Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازیار بالایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، در مورد تلاش‌هایی که برای ایجاد اختلاف در جبهه اصلاحات می‌شود گفت: علیرغم غوغاسالاری رسانه‌ای که این روز‌ها در درون جبهه اصلاحات و افراد منتسب به این جبهه در جهت تخریب و تخطئه و بعضا پیشبرد اهداف خود و تحمیل گزینه‌های متعدد به منتخبان پنجمین دوره شورای شهر تهران دارند، بیست و یک عضو اصلاح طلب این شورا بی‌اعتنا به این اتفاقات درصدد برگزیدن بهترین گزینه برای اداره پایتخت می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخریب‌هایی که در جهت تحمیل مهندس محسن هاشمی‌رفسنجانی به عنوان شهردار از یک سو و متهم کردن او به تک‌روی از سوی دیگر مطرح شد و در ‌‌نهایت با تصمیم هوشمندانه وی به پایان رسید و شخصیتی که در قامت شهرداری تهران بود تصمیم گرفت تا ضمن احترام به تصمیم مردم در برگزیدن او به عنوان عضو شورای شهر، بر میثاقی که با شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان بسته بود نیز پایبند بماند.

رییس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی استانالبرز خاطر نشان کرد: گام دوم تخریب‌ها با هدف انشقاق در درون احزاب‌اصلاح‌طلب اتفاق افتاد. در این بین نکته‌ای که حائز اهمیت است وجود تفاوت آرا و تکثر گفتمانی در بین احزاب اصلاح‌طلب است که خود پدیده‌ای است میمون و مبارک. این مساله از هجمه به حزب اتحاد ملت به دلیل معرفی یک عضو به لیست آغاز شد و علیرغم دیدگاههای متفاوت در داخل حزب، در ‌‌نهایت به تصمیم شورای عالی تن داده و تلاش کردند تا وحدت اصلاح طلبان حفظ شود. سپس به دنبال اختلاف افکنی در حزب کارگزاران پرداختند و تلاش کردند تا نشان دهند بین دو لیدر اصلی این حزب بر سر انتخاب شهردار تهران اختلاف وجود که با هوشمندی حزب کارگزاران و رهبران آن این قائله نیز خاتمه یافت. تلاش بعدی جهت ایجاد اختلاف در حزب اعتمادملی بود که با درایت کادر رهبری حزب و نیز نفرات این حزب در شورا این تلاش نیز بی‌فرجام ماند. خرده اختلاف انگیزی‌ها بین یکی دو عضو شورا که به حزب اتحاد ملت نزدیک هستند و حزب مذکور و مسائلی از این دست نیز با مدیریت مناسب اصلاح‌طلبان و عملکرد صحیح این اشخاص ناکام ماند.

این فعال اصلاح طلب گفت: گام بعدی تلاش در جهت تحمیل شهردار به اعضای شورا و اختلاف افکنی بین آنان بود. از کنش‌های فردی برخی اعضای حزب اتحاد ملت یا نفرات نزدیک به آنان سخن رانده شد تا انحصار طلبی کارگزارانی‌ها در انتخاب شهردار و تک روی‌های حزب اعتماد ملی و حتی رفتارهای خارج از چهارچوب اعضای سایر احزاب در شورا. رای گیری روز چهارشنبه و انتخاب ۷ نفر به عنوان گزینه‌های نهایی تصدی شهرداری تهران در حقیقت خط بطلانی بود بر همه این شایعات که عمدتا نه با نیت خیر که با هدف تخریب اصلاح طلبان مطرح می‌شد. شاهد بودیم که نفرات حاضر در شورا فارق از اینکه عضویت چه مجموعه‌ای را دارا هستند تنها برای انتخاب مدیری بر اساس شاخصهای مورد توافق تصمیم گرفتند و ملاحظه دیگری نداشتند.

بالایی تاکید کرد: آرایی که به سبد افراد ریخته شد به خوبی بیانگر نگاه فراحزبی اعضا و تلاش برای انتخاب بهترین فرد برای تصدی سمت شهرداری تهران بود. چه آنکه محمدعلی نجفی با سوابق درخشان در عرصه مدیریت در سطح وزارتخانه‌ها و سازمان برنامه و بودجه بالا‌ترین رای را به خود اختصاص داد و پس از او حسین مرعشی به عنوان یک مدیر اقتصادی توانمند چه در دوران استانداری کرمان و چه در زمان ریاست سازمان میراث فرهنگی حائز رتبه دوم شد. انتخاب الهه کولایی به عنوان یک بانوی اصلاح طلب و یک چهره دانشگاهی که رتبه سوم را بدست آورد قابل تامل است و حتی اگر رای به او را نمادین بدانیم نشان از تورق برگ دیگری در تاریخ اصلاح طلبی و مطرح شدن بانوان به عنوان افرادی که می‌توانند در آینده‌ای نه چندان دور پست به ظاهر مردانه شهرداری را به خود اختصاص دهند.

او تشریح کرد: سیدمحمدعلی افشانی، استاندار توانمند فارس که در رزومه خود سابقه معاونت عمرانی چند استان کشور را در کارنامه دارد و معاون وزیر آموزش و پرورش نیز بوده نفر چهارم این رای گیری بود. افشانی که دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف است نماد و بازمانده آن نسل از اصلاح طلبان راست آیینی است که امروز به انحاء مختلف از عرصه مدیریتی کشور محو شده‌اند.

او بیان داشت:حبیب الله بی‌طرف وزیر بی‌سر و صدا ولی کاربلد دولت اصلاحات هم در این رای‌گیری پنجم شد که البته انصراف خود را از نامزدهای تصدی پست شهرداری تهران اعلام کرد. نفر ششم محمد شریعتمداری است، وزیر بازرگانی دولت اصلاحات و یکی از نزدیک‌ترین چهره‌ها به ریاست جمهوری فعلی، در حقیقت شریعتمداری نسبت چندانی با جریان اصلاحات ندارد اما رای آوری او مصداق دیگری است از توجه اعضای شورا به توانمندی‌های افراد، نه ملاحظات شخصی و حزبی یا مسائل پشت پرده. و بالاخره هفتمین گزینه شهرداری تهران محسن مهرعلیزاده است، معاون رئیس دولت اصلاحات هم از مدیران اصلاح طلبی است که هرچند آخرین گزینه این لیست است اما حضور او در بین هفت گزینه نهایی علیرغم اینکه فاقد وابستگی حزبی است بازهم بیانگر بی‌اساس بودن سناریو‌های مختلفی است که مطرح می‌شود.

رییس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی استانالبرز افزود:آنچه مشخص است این است که اعضای شورا فارق از اینکه در عضویت چه حزب و تشکیلاتی هستند منفعت عمومی را در نظر گرفته و در راستایاعتلای جریان اصلاحات گام برمی‌دارند. می‌توان به جرات گفت که از این هفت نفر هرکدام سکان شهرداری تهران به دست گیرند، پیروز نهایی احزاب اصلاح‌طلبی هستند که با بلوغ فکری و عملی خود فصل جدیدی را در تاریخ تحزب ایران رقم زدند که یقینا می‌تواند چراغ راه آینده اصلاح طلبی باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۵۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ برای بار سوم تمدید شد

به گزارش خبرنگار مهر، پیرو انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره ۲) آزمون ورودی مقطع دکتری (Ph.D) نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ در ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ و اصلاحات سری اول دفترچه راهنما در ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، اصلاحات سری دوم دفترچه راهنما در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، اصلاحات سری سوم دفترچه راهنما در ۸ اردیبهشت منتشر شده است.

اصلاحات سری چهام دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۳ در ۱۰ اردیبهشت با اعلام رشته‌محل‌های جدید، تغییر ظرفیت و یا حذف برخی رشته‌محل‌ها در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است.

به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبان مجاز به انتخاب رشته که تاکنون برای انتخاب رشته اقدام نکرده‌اند، ترتیبی اتخاذ شده است داوطلبان بتوانند تا پایان روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبان باید در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و مندرجات اطلاعیه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش مراجعه و نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی در آزمون مذکور اقدام کنند.

در ضمن آن دسته از داوطلبانی که قبلاً نسبت به انتخاب کدرشته‌محل‌های تحصیلی اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا پایان روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به مشاهده یا ویرایش کدرشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

فایل اصلاحات سری چهارم مربوط به دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری (Ph.D.) نیمه متمرکز سال ۱۴۰۳ در اینجا قابل مشاهده است.

به گزارش مهر، از تعداد ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند و کارنامه نتایج اولیه آزمون دکتری از ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ در اختیار داوطلبان قرار گرفته است.

اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و … در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

کد خبر 6092298

دیگر خبرها

  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ برای بار سوم تمدید شد
  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • اعضای شورای شهر در هر تصمیمی نفع مردم را لحاظ کنند
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود