Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مطلب می‌خواهیم به شما آموزش دهیم که چه‌طور می‌شود زیرنویس‌های فارسی‌تان را به‌راحتی با محتوا‌های مختلف هماهنگ کنید و آن‌ها را بدون کوچک‌ترین مشکل، نمایش دهید. در ادامه همراه ما باشید.

آی تی رسان: نمایش زیرنویس فارسی همراه با فیلم‌ها در تلویزیون‌ ممکن است کمی چالش‌برانگیز باشد. تعداد زیادی از تلویزیون‌های هوشمند مانند مدل‌های قدیمی‌تر سامسونگ، هنگام نمایش زیرنویس فارسی همراه با فایل‌های ویدیو‌یی مختلف، با مشکل مواجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
علاوه بر تلویزیون‌، نمایش این زیرنویس‌های فارسی در پخش‌‌کننده‌های دیگر‌ هم مانند ست‌آپ‌باکس‌ها ممکن است به راحتی امکان‌پذیر نباشد. اما در این مطلب می‌خواهیم به شما آموزش دهیم که چه‌طور می‌شود زیرنویس‌های فارسی‌تان را به‌راحتی با محتوا‌های مختلف هماهنگ کنید و آن‌ها را بدون کوچک‌ترین مشکل، نمایش دهید. در ادامه همراه ما باشید.هماهنگ کردن یک زیرنویس با فایل ویدیویی بسیار آسان بوده و در کامپیوترها به راحتی انجام‌پذیر و قابل اجرا است. اما این موضوع در پخش‌کننده‌های مختلف مانند تلویزیون‌ها کمی متفاوت‌تر بوده و دردسر‌های خودش را دارد. علاوه بر هماهنگ شدن زیرنویس از نظر زمانی با فایل ویدیویی، نحوه نمایش آن و پشتیبانی پخش‌کننده از حروف فارسی هم برای خودش داستانی دارد. در صورت طی نکردن این مراحل امکان این وجود دارد که زیرنویس فارسی شما با حروف و علامت‌های عجیب‌و‌غریبی که اصلا قابل خواندن نیستند، به نمایش دربیاید.

برای این‌که بتوانید هر زیرنویس فارسی را به فایل ویدیویی خود اضافه کنید و آن را در تلویزیون و سایر پخش‌کننده‌های مشابه مشاهده کنید، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.

زیرنویس فارسی خود را که با پسوند srt دانلود کرده‌اید، با فایل ویدیو خود هم‌نام کنید. این اقدام به این معنا است که اگر یک فایل ویدیویی با نام Test.mkv دارید، زیرنویس مربوط به آن را هم با نام Test.srt در یک محل قرار دهید.
در این مرحله بر روی فایل زیرنویس کلیک راست کنید و با انتخاب Notepad از قسمت Open With، فایل را توسط این برنامه باز کنید.
بدون این‌که تغییری در محتوای فایل ایجاد کنید، در قسمت نوار اطلاعات بر روی File و بعد Save As کلیک کنید.
در بخش پایینی صفحه باز شده، مقابل گزینه Encoding، کشو را باز کنید و از میان موارد موجود، گزینه Unicode را برگزینید.
در آخر فایل را با همان نام در محل خودش ذخیره کنید تا تغییرات جدید در آن اعمال شود. در این مرحله از شما سوال می‌شود که آیا می‌خواهید فایل جدید را با همین نام جای‌گزین کنید یا خیر. با کلیک بر روی Yes با آن موافقت کنید.
ویدیو و زیرنویس را با هم در پوشه‌ای قرار دهید و آن را به حافظه خارجی‌تان منتقل کنید. با متصل کردن حافظه به تلویزیون و یا هر پخش‌کننده دیگر باید با نمایش صحیح حروف فارسی در آن روبه‌رو شوید.

موارد دیگری در این‌که حروف فارسی زیرنویس را به‌درستی همراه ویدیو در تلوزیون مشاهده کنید، تاثیرگذار خواهند بود. به نکاتی که در ادامه ذکر کرده‌ایم توجه کنید:

در سری جدید تلویزیون‌های سامسونگ شما می‌توانید Encoding و نوع زبان زیرنویس‌تان را تعیین کنید. این تنظیمات هنگام پخش ویدیو‌ها در بخش زیرنویس قرار دارد. اگر زبان فارسی را در این بخش مشاهده کردید، آن را انتخاب کنید، در غیر این‌صورت زبان عربی را انتخاب کنید.

زیرنویس‌هایی که با پسوند sub قرار دارند نیاز به انجام تغییرات خاصی جز هم‌نام کردن ویدیو با زیرنویس ندارند.
اگر از تلویزیون‌های نسل جدید سامسونگ استفاده می‌کنید، می‌توانید بدون هم‌نام کردن زیرنویس با فایل ویدیویی، زیرنویس را به‌صورت دستی اضافه کنید.
این آموزش برای تمامی پخش‌کننده‌های ویدیویی مانند ست‌آپ‌باکس‌ها قابل اجرا است.

نظر شما در رابطه با این آموزش چیست؟ اگر سوالی در رابطه با نمایش زیرنویس‌ فارسی در پخش‌کننده‌های مختلف دارید، آن را از طریق بخش دیدگاه‌ها بیان کنید.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۴۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی

تلویزیون‌های امروزی تنها یک نمایشگر ساده نیستند و می‌توانند با سیستم عامل هوشمند خود، دنیایی از سرگرمی را برایتان فراهم کنند. در این بین برای تماشا یک فیلم و یا داشتن تجربه یک بازی عالی، بهره‌مندی از صدای مناسب و فراگیر یکی از ضروریات به‌شمار می‌رود. از این رو برخی برای حل این مورد به دنبال گزینه‌هایی مانند ساندبارهای گران قیمت و یا سیستم‌های صوتی حرفه‌ای می‌روند.

افزایش کیفیت و صدای تلویزیون تنها با انجام چند ترفند ساده

به گزارش گجت نیوز، به‌طور کلی ترفندهای ارائه شده در این مطلب راهنمایی، تنها در صورتی جواب می‌دهند که تلویزیونتان واقعا یک سیستم صوتی مناسب داشته باشد. بنابراین در غیر اینصورت هیچ چیزی به غیر از ساندبار و یا سیستم‌های صوتی حرفه‌ای نمی‌تواند کیفیت و بلندی صدا تلویزیون شما را افزایش دهد.

افزایش بلندی و کیفیت صدا تنها با چند تغییر در منو تنظیمات!

تلویزیون شما ممکن است قدرت صوتی بالاتری از آنچه فکر می‌کنید، داشته باشد. به همین خاطر بررسی تنظیمات صدا آن می‌تواند خیلی از مشکلات را حل کند. به‌طور کلی اکثر تلویزیون‌ها تنظیمات اولیه‌ای برای مدیریت باس و صدای زیر دارند و شما می‌توانید برای تلویزیون‌های قدیمی‌تر با بلندگوهای کوچک‌تر، باس را کاهش دهید تا صدای خفه شده کمتر شود. برعکس، افزایش صدای زیر هم می‌تواند بیان دیالوگ‌ها را تا حد نسبی واضح‌تر کند.

اما در تلویزیون‌های امروزی ماجرا تنها به این دو مورد ختم نشده و اغلب دارای حالت های صوتی متنوعی هستند که به‌طور خاص برای انواع مختلف محتوا طراحی شده‌اند. برای مثال در تنظیمات صدا می‌تواند پخش موسیقی، ورزش و یا سینمایی را ببینید که با انتخاب هر کدام به‌صورت خودکار باقی تنظیمات حرفه‌ای صدا نیز تغییر می‌یابد.

علاوه‌بر این موارد، برخی تلویزیون‌های هوشمند مانند محصولات سامسونگ و ال‌جی قابلیت تنظیم صدا به‌صورت خودکار را هم دارند تا با تغییر ناگهانی صدا از یک گفتگوی آرام به یک تبلیغات پر سروصدا جلوگیری شود.

محل قرارگیری تلویزیون

فضایی که تلویزیون را در آن قرار می‌دهید، به حد موثری می‌تواند در پخش و کیفیت بلندی آن تاثیر داشته باشد. بنابراین اگر با مشکل صوتی تلویزیون مواجه هستید، بهتر است چند دقیقه وقت گذاشته و با بررسی این موضوع به دنبال تعیین مکان بهینه برای یک تجربه صوتی فراگیر باشید.

در تلویزیون‌های قدیمی که بلندگوها به سمت پایین قرار دارند، این مشکل بیشتر دیده می‌شود؛ چراکه صدا برای رسیدن به مخاطب به‌جای اینکه از تلویزیون پخش شوند، از زمین پخش می‌شوند. اما در تلویزیون‌های امروزی این مشکل کمتر دیده شده و علت آن در قرارگیری بلندگوها در سراسر قاب است. به همین دلیل قرارگیری تلویزیون روی یک سطح صاف تا حد زیادی می‌تواند به رفع مشکل کمک کند.

در تلویزیون‌های امروزی به‌دلیل قرارگیری بلندگوها روی قاب برای نصب در دیوار مناسب‌تر هستند؛ چراکه با پخش یکنواخت صدا از روی دیوار عمودی می‌تواند تجربه حس فراگیرتری را القا کند.

محیط اطراف تلویزیون؛ عامل موثر دیگری در کیفیت صدا پخش شده

چیدمان اتاق تلویزیون می‌تواند به‌طرز شگفت‌انگیزی بر نحوه انتقال صدا تأثیر بگذارد. این امر به‌ویژه برای تنظیمات سینمای خانگی اختصاصی با آکوستیک دقیق برنامه‌ریزی شده مهم است. بنابراین کاربران خانگی می‌توانند با مدیریت نحوه بازتاب صدا تا حد قابل توجهی مشکل خود را حل کنند.

در مورد بازتاب بهتر است در ابتدا به این مورد اشاره کنیم که اشیایی که در زیر تلویزیون شما قرار دارند، می‌توانند با افزایش و یا کاهش کیفیت صدا، در بلندی آن تاثیر داشته باشند. این افزایش و یا کاهش بیشتر وابسته به جنس آنان است که آیا صدا را به‌طور کامل بازتاب می‌دهند و یا بخشی از آن را جذب می‌کنند.

به‌همین خاطر در فضاهای باز تماشای یک فیلم به‌خاطر صدا گل‌آلود مانند آن نمی‌تواند جذاب باشد و متهمین ردیف اول این اتفاق نیز دیوارها و کف‌های خالی از هر چیزی هستند. آنها باعث می‌شوند تا صدا به اطراف پرتاب شده و به‌طور بالقوه دیالوگ را خفه می‌کنند.

برای مقابله با چنین انعکاس‌های زننده‌ای به‌طور خیلی ساده می‌توانید با پوشاندن فضاهای باز بوسیله فرش، موکت و حتی گیاهان آپارتمانی صداهای اضافی و یا زننده را جذب کنید.

داشتن تجربه یک صدای فراگیر و باکیفیت از لحاظ علمی واقعا کار دشواری بوده و در هر فضایی امکان فراهم کردن آن وجود ندارد. اما انجام این ترفندهای ساده خالی از لطف نبوده و تا معقولی می‌توانند با افزایش کیفیت و یا جذب نویزهای اضافی به داشتن یک صدای خوب کمک کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پاتریس اورا، اتوئو را به ویا ترجیح می‌دهد؛ خاطره مدافع فرانسوی از نبرد با ساموئل اتوئو در فینال رم / زیرنویس فارسی
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی
  • چرا هیچ بازیکنی را نباید با رونالدو نازاریو مقایسه کرد؟ (زیرنویس فارسی)
  • توماس مولر: در مقابل رئال مادرید در هر دقیقه از بازی باید حواستان جمع باشد (زیرنویس فارسی)
  • آموزش تیز کردن قیچی توسط استاد آمریکایی (فیلم)
  • ارزیابی عملکرد دفاعی چلسی در فصل جاری توسط جو کول / زیرنویس فارسی