Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا، خرازی در نشستی با عنوان «ایران، جزیره امنیت در منطقه پرتنش خاورمیانه» در محل آکادمی بین المللی علوم در پاریس، با تبیین وضعیت ژئوپولیتیک خاورمیانه، تاکید کرد: ایران بر خلاف دشمنانش، عامل ثبات و ضامن صلح در منطقه خاورمیانه است.در این چنین شرایطی، جمهوری اسلامی ایران توانسته است جزیره ثبات در اقیانوس بی ثباتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران با بیان اینکه ایران از لحاظ تنوع قومی، جایگاه نخست منطقه را داراست و تنوع قومی بیشتر خطرهای ناشی از بی ثباتی را افزون می کند، گفت: با این حال، ایران با وجود تنوع قومی و مذهبی، موفق شده است وحدت ملی و ثبات خود را حفظ کند.
خرازی اضافه کرد: از نقطه نظر تاریخی نیز از زمان های قدیم، مردم ایران به دنبال همزیستی مسالمت آمیز بوده اند و با ظهور اسلام، این وضعیت تقویت شده است؛ به طوری که حتی حمل های مخرب مغول ها، عثمانی ها و منفقین در جنگ جهانی دوم، نتوانست این وحدت باستانی را خدشته دار کند.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی، با بیان اینکه 38 سال پیش ملت ایران برای بار دیگر انسجام عظیم خود را با پیروزی انقلاب اسلامی نشان داد، افزود: دشمنان منطقه ای و فرا منطقه ای ایران، تلاش های بسیاری کردند تا میوه این پیروزی را با تحمیل جنگ هشت ساله، به کام ملت تلخ کنند.
به گزارش ایرنا، خرازی اضافه کرد: تحلیلگران سیاسی با منطق، از دیدن اینکه مردم ایران از جنگی که توسط قدرت های منطقه ای و فرامنطقه ای از جمله کشورهای ثروتمند حاشیه جنوبی خلیج فارس تحمیل می شد، سربلند بیرون آمدند، شگفت زده شدند.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران ادامه داد: برخلاف فروپاشی ساختار نظامی و امنیتی کشور پس از انقلاب، تغییر اساسی در نظام سیاسی و تحریم های ناعادلانه تحمیل شده توسط قدرت های بزرگ علیه ایران، مردم وطن پرست ایران از هر قوم و مذهبی، در برابر این حمله گسترده بسیج شدند و دشمن را را به خارج از مرزهای ایران بیرون راندند.

** برخی کشورهای همسایه ایران همچون عربستان مبالغ هنگفتی برای ایجاد اختلاف های مذهبی و قومی در ایران هزینه کرده اند
خرازی اظهار داشت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در ایران یعنی از 38 سال پیش، دشمنان ایران تلاش های بسیاری برای شکستن وحدت مردم این کشور کرده اند. برخی از کشورهای همسایه در جنوب ایران همچون عربستان سعودی مبالغ هنگفتی برای ایجاد اختلاف های مذهبی و قومی در ایران هزینه کرده اند.
وی با بیان اینکه دولت سعودی انتظار داشت که تبلیغ دین افراطی وهابی در ایران، وحدت مردم این کشور را بشکند، تاکید کرد: اما دیدیدم که چگونه این راهبرد شکست خورد و ایران یک کشور متحد بزرگ و بسیار پایدار در میان دیگر کشورهای همسایه که در آتش خصومت مذهبی و قومی گرفتار هستند، باقی ماند.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه ریشه های این ثبات ایرانیان از واقعیتی تغذیه می شود که به سختی در دیگر کشورهای منطقه قابل مشاهده است، گفت: ساختار قوی و غنی فرهنگ اساطیری ایرانیان، تشکیل دولت-ملت در تاریخ ایران که در عصر معاصر تقویت شده، تمدن بزرگ و غنی که زاینده بسیاری از شاعران و نویسندگان بزرگ فارسی گو از اقلیت های قومی شده را از عوامل موثر در این ثبات برشمرد.
خرازی با بیان اینکه پذیرفته شدن اقلیت های فرهنگی به عنوان یک ارزش در میان فرهنگ غالب از دیگر عوامل بشمار می رود، تاکید کرد: برخلاف سیاست های سرکوبگر رژیم سابق، جمهوری اسلامی اصرار به «وحدت در کثرت» اقلیت های قومی و مذهبی سراسر کشور دارد.
خرازی با اشاره به ایکه پس از انقلاب اسلامی ایران، ساختارهای دموکراتیک همچون انتخابات به طور متوسط سالانه یک بار برگزار می شود، افزود: دموکراسی در ایران از حمایت مردم برخوردار است و از همین رو، با وجود فراز و نشیب ها و فشارهای سیاسی و اقتصادی که ایران متحمل شده است، دموکراسی مسیر خود را ادامه می دهد.

**وجود نیروهای مسلح قدرتمند برای خنثی کردن و جلوگیری از توطئه دشمنان/ آرامش امروز به معنای دست کشیدن دشمن از توطئه نیست
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران، عدالت اجتماعی را از دیگر دستاورهای انقلاب اسلامی ایران برشمرد و گفت: پس از انقلاب اسلامی، رفاه و دسترسی به مزیت هایی همچون آب، برق، تلفن، اینترنت، آموزش، بهداشت و جاده ها در شهرها و روستاهای مناطق محروم حتی مناطقی با کمتر از 20 خانوار، افزایش یافته است.
خرازی وجود نیروهای مسلح قدرتمند و ایثارگر، آموزش های نظامی سخت، تولید سلاح های راهبردی و ارتقاء امنیت اطلاعات برای جلوگیری و خنثی کردن توطئه دشمنان را از دیگر عوامل تقویت ثبات و پایداری در کشور ارزیابی کرد.
وی یادآوری کرد: آرامش امروز ایران بدین معنا نیست که دشمن از توطئه علیه ایران دست کشیده است. اگرچه نیروهای امنیتی به طور مداوم بر هرگونه اقدام خصمانه نظارت دارند و آنها را با هوشیاری خنثی می کنند، کشورهایی همچون آمریکا، عربستان، رژیم صهیونیستی و متاسفانه باید بگویم فرانسه، از منافقین که یک سازمان جنایت کار است و هزاران تن از مردم عادی کشور را به قتل رسانده، پشتیبانی می کنند. در حالی که این سازمان، به خاطر جنایت های بیشمار بی گناهان و خیانت در جنگ عراق علیه ایران با حمایت از صدام حسین و جاسوسی برای آمریکایی ها، امروزه در گروه منفورترین گروه ها در ایران است.

** دولت فرانسه نمی تواند ادعای حفظ روابط محترمانه با ایران داشته باشد در حالیکه سیاست دوگانه ای در مواجهه با تروریستها دارد
خرازی تاکید کرد: باید بدانیم که دولت شما نمی تواند ادعای حفظ روابط محترمانه با ایران داشته باشد در حالی که سیاست دوگانه ای در مواجهه با گروه های تروریستی دارد. برای مردم ما قابل توجیه نیست که فرانسه در برابر نگرانی در مورد فعالیت این گروه تروریستی، مامنی این گروه جنایتکار که مورد نفرت مردم ایران هستند، باشد.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران با اشاره به اقدامات منافقین همچون ترور دانشمندان هسته ای، جمع آوری اطلاعات برای آمریکا و رژیم صهیونیستی اضافه کرد: اگر حقیقت دارد که فعالیت آنها توسط سرویس های امنیتی فرانسه رصد و تمام فعالیت های تروریستی این گروه در خاک فرانسه خنثی می شود، این اقدام مانع نشده منافقین که دستشان به خون آلوده است، جنایت های خود را در ایران ادامه ندهند.
خرازی اضافه کرد: واقعیت این است که حذف نام این گروه از فهرست گروه های تروریستی، نشان می دهد که مبارزه علیه تروریسم به یک اقدام سیاسی بر اساس منافع لحظه ای تبدیل شده است. برای مثال زمانی که سودان به عنوان سیاست مخالف شناخته شد، در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار گرفت و هنگامی که به بمباران مردم بیگناه یمن اقدام کرد، نامش از این فهرست خارج شد.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی کشورها امنیت ملی خود را برای منافع مالی گذرا قربانی می کنند؛ به عنوان مثال دولت انگلیس از انتشار گزارشی مبنی بر نقش عربستان سعودی در توسعه تروریست وهابی و گروه های تکفیری جلوگیری یا دولت آمریکا انتشار گزارش محرمانه کنگره در مورد نقش عربستان سعودی در حملات 11 سپتامبر را ممنوع کرد.
این خبر در حال تکمیل است
اروپام**2090 **مترجم: سعید زارع کندجانی **انتشار: زهرا هژبری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۱۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات جمعه خشم در همدان همزمان با سه استان دیگر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ حجت الاسلام سیدرضا فاضلیان گفت: این مراسم  با حضور گروه های مختلف مردم انقلابی و همیشه در صحنه همدان در حمایت از مردم مظلوم غزه و خیزش دانشجویان در آمریکا و کشورهای اروپایی و همچنین محکومیت جنایات رژیم منفور صهیونیستی برگزار می شود.

او افزود: جنایات رژیم‌صهیونیستی اسرائیل علیه ملت مظلوم و بی دفاع فلسطین همچنان ادامه دارد و مردم همدان در این راهپیمایی پرشور، ضمن ابراز همدلی و همبستگی با مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین و اعلام حمایت همه‌جانبه از گروه‌های مقاومت فلسطین، خشم و انزجار خود را از جنایات ددمنشانه رژیم نامشروع و اشغالگر صهیونیستی به نمایش می گذارند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان تأکید کرد: این راهپیمایی فردا جمعه ۱۴ اردیبهشت پس از اقامه نماز جمعه از مسیر حسینیه امام خمینی(ره) به سمت چهار راه شریعتی برگزار می شود.

دیگر خبرها

  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • انتقاد تند برنی سندرز از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • انتقاد تند «برنی سندرز» از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • تظاهرات جمعه خشم در همدان همزمان با سه استان دیگر
  • وقت آن نرسیده آمریکا به رفتار دوگانه در قبال غزه و اوکراین پایان دهد؟
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • سیاست های دو گانه غربی در قبال مسئله اسرائیل غاصب و فلسطین
  • انتقاد فرانسه از تصمیم رژیم صهیونیستی برای یورش به رفح
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم