، نجفی از جمله چهره‌هایی است که به دلیل سابقه حضور در شورا و ارتباط با دولت گزینه مناسبی برای این جایگاه است.

ملاک عمل اول این انتخاب تدارک یک میثاق‌نامه از سوی شورا است که به گفته سالاری در قالب مشخصات عمومی تعیین‌شده برای شهردار تهران، حوزه نظارتی شورا را محقق می‌کند و براساس آن مدیریت شهرداری تهران شامل شهردار و مدیران وی در تمامی رده‌ها باید رویکردهای شورا در عمل کردن به برنامه‌ها، مصوبات و اولویت‌ها را مدنظر قرار دهد. به گفته وی براساس قانون همه انتخابات در چارچوب شهرداری تهران، بر عهده شهردار تهران است، اما شورا این اختیار را دارد که در تعیین چارچوب‌ها با شهردار به تفاهم برسد. بنابراین نامزدهایی که این میثاق‌نامه را امضا کنند به مرحله نهایی راه پیدا می‌کنند. ملاک عمل دوم نیز محتوا و کیفیت برنامه‌ای است که برای تهران تا 1400 ارائه کنند. به این معنا که مطابق با وعده‌های اعضای شورای پنجم، پارلمان محلی پایتخت پس از بررسی برنامه‌های ارائه شده از سوی کاندیداها باید به قوی‌ترین برنامه رای دهند. براساس اعلام اعضای شورای پنجم مرحله بعدی انتخابات شهردار تهران اواخر مردادماه خواهد بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۰۹۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد

مدیریت شهری در دوازدهمین ایستگاه بازدید‌های نظارتی خود به شهرداری منطقه ۲ شیراز رسید. در بازدید نظارتی مدیریت شهری در شهرداری منطقه ۲ شیراز مطابق سلسله بازدید‌های پیشین که با هدف تکریم ارباب رجوع، خدمت‌رسانی بهتر و ایجاد امیدآفرینی انجام شد، میز خدمت مردمی، گفت‌وشنود با مدیران و کارکنان منطقه و جلسه بررسی مسائل به منظور رفع موانع و پیشبرد امور انجام گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این بازدید نظارتی اظهار کرد: شهرداری منطقه ۲ ویژگی خاص خود را دارد و علاوه بر نقاط قوت بسیار زیاد که قابل مقایسه با سایر مناطق نیست، این منطقه مسائل و مشکلات ویژه‌ای دارد که این موضوعات به بافت فرسوده و قدیمی بودن آن بر می‌گردد.

سید ابراهیم حسینی تصریح کرد: بخشی از این منطقه به عنوان شناسنامه شیراز است و ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد که در سایر مناطق نیست؛ از سوی دیگر با بخش‌های فرهنگی نیز این منطقه دارد و علاوه بر آن یک‌سوم دانشگاه فرهنگیان در این منطقه قرار دارد.

او با اشاره به اینکه شهرداری منطقه ۲ شیراز استعداد‌های خاص خود را دارد، ادامه داد: این درخواست را مطرح کردیم که معاونین شهردار شیراز بخش‌های مختلف آن را فعال کنند و آن را به شکوفایی برسانند.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص عملکرد اجرایی شهرداری در این منطقه گفت: اقدامات مدنظر و قابل پیگیری که از سوی شهرداری و ناظر شورای اسلامی شهر در این منطقه صورت گرفته است، رضایت بخش بوده و پیشرفت منطقه صعودی است و رضایتمندی مردم از مجموعه اقدامات بسیار بالاست. 

حسینی ضمن قدردانی از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز، شهردار منطقه و کارکنان و یاوران شورا این منطقه، خاطر نشان کرد: با اقداماتی که در دستور کار است، افق مناسبی را در این منطقه شاهد هستیم و امید است شاهد شکوفایی و پیشرفت در این منطقه باشیم؛ چراکه این منطقه مستعد بهترین ارائه خدمات است.

رفع مسائل شهروندان مناطق در دیدار‌های چهره به چهره 

 شهردار کلان‌شهر شیراز نیز اظهار کرد: دوازدهمین مرحله بازدید از مناطق و برگزاری میز خدمت در شهرداری منطقه ۲ شیراز بود که این میز خدمت به اتفاق رئیس، ناظر و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر شیراز و همکاران شهرداری در حوزه ستادی و برخی از معاونین در این منطقه برگزار شد. 

محمدحسن اسدی افزود: یکی از اهداف اصلی بازدید و سرکشی از مناطق برگزاری میز خدمت با حضور شهروندان مناطق است که شهروندان منطقه ۲ به جهت رفع مسائل و مشکلات خود تقاضای برگزاری میز خدمت و گفتگو با مدیران شهری را داشتند.

او عنوان کرد: در این بازدید که با مراجعین و شهروندان ساکن در منطقه دیدار داشتیم، درخواست‌های آنها مورد بررسی قرار گرفت؛ ضمن اینکه مسائل و مشکلات یاوران شورای محلات نیز بررسی شد.

شهردار شیراز افزود: بر اساس مسائل مطرح شده، ارجاعات و دستورات لازم صادر شد.

اسدی بیان کرد: در ادامه دیدار مستقیم و بدون واسطه با همکارانم در منطقه ۲ داشتیم که خوشبختانه با روحیه خوب و با نشاطی مشغول به کار و خدمات‌رسانی به مردم بودند.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز به ارائه گزارش عملکرد اقدامات انجام شده و برنامه‌های پیش رو توسط شهردار منطقه ۲ نیز اشاره کرد.

او گفت: عملکردها، مسائل، مشکلات و موضوعات گفته‌شده مورد بررسی قرار گرفت و راهکار‌های پیش رو تبیین شد. 

شهردار شیراز ضمن اظهار خرسندی از عملکرد شهرداری منطقه ۲ بیان کرد: جلسات بسیار خوبی از سال گذشته تاکنون به صورت مستمر توسط مدیریت ارشد شهری برگزار شده و از مزایای خوب این دیدارها، بی‌واسطه و چهره به چهره بودن آن است و که در وهله نخست باعث رضایتمندی مراجعین و شهروندان است و بعد از آن مشکلات همکاران خودمان به واسطه این دیدار‌ها به حداقل ممکن رسانده می‌شود.

استقبال شهروندان از میز‌های خدمت 

نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید تصریح کرد: در بازدید‌های انجام شده، استقبال بسیار خوبی از سوی مردم صورت گرفت و در این میز خدمت‌هایی که برگزار می‌شود، دیدار و گفتگوی بی واسطه مردم با اعضای شورا و مدیران شهری فراهم می‌شود.

محمدتقی تذروی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی، ارتباط چهره به چهره با مردم است و در موضوعاتی که نیاز است شهردار شیراز دستورات را مستقیم اعلام کند، این اقدام صورت می‌گیرد تا مشکلات شهروندان حل و فصل شود. 

او اضافه کرد: در بسیاری از مواقع مردم با حضور خود در میز خدمت‌ها، بسیاری از مشکلات و موضوعات را اطلاع‌رسانی می‌کنند. 

عضو و ناظر شورای اسلامی شهر در شهرداری منطقه ۲ شیراز ضمن قدردانی از یاوران شورای این منطقه که مسائل و مشکلات را با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مطرح داشتند، گفت: مسائل و مشکلاتی که از سوی شهروندان در این منطقه مطرح می‌شود، یقینا در برنامه‌ریزی برای آینده و تخصیص بودجه، تاثیرگذار خواهد بود. 
 
تذروی همچنین با قدردانی از شهردار منطقه ۲ شیراز اضافه کرد: در اوایل این موضوع را شاهد بودیم که مراجعات مردمی بسیار زیاد بود، اما با دیدار چهره‌به. چهره و رفع مشکلات شهروندان در این منطقه، مراجعه شهروندان نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است و این موضوع نشان از اثرگذاری ارتباط مردمی بین مسئولین و مردم است.

مشارکت مردم در حوزه مدیریت شهری

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمند‌سازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید اظهار کرد: نخستین میز خدمت در سال جاری در منطقه ۲ برگزار شد.

محمود صفایی ابراز امیدواری کرد: حضور شهردار شیراز و سایر مدیران شهرداری و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر منجر به کاهش، رفع مشکلات و مسائل مطرح شده از سوی شهروندان این منطقه شود. 

او ادامه داد: شهروندان در این منطقه مسائل عمده‌ای مطرح کردند که اغلب موضوعات در خصوص زمین و تملکات بود. 

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمند‌سازی شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: برخی از یاوران شورای اسلامی شهر موضوع خدمات زیربنایی را در محلات خود مطرح کردند و دستورات لازم از سوی شهردار شیراز و رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ابلاغ شد. 

صفایی خاطرنشان کرد: برخی از مشکلات شهروندان در این میز خدمت رفع شد و برخی از مسائل دیگر مقرر شد در جلساتی که در شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز برگزار می‌شود، پیگیری شود. 

او ابراز امیدواری کرد: همچون سال گذشته جلسات میز خدمت به صورت مستمر با حضور مدیران شهری و مردم برگزار شود تا علاوه بر رفع مشکلات شهروندان، مشارکت مردم در حوزه مدیریت شهری تداوم یابد.

ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری به شهرداری منطقه ۲ شیراز 

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در دوازدهمین بازدید نظارتی با حضور در شهرداری منطقه ۲ شیراز اظهار کرد: این منطقه یکی از مناطقی است که بیشترین تعداد محلات محروم را دارد و در سطح محلات برای احصا و رفع مشکلات همواره از یاوران شورا و رابطین و ظرفیت آنها استفاده شد و کار محرومیت‌زدایی در این منطقه از محلات از مردم محله برای مردم محله اولویت‌بندی می‌شود. 

سیده مریم حسینی افزود: نیاز است از سوی مدیریت شهری به صورت ویژه به این منطقه نگاه شود و این موضوع با درنظر گرفتن بودجه و کارمندانی که دغدغه رفع مشکلات مردم را دارند مدنظر است.

او خاطرنشان کرد: کارمندان شهرداری منطقه ۲ در این منطقه همواره معتقد هستند نهایت رأفت قانونی در برخورد با شهروندان در این منطقه صورت می‌گیرد تا مشکلات آنها رفع شود و این اقدام به معنای نگاه یک شهروند به شهروند دیگر نه نگاه یک مسئول به یک شهروند است. 

رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز ابراز امیدواری کرد: با تنوع فعالیت‌هایی که در این منطقه صورت می‌گیرد روزبه‌روز در رفع محرومیت برای مردم این منطقه گام‌های بیشتری برداریم.

ایجاد پرچم سومین حرم اهل‌بیت (ع) در شهرداری منطقه ۲ شیراز

شهردار منطقه ۲ شیراز نیز در این بازدید نظارتی از دیدار چهره به چهره شهردار کلان‌شهر و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز با مردم شریف این منطقه خبر داد.

محمد مقدس‌زاده گفت: این بازدید منجر به تسهیل در تصمیم‌گیری‌های مثبت و تأثیرگذار در جهت احصای نیاز‌های مردم و ایجاد انگیزه و نشاط اجتماعی و امیدآفرینی در بین مردم شد.

او اظهار کرد: در شهرداری منطقه ۲ ظرفیت‌های مختلف فرهنگی، سرمایه‌گذاری، اقتصادی، عمرانی، خدمات شهری و زیست محیطی وجود دارد.

شهردار منطقه ۲ شیراز با اشاره به ظرفیت مذهبی این منطقه بیان کرد: اقدامات خوبی در این راستا انجام که برای نخستین بار پرچم سومین حرم اهل‌بیت علیهم السلام طراحی، قرارداد آن منعقد و در حال اجراست.

مقدس‌زاده با توجه به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری عنوان کرد: قراردادی به اعتبار ۱۴۰۰ میلیارد تومان جهت اجرای پروژه بنکداران در نقطه‌ای کم‌برخوردار تعریف، طراحی و قرارداد منعقد شد. 

او با توجه به پهنا و وسعت منطقه ۲ گفت: از میدان امام حسین (ع) تا پل شهدای نیروی دریایی در کمربندی، پروژه‌های متفاوتی از قبیل ساماندهی بولوار خلیج فارس، پروژه آبش خاتون با زیرساخت‌های گردشگری در چهارراه دفاع مقدس و ساماندهی خیابان لطفعلی‌خان زند از معابر کهن شهر شیراز در دستور کار شهرداری منطقه ۲ قرار گرفته است.

شهردار منطقه ۲ شیراز گفت: در راستای اجرای پروژه‌های بزرگ توسط این منطقه با مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز، بولوار ۴۵ متری محراب جهت تأمین دسترسی و اتصال بلوار مدرس به کمربندی با دارابودن زیرگذر زیرسطحی در دستور کار قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد