Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود علیاری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، در ارتباط با وضعیت درخواست بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور افزود: زنجان در گذشته یکی از استان های تولیدی کشور به شمار می رفت که متاسفانه فرهنگ بیمه ای نادرستی در میان کارگران شکل گرفته بود و همه فکر می کردند، تمامی افرادی که در واحدهای تولیدی کار می کنند،باید با استفاده از تسهیلات قانون مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: طی جلسات برگزار شده با بخش خصوصی و دولتی کارفرماها را نسبت به اثرات سوء این فرهنگ آگاه کردیم ،چرا که هر قدر برای ایجاد اشتغال این استان تلاش شود، تاثیری در کاهش نرخ بیکاری جوانان نخواهد داشت.
علیاری افزود: افرادی که با استفاده از تسهیلات قانون بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور با سن پایین بازنشسته می شوند، دوباره جذب بازار کار شده و فرصت اشتغال ایجاد شده را تصاحب می کنند.
مدیر کل تامین اجتماعی استان زنجان ادامه داد: بیش از 50 درصد درخواست ها برای این بازنشستگی در هیات بدوی رد می شود در صورتی که در گذشته 98 درصد درخواست ها تایید می شد.
علیاری افزود: مشکل دیگری که در بخش مشاغل سخت و زیان آور وجود دارد این است که سنجش میزان آلایندگی کارگاه ها باید توسط دانشگاه های علوم پزشکی انجام شود، اما با توجه به اجرای طرح تحول نظام سلامت و موارد دیگر دانشگاه فرصت اجرای این کار را ندارد.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس کار سنجش به بخش خصوصی واگذار شده و این شرکت ها هم حق الزحمه خود را از واحدی که از آن بازرسی می شود، دریافت می کنند به همین دلیل مشکلاتی در این روند ایجاد می شود، چراکه مدیر شرکت می تواند تاثیر زیادی بر تصمیم کارشناسان داشته باشد.
7320/6085
خبرنگار: اعظم شامی *** انتشار دهنده: رویا رفیعی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۳۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان/ تسهیلات اثر گذار بودند

انسیه خزعلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه به دنبال کسب و کار بانوان برای بهبود شرایط معیشت آنها هستیم، ابراز داشت: به این منظور تلاش شد تا سهم پرداخت مشاغل خانگی به بانوان افزایش یابد.

وی ضمن بیان اینکه طی سال گذشته ۸۰ درصد تسهیلات پرداختی مشاغل خانگی به بانوان پرداخت شد، افزود: هدف از این مهم استقلال مالی، توانمند سازی بانوان و زنان سرپرست خانوار است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور از کاهش دو درصدی نرخ بیکاری بانوان طی سال گذشته در کشور خبر داد و ابراز داشت: می‌توان گفت پرداخت تسهیلات اشتغال خانگی توانسته در این کاهش بیکاری اثر گذار باشد.

خزعلی ضمن بیان اینکه برای سال جاری نیز روند کاهش نرخ بیکاری برای بانوان در دست پیگیری است، تصریح کرد: امیدواریم بانک‌ها نیز برای پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به بانوان همکاری بیشتری داشته باشند.

وی ضمن بیان اینکه در کنار همه اینها بازار فروشی نیز برای تولیدات بانوان نیز لازم است، افزود: مکان‌یابی برای این بازارچه‌ها و ایجاد یک پلتفرم مجازی در دست اقدام قرار دارد.

کد خبر 6081835

دیگر خبرها

  • تورم سالانه زنجان ۶ درصد کاهش یافت
  • کاهش۶ درصدی تورم سالانه در زنجان
  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • چرایی شکست قانون حمایت از فرزندآوری؛ آما و ارقام چه می‌گوید؟
  • کاهش ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان/ تسهیلات اثر گذار بودند
  • بررسی درخواست تعداد ۲۴۱۳ متقاضیان مشاغل سخت و زیان آور
  • چرا قانون حمایت از فرزندآوری منجر به کاهش جمعیت شد؟
  • بازنشستگی بیش از موعد ۱۷۰۰ کارگر شاغل در مشاغل سخت و زیان آور
  • رژیم صهیونیستی با کمبود نیروی کار مواجه شد
  • پرداخت حدود ۵۳ میلیارد ریال وام تسهیلات مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر نیشابور