Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد طرح الحاق روستاهای مادوان، بلهزار و مهریان به شهر یاسوج بررسی و از اجرایی‌شدن این طرح در آینده‌ای نزدیک خبر داده شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، در نشست شورای برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد که ظهر امروز به ریاست استاندار کهگیلویه و بویراحمد و با حضور نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای برگزار شد طرح الحاق روستاهای حریم به شهر یاسوج مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: طرح الحاق روستاهای حریم به شهر یاسوج، آبان ماه سال گذشته در کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان مطرح و مصوب شد که 45 روز به مشاور فرصت داده شود پیرامون الحاق روستاهای حریم به شهر یاسوج مطالعات لازم را انجام دهد.

حسن نوروزی با بیان اینکه در این طرح روستاهای مادون، بلهزار و مهریان مد نظر قرار دارند، افزود: 500 میلیون ریال اعتبار برای انجام مطالعات این طرح در نظر گرفته شد.

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این باره گفت: مطالعات طرح الحاق روستاهای حریم به شهر یاسوج انجام و این بحث عمدتا به صورت ناحیه منفصل شهری در ستاد بازآفرینی نیز مطرح شده و در هفته‌های آینده تصمیم گیری می‌شود.

محمدعلی علیمردانی عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود برای جلوگیری از از گسترش شهر یاسوج، ایجاد کمربند سبز در اطراف این شهر مصوب شده و دستگاه‌های متولی از هم اکنون عملیات اجرایی آن را شروع کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست با بیان اینکه طرح الحاق روستاهای حریم به شهر یاسوج از دستورکارهای مهم توسعه‌ای استان است، گفت: در صورت الحاق این روستاها، شهر یاسوج تبدیل به یک شهر 200 هزار نفری می‌شود.

سید موسی خادمی افزود: با توجه به مشکلات موجود، به نظر می‌رسد راهی جز استقرار یک مدیریت واحد بر شهر یاسوج و روستاهای پیرامون آن از سرآبتاوه تا مادوان وجود ندارد.

وی بیان کرد: در این طرح بر حفظ اراضی میانی تاکید و صرفا محدوده‌های قانونی که قبلا مصوب شده به عنوان نقاط منفصل به شهر یاسوج اضافه می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه جزئیات کار و نحوه اجرا هنوز مشخص نیست، گفت: مردم فعلا هیچ تصمیم اقتصادی بر این اساس نگیرند زیرا ممکن بوده برخی اراضی به کاربری اداری، نظامی یا فضای سبز تبدیل شود.

خادمی با تاکید بر اینکه این طرح‌ها باید پس از انجام مطالعات کارشناسی اجرا شود و نباید شتابزده عمل کرد، گفت: برخی تصمیمات شتابزده که در گذشته اتخاذ شد از جمله تبدیل شدن مادوان به شهر یک تصمیم غیرقانونی بود و نباید چنین اشتباهی مجدد انجام شود.

انتهای پیام/

R41452/P41362/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۶۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش جام جم آنلاین،منصوری در بازدید از سد بند خاکی کوهبرد کهگیلویه گفت: با توجه به مشکل تنش آبی در برخی از شهر‌های کهگیلویه و بویراحمد به خصوص مناطق گرمسیری با حمایت دولت در تامین منابع مالی روند عملیات اجرایی آنها تسریع داده می‌شود. وی آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه بزرگ را یکی از طرح‌های مهم در رفع تنش ابی منطقه دانست و گفت: درصد پیشرفت کاری این طرح به ۶۵ درصد رسیده است. منصوری اضافه کرد: پنج هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح تامین آب چهار شهر کهگیلویه بزرگ نیاز است که با برنامه ریزی لازم تامین خواهد شد که با بهره برداری از این طرح علاوه بر رفع تنش آبی زمینه توسعه کشاورزی در این مناطق فراهم می شود.  طرح آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر دهدشت، سوق، چرام و لنده و روستا‌های اطراف با جمعیت ٢٤٠ هزار نفر شامل ١٥٣ هزار نفر شهری و ٨٧ هزار نفر روستایی با هدف تامین ١٦ میلیون و ٩٤٠ هزار مترمکعب آب کلنگ‌زنی شد. در این طرح در مجموع ١٧ میلیون مترمکعب در سال آب شرب با دبی لحظه‌ای ٨٦٠ لیتر در ثانیه انتقال داده می‌شود و به نحوی طراحی شده که قابلیت افزایش ظرفیت تا سقف یک هزار و ٣٤٥ لیتر در ثانیه به منظور انتقال آب مورد نیاز صنعت را نیز تامین خواهد کرد. طرح آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر دهدشت، سوق، چرام و لنده در اردیبهشت ۹۶ کلنگ زنی شد. برای تسریع در روند اجرایی ۱۰۰ میلیارد تومان از محل سفر رئیس جمهور به طرح آبرسانی به اراضی کشاورزی حومه غربی دهدشت- سوق امسال اختصاص یافت.

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • بی بهره بودن استان از ظرفیت سدها را به رهبر انقلاب گزارش می دهیم
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار