Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدسعید هاشمی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی در حاشیه مراسم انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان بهزیستی کل کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با تاکید بر استفاده از تمام ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه کار با کودکان، اظهار کرد: بیش از یک دهه است که جهاد دانشگاهی با سازمان بهزیستی کشور همکاری دارد، اکنون فصل جدیدی از همکاری شکل گرفته و امیدواریم بتوانیم از تمامی ظرفیت‌های جهاد به نحو احسن در این حوزه استفاده کنیم، حوزه‌ای که با کودک سر و کار دارد، نیازمند آموزش‌های خاص خود است و حتما باید قالب استانداردها، خاص و توسط متخصصین این حوزه دنبال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: بحمدالله جهاد دانشگاهی به عنوان یک مجموعه پیشرو، تدوین دوره‌های آموزشی تربیت مربی مهد کودک را از سال 1377 شروع کرده و اکنون نزدیک به 20 سال است که این دوره‌ها در سطح کشور برگزار می‌‌شود، به این دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت در کشور فراوان نیاز داریم. بازنگری این دوره‌ها قطعا در مجموعه‌های آکادمیک دانشگاهی امکان‌پذیر نیست و باید نهادهایی مانند جهاد به این حوزه توجه بیشتری کنند و این دوره‌ها را بازنگری کنند و بر اساس شاخص‌ها و استانداردهای بین‌المللی و داخلی به‌روزرسانی شود.

جذب مربیان مهدکودک تنها از طریق ثبت اطلاعات در سامانه مهد ایران
هاشمی تصریح کرد: این حرکت در برنامه ششم توسعه به‌خوبی دنبال می‌شود و امیدواریم در سایر دوره‌ها نیز بتوانیم در این زمینه پیشرو باشیم. از همین امروز و در قالب برگزاری کارگروهی مشترک برای ارائه بندهای تفاهم‌نامه، اقدام می‌کنیم و کلیه موسسین و مربیان مهدهای کودک می‌توانند با مراجعه به سامانه «مهد ایران» ثبت‌نام خوداظهاری خود را شروع کنند و پس از 24 ساعت بررسی‌ها توسط سازمان بهزیستی و جهاد دانشگاهی شروع خواهد شد و پس از تایید پرونده‌های آموزشی و تجارب شخصی این افراد، برنامه‌های آموزشی جهت توانمندسازی و همچنین شناسایی افراد صورت می‌گیرد و از مهرماه سال جاری تمامی دوره‌های آموزشی ویژه مربیان مهدهای کودک بر اساس اطلاعاتی است که در این سامانه به ثبت رسیده همچنین جذب مربیان تنها از طریق ورود افراد به این سامانه و ثبت اطلاعات آنها خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های ویژه مدیران و مربیان مهدهای کودک گفت: این آموزش‌ها ترکیبی از دوره‌های تئوری و آموزش‌های مهارتی خواهد بود، دوره‌های تئوری تلفیقی از دوره‌های الکترونیکی و حضوری است، امیدواریم تا پایان سال به یک سمت و سویی مناسب در این زمینه برسیم.
برگزاری آزمونی یکپارچه برای جذب مربیان
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی یادآور شد: این دوره‌ها در جهاد دانشگاهی و یا در بخش خصوصی و نهادهایی که مجوز لازم را دارند، برگزار خواهد شد، پس از این دوره‌ها آزمونی برگزار می‌شود که این آزمون به صورت الکترونیک خواهد بود و برگزارکننده آن نیز جهاد است، نگاهمان بیشتر این است که استانداردهای لازم را رصد کنیم و تاکیدمان در برگزاری آزمونی یکپارچه در سراسر کشور است که در تمامی دوره‌ها شکل بگیرد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۹۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز

مرتضی محمدپور مدیر آموزش وپرورش خوی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه به مناسبت هفته مقام معلم با  گرامیداشت یادو خاطره استاد شهید مطهری و تمامی شهدای عزیز، علی الخصوص شهدای معلم گفت: در خصوص شان و جایگاه والای معلم همین بس که اولین و بزرگ‌ترین معلم هادی و روشنگر جهان افرینش خداوند است.

وی افزود:هنر معلمی هنر خداوندگاری، هنر پیامبری، هنر ارشاد و رهنمود‌های سعادت و خوشبختی دنیوی و اخروی است.

محمد پور ادامه داد:به خاطر همین جایگاه والای معلمی است که حضرت آقا در دیدار معلمان با ایشان به تشکر، قدردانی و توجه افکار عمومی به جایگاه معلم تاکید فراوان داشت.

وی با اشاره به اینکه، شهید مطهری با شناخت دقیق این جایگاه و در سایه آموزه‌های اخلاقی امام خمینی (ره) به یک الگوی بینظیر معلمی در کشور تبدیل شد. گفت: شخصیت منحصربه فردی که بر روی طیف وسیعی از اقشار جامعه تاثیرگذار و ارتباط مستحکمی بین حوزه، دانشگاه و تمامی نهاد‌های فرهنگی جامعه ایجاد نمود و درکنار تبیین مسائل همواره با افکار انحرافی و تندروی‌ها و کند روی‌های جامعه مقابله می‌کردند.

محمد پور تصریح کرد: معلمان عزیز با الگو گیری از استاد شهید مطهری در کنار تمامی مطالباتی که دارند، مطالبه ودغدغه اصلی آنها تربیت صحیح و اسلامی فرزندان این کشور است.
وی افزود: آموزش و پرورش مهمترین رکن تمدن سازی در گام دوم انقلاب اسلامی و یک سرمایه ملی که همه مردم در پیشبرد امور واعتلای جایگاه آن سهیم اند، چون بزرگترین فصل مشترک مردم با حاکمیت مربوط به آموزش و پرورش است که ارزشمند‌ترین خدمات را در انتقال میراث فرهنگی و نهادینه کردن ارزش‌ها و ارمان‌های انقلاب برعهده دارد.

محمدپور به بیانات رهبرانقلاب در دیدار با معلمان اشاره کرد و گفت: بنابه فرموده رهبری، آموزش و پرورش یک دستگاهی در ردیف دستگاه‌های دیگر کشور نیست بلکه جایگاه ارزشمند والایی دارد.

وی در ادامه گفت: رئیس جمهور نیز در سخنرانی خود در روز معلم اشاره کردند که آموزش و پرورش مسئله اول کشور است و بااین نگاه است که میتوانیم به آینده نیروی انسانی تمام ساحتی برای آینده جامعه اسلامی و دستیابی به حیات طیبه بعنوان هدف غایی سند تحول بنیادین امیدوار باشیم و با این نگاه است که فرزندان غیور ایران اسلامی با تحقق وعده صادق، هیمنه رژیم صهیونیستی و منحوس را درچشم تمام بشریت شکستند و حمایت جهانیان را برای دفاع از مردم مظلوم غزه به راه انداختند.

مرتضی محمدپور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز زحمات ارزشمندی در راستای نهضت مدرسه سازی و افزایش سرانه آموزشی شهرستان کشیده شده که جا دارد از زحمات خیرین مدرسه ساز و اداره کل نوسازی قدردانی شود.

وی افزود: در دوسال اخیر بیش از ۲۰ مدرسه ساخته وافتتاح شده و بیش از ۴۰ مدرسه در حال احداث می‌باشد که بعد از اتمام این پروژه‌ها سرانه فضای آموزشی شهرستان از میانگین استانی بالاتر خواهد رفت.

رییس آموزش و پرورش در باره شاداب سازی مدارس نیز گفت: امروز بیش از ۵۰ مدرسه بهسازی و شاداب سازی شده است تا دانش آموزان فضای آموزشی بهتری در اختیار داشته باشند و از فضای شادابتری برای فعالیت‌های آموزشی و پرورشی خود استفاده نمایند.

محمدپور خاطرنشان کرد: در راستای افزایش سرانه ورزشی مدارس نیز کار‌های ارزشمندی صورت گرفته به طوری که ۸ زمین چمن مصنوعی و دو سالن ورزشی به فضای ورزشی مدارس افزوده شده است، که درسایه ارتقای این زیرساخت‌ها و مهمتر از این زحمات معلمان و مربیان عزیز است که امروز شاهد نزولی شدن سیر آسیب‌های اجتماعی شهرستان در برخی شاخص‌های مد نظر هستیم.

وی در ادامه گفت: امروز بحث تربیت در عین سادگی بسیار پیچیده است و تمامی نهاد‌ها و سازمان‌ها به ویژه نهاد‌های فرهنگی، اولیای عزیز باید درکنار آموزش و پرورش باشندکه امروز همراهی نهاد‌ها در شهرمان به خوبی اتفاق افتاده و از تمامی نهاد‌ها و مسیولین شهرستان و نیرو‌های نظامی و انتظامی و سپاهی و بسیجی که دغدغه مندانه در کنار آموزش و پرورش هستند تشکر ویژه داریم و این مسیر را ادامه خواهیم داد تا نیروی انسانی توانمند و در طراز انقلاب اسلامی و سربازان لایق امام زمان (عج) تربیت نماییم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • رقابت بیش از 8 هزار نفر فردا در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس