Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی اسفنانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس نهم در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره تصویب پیشنهادی در کمیسیون حقوقی و قضایی مبنی بر توزیع دولتی مواد مخدر گفت: این روش پیش از انقلاب و صرفا در حوزه مواد مخدر سنتی و به خصوص تریاک رایج بود.

وی با اشاره به اینکه این طرح پیش از انقلاب با هدف عدم دسترسی معتادان به توزیع‌کنندگان مواد مخدر و جلوگیری از دریافت عمده مواد مخدر توسط آنان در نظر گرفته شد، ادامه داد: در آن برهه به معتادان کوپن داده می‌شد و این افراد مواد مخدر مورد نیازشان را از مراکز دولتی دریافت می‌کردند و ارتباطشان با قاچاقچیان رفته رفته کاهش می‌یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس نهم تصریح کرد: علی رغم اینکه این در روش در ایران امتحان شده اما ما باید مقتضیات زمان را هم در نظر بگیریم که آیا تکرار این روش در این دوره و زمانه امکان پذیر است یا خیر.

اسفنانی با اشاره به اینکه یکی از مبنا‌های اصلی توزیع مواد مخدر دولتی پیش از انقلاب سن و سال بالای معتادان بود، گفت: در آن برهه مواد مخدر دولتی به افراد شناخته شده در شهر‌های کوچک که معمولا بیش از ۵۰ سال سن داشتند، تعلق می‌گرفت.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس نهم افزود: متأسفانه در جامعه امروز شاهد هستیم که بعضا افراد زیر ۱۸ سال و حتی کودکان هم مواد مخدر مصرف می‌کنند و باید با یک بحث کارشناسی بسیار جدی و عمیق این شرایط را مدیریت و حل کرد.

وی با بیان اینکه صرف انقطاع رابطه معتادان با قاچاقیان مواد مخدر دلیل کافی برای جوابگو بودن یک طرح نیست، اظهار داشت: تضمینی وجود ندارد که وقتی معتادان، مواد مخدر را از مجاری دولتی دریافت کنند، دیگر سراغ قاچاقچیان برای دریافت مواد مخدربیشتر و با میزان بالاتر نروند.

اسفنانی بیان داشت: مسئله حائز اهمیت دیگر آن است که بحث ما فقط مواد مخدر سنتی نیست و در شرایط فعلی مصرف مواد مخدر صنعتی بیشتر و شدیدتر از مواد مخدر سنتی است و با در نظر گرفتن این شرایط باید از تجربیات موفق دیگر کشورها در مبارزه با مواد مخدر استفاده کنیم.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس نهم با اشاره به اینکه در اختیار قرار دادن سرنگ بهداشتی به معتادان تجربه موفقی است که برخی از کشور‌ها به آن دست یافته‌اند، اظهار داشت: این راهکار تا حد زیادی می‌تواند از آسیب‌های جدی مواد مخدر به ویژه انتقال بیماری‌های حاصل از استفاده از سرنگ‌های مشترک و آلوده جلوگیری کند.

وی با تأکید بر اینکه مطرح کردن پیشنهاد توزیع مواد مخدر دولتی مشکلی ندارد، خاطرنشان کرد: این کار نیازمند بررسی و کارشناسی قوی است و ما نباید سریعاو بدون درنظر گرفتن کلیه ابعاد مسئله به ویژه بعد زمان و مکان و توجه به جامعه امروزی آن را تصویب کنیم که در این صورت با شکست مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۶۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر

باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس در وضعیت هشدار قرار گرفته اند. مصرف مواد مخدر به نام اسنوس در میان بازیکنان به شدت افزایش یافته است که می‌تواند روی سلامتی آن‌ها تاثیر بگذارد. در تصاویری که اخیرا منتشر شده است بازیکن چیزی شبیه به چای کیسه‌ای را در میان لثه و گونه اش قرار داده است تا آن را مزه کند.

عکس جیمی واردی (لسترسیتی)، ویکتور لیندلف (منچستریونایتد)، دنی مورفی (لیورپول)، مارکوس رشفورد (منچستریونایتد)، برترند ترائوره (بازیکن سابق استون ویلا) و مارک گیلپسی (نیوکاسل) در حال مصرف این مخدر دیده شده است. 

فروش اسنوس به خاطر خطرناک بودنش در اروپا ممنوع است، اما پس از برگزیت در انگلیس قانونی شده است. با این حال هشدار پزشکان مانع از آن نشده است که مصرف اسنوس به یک اپیدمی در فوتبال انگلیس تبدیل نشود. عوارض این مواد به اندازه‌ای بالا است که خیلی از اعضای لیگ برتر تقاضای کمک کرده اند.

اسنوس شامل ۳۰ نوع ماده شیمیایی است که نیکوتینش سه برابر یک نخ سیگار است. با این حال تصور می‌شود که کمتر از سیگار برای سلامتی خطر دارد. اسنوس پودر مرطوب سیاه رنگی است که در کیسه‌های کوچک قرار داده می‌شود. افراد با گذاشتن این بسته‌ها زیر زبانشان می‌توانند از مزه کردنش لذت ببرند. 

خیلی از بازیکنان حاضر در لیگ برتر به این مواد اعتیاد پیدا کردند و در تلاش هستند تا آن را ترک کنند. بر اساس تحقیق انجمن حرفه‌ای فوتبال مصرف اسنوس تنها روی سلامتی تاثیر مخرب نمی‌گذارد و کودکان ممکن است از بازیکنان محبوب خود الگو برداری کنند. مصرف بیش از حد این مواد موجب نگرانی انجمن حرفه‌ای فوتبال شده است و این سازمان هشدار داده که اعتیاد بالا است. طبق تحقیقات برخی بازیکنان روزانه ۲۵ کیسه اسنوس مصرف می‌کنند. آن‌ها کیسه‌ها را زیر لب بالای خود می‌گذارند. 

یک منبع آگاه به نشریه سان گفت: "تعداد زیادی از بازیکنان درگیر آن شدند، چون نمی‌دانند که نیکوتین اسنوس اعتیادآور‌تر از سیگار است. حتی بازیکنان ذخیره هم از این مواد مصرف می‌کنند. پزشکان باشگاه‌های انگلیسی می‌ترسند که نحوه مصرفشان از کنترلشان خارج شود. " مصرف بیش از اندازه اسنوس خطر ابتلا به سرطان دارد. این ماده، چون داخل دهان قرار می‌گیرد می‌توانند آسیب‌های جدی به لثه بزند و احتمال ابتلا به سرطان دهان را افزایش دهد. همچنین موجب سرطان حلق، پانکراس و معده شود. 

خرید اسنوس به آسانی از طریق اینترنت انجام می‌پذیرد و مصرف کنندگان برای یک پاکت کمتر از پنج یورو هزینه می‌کنند. انجمن حرفه‌ای فوتبال اعلام کرد نیاز است تا اقدامات لازم برای منع بازیکنان از مصرف این مخدر انجام شود و به آن‌ها آموزش‌های لازم داده شود. نیکوتین موجود در اسنوس به شدت اعتیاد آور است که ترک آن خیلی سخت است.

این مخدر علاوه بر خطر ابتلا به انواع سرطان، مشکلات قلبی و مغزی را نیز ممکن است به همراه آورد. در حالی که این مخدر دود نمی‌شود، اما ترکیبش روی مغز تاثیر می‌گذارد، موجب افزایش دوپامین می‌شود و مصرف کننده مانند کسی که سیگار می‌کشد از آن لذت می‌برد. 

لی جانسن، سرمربی تیم هیبرنین اثرات این مخدر را از نزدیک مشاهده کرده است و معتقد است که ۳۵ تا ۴۰ درصد بازیکنان اسنوس مصرف می‌کنند. البته این آمار بالا نیست. باشگاه‌هایی مانند استون ویلا تصمیم گرفته اند بازیکنانی که این مخدر را مصرف می‌کنند جریمه کند. تحقیقات دیگری نشان می‌دهد فروش این مواد در میان پسران ۱۳ و ۱۴ ساله در آکادمی‌ها دیده شده است. همچنین یک بازیکن حاضر در دسته دو به دلیل مصرف بیش از اندازه اسنوس در لثه اش تومور سرطانی یافت شده است.

منبع: جماران

tags # فوتبال سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • کشف هروئین از معده قاچاقچیان در جهرم
  • ۱۵۰ بسته هرویین در معده ۲ قاچاقچی
  • ارسال مجدد لایحه عفاف و حجاب به شورای نگهبان/ ایرادات چه بود؟
  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • دستگیری دو باند توزيع مواد مخدر در کرمانشاه
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی