Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز احمد حمزه نماینده مردم رودبار جنوب، فاریاب، قلعه‌گنج و منوجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین آمار ترک تحصیل کشور در شهرهای حوزه انتخابیه‌اش اتفاق می‌افتد، گفت: این حوزه انتخابیه 32 هزار کیلومتر وسعت و حدود 450 هزار نفر جمعیت دارد که عمده این افراد روستانشین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ فواصل روستاها و شهرها در این منطقه بسیار زیاد است و همین عامل باعث تشدید محرومیت شده است و بخشی از مردم با یارانه‌های خود امور زندگی را می‌گذرانند و اولویت اول زندگی‌شان تحصیل فرزندانشان نیست.

حمزه با بیان اینکه بسیاری از مردم در این مناطق توان تأمین هزینه‌های درس خواندن مثل تهیه کتاب را ندارند، گفت: این مسئله خود از عوامل ترک تحصیل در این منطقه محسوب می‌شود.

نماینده مردم کهنوج در مجلس اضافه کرد: در برخی مناطق مثل قلعه گنج و رودبار جنوب دختران برای رسیدن به مدرسه مجبور هستند چندین کیلومتر پیاده‌روی کنند و خانوده‌ها نمی‌توانند با این مسئله کنار بیایند و همین عامل ترک تحصیل برخی دختران در این منطقه شده است.

وی به وضعیت نابسامان مدارس شبانه‌روزی در این مناطق اشاره کرد و گفت: در برخی بازدیدها مسئولان مدارس به بنده می‌گویند که در مخارج مدرسه مانده‌اند و بیشتر از هفته‌ای یکبار نمی‌توانند به دانش‌آموزان غذای گوشت‌دار بدهند.

حمزه، پوشش مدارس ابتدایی در این ناحیه را مناسب توصیف کرد و بیان داشت: اما پوشش مدارس متوسطه اول و دوم مناسب نیست و این مسئله به وسعت زیاد این منطقه و فاصله زیاد شهرها و روستاها با یکدیگر مربوط می‌شود.

نماینده مردم کهنوج در مجلس به فارس گفت: 27 مدرسه کپری در این ناحیه وجود دارد و وضع سایر مدارس به شدت نامناسب و رو به‌ ویرانی است که حتی خانواده‌ها از فرستادن دانش‌آموزان به این مدارس بیمناک هستند.

وی به نداشتن امکانات سرمایشی و گرمایشی مناسب در بیشتر مدارس قلعه‌گنج و جنوب رودبار اشاره کرد و تصریح کرد: دانش‌آموزان در گرمای بالای هوا به دلیل نبود خنک‌کننده در کلاس به سایه درختان پناه می‌برند و در زمستان از سرما در کلاس می‌لرزند.

حمزه افزود: در شهر رودبار جنوب پس از 30 سال، یک دانش‌آموز در رشته پزشکی با سهمیه مدارس محروم پذیرفته شده است و این نشان دهنده پایین بودن کیفیت آموزشی و محرومیت در این منطقه است.

700

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۱۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز از شرکت ۳۰ هزار نفر از دانش آموزان پایه دوازدهم این استان در کنکور امسال خبر داد. - اخبار استانها -

علی حجر‌گشت ‌در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در کرج‌ اظهار داشت: با توجه به اینکه حدود 30 هزار دانش آموز پایه دوازدهم در استان البرز در حال تحصیل هستند، از این رو به نظر می‌رسد که این تعداد دانش‌آموز در کنکور امسال شرکت کرده‌اند.

وی افزود: هر چند امار رسمی شرکت در کنکور توسط سازمان سنجش ارائه می شود اما با عنایت به حضور این تعداد از دانش آموزان در پایه دوازدهم پیش بینی این میزان در کنکور داده شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار تسنیم در کرج در خصوص تعداد دانش آموزان ورودی در سال جدید به آموزش و پرورش استان البرز اظهار داشت: با توجه به تجربه ای که در سال‌های گذشته داشته و همچنین با توجه به مهاجرت بالا به استان البرز پیش بینی می شود، حدود 10 هزار نفر دانش آموز جدید در استان البرز مشغول به تحصیل شوند.

‌حجرگشت ادامه داد: برای این منظور، آموزش و پرورش مقدمات لازم برای حضور این تعداد از دانش آموزان را فراهم کرده و تلاش می کند تا پایان شهریور ماه، کلیه مقدمات حضور دانش اموزان در مدارس را انجام داده و دانش آموزان با خیالی آسوده به تحصیل وارد شوند.

مدیر‌کل آموزش و پرورش استان البرز در ادامه با اشاره به نیاز استان البرز به وجود کمبود کلاس در استان اظهار داشت: اگر بخواهیم تراکم هر کلاس را 25 تا 30 نفر در نظر بگیریم استان البرز به حدود 11 هزار کلاس درس نیاز دارد تاب تواند این دانش آموزان به صورت تک شیفت در مدارس تحصیل کنند.

 ‌حجر‌گشت درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص استقلال آموزش و پرورش شهرستان فردیس اظهار داشت: از آنجایی که این موضوع مدت‌هاست در دستور کار است، کلیه اقدامات استقلال آموزش و پرورش شهرستان فردیس انجام شده و به نظر می‌رسد که در تابستان امسال بتوان استقلال این آموزش و پرورش را اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم