Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر ارتباطات در اظهارات چند دقیقه قبل خود مبنی بر اینکه «تلگرام پذیرفته سرورش را به داخل ایران منتقل کند» تجدیدنظر کرد و گفت: این موضوع را نه تأیید و نه تکذیب می‌کنم.

به گزارش قدس آنلاین، نصرالله جهانگرد معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حالی‌که دقایقی پیش در یک نشست خبری در سخنانی درباره الزام انتقال سرور شبکه‌های خارجی به ایران برای شبکه‌هایی که مایل به فعالیت در ایران هستند، گفته بود «تلگرام پذیرفته که به ایران بیاید»، دقایقی بعد در جمع خبرنگاران گفته‌های خود را اصلاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگرد در پاسخ به خبرنگاری کهپرسیده بود که صحبت‌های شما درباره اینکه شرکت‌های بین‌المللی برای انتقال سرور به ایران الزام دارند گفت:نیاز به توضیح بیشتر دارد زیرا پیش‌ از این درباره اینکه آیا الزامی در مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای این موضوع وجود دارد، اظهارات متناقضی مطرح شده و رد شده بود، پاسخ داد: شرکت‌هایی که می‌خواهند در ایران فعالیت کنند باید سرورشان به ایران بیاید، به آنها مهلت داده‌ایم به داخل بیایند، بر همین اساس الآن تلگرام نیز پذیرفته که بیاید. در غیر این‌ صورت مشمول سیاست‌های مصوب خواهند شد.

فایل صوتی صحبت‌های معاون وزیر بین خبرنگاران موجود است.

توضیحات جهانگرد در جمع خبرنگاران که اظهاراتش را اصلاح کرد، به‌شرح زیر است.

جهانگرد: سرویس پرو وایدهای خارجی باید به داخل ایران بیایند. بر این اساس ما نیز در حال مذاکره هستیم با تلگرام و با همه.

وی در پاسخ به این سؤال که تلگرام انتقال به ایران را پذیرفته، گفت: خیر، هنوز نمی‌دانم پذیرفته یا نپذیرفته. من در مذاکره نیستم.

معاون وزیر ارتباطات در پاسخ به این سؤال که برخی می‌گویند الزام انتقال سرور پیام‌رسان‌های خارجی به ایران در مصوبه شورای عالی فضای مجازی وجود دارد و برخی می‌گویند نیست، گفت: آن یک بحث دیگر است، سیاست شورای عالی این است که هاست شبکه‌های خارجی داخل ایران باشد ما هم بر این اساس درخواست دادیم و مذاکره را شروع کردیم و دوستانی که مذاکره می‌کنند باید نتیجه را بگویند که نتیجه ... (مشخص نیست)

وی در پاسخ به این سؤال که چه نهادی با تلگرام مذاکره می‌کند، ‌گفت: وزارت ارتباطات مذاکره می‌کند و آقای وزیر این موضوع را اعلام می‌کند.

جهانگرد در پاسخ به این سؤال که بنابراین پذیرش انتقال سرور تلگرام به ایران را تکذیب می‌کنید گفت: من نه رد می‌کنم و نه تأیید. یک خبر غلط را زدند.

وی در واکنش به اینکه فایل صوتی اظهارنظر چند دقیقه قبل شما موجود است، اظهار داشت: من خودم زنده هستم. فایل صوتی‌ام چیست.

معاون وزیر ارتباطات در پاسخ به این سؤال که صحبت‌های جدیدتان اظهارات قبلی شما درباره پذیرفتن انتقال سرور تلگرام به ایران را رد می‌کند، گفت: رد نمی‌کنم تأیید هم نمی‌کنم. به شما که قرار نیست بازجویی پس بدهم، چانه نزنید با من، حرف من این است که مذاکره شروع شده و در حال انجام است، ان‌شاءالله نتیجه بدهد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۰۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین

فضاپیمای «سایکی» ناسا یک پیام را به زمین منتقل کرده که از فاصله ۱۴۰ میلیون مایل دورتر آمده است.

ناسا فاش کرده که زمین به تازگی یک پیام لیزری را از ۱۴۰ میلیون مایلی (۲۲۵ میلیون کیلومتری) دریافت کرده است، اما پیش از اینکه منتظر دیدن بیگانگان باشیم، باید به یک توضیح ساده توجه کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی‌میل، پیام لیزری توسط فضاپیمای «سایکی» (Psyche) ناسا به زمین منتقل شد که در حال حاضر ۱۴۰ میلیون مایل دورتر از زمین قرار دارد. این فاصله ۱.۵ برابر فاصله زمین و خورشید است.

ناسا توضیح داد: این شاهکار چشمگیر می‌تواند راه را برای ماموریت‌های آینده به مریخ هموار کند. این دستاورد یک نگاه اجمالی را به نحوه استفاده کردن فضاپیما‌ها از ارتباطات نوری در آینده ارائه می‌دهد و امکان انتقال داده‌ها، اطلاعات علمی پیچیده و تصاویر و ویدیو‌های با کیفیت بالا را با سرعت بالاتر فراهم می‌کند که در حمایت از جهش بزرگ بعدی بشر یعنی فرستادن انسان به مریخ صورت می‌گیرند.

پیام لیزری توسط سیستم «ارتباطات نوری فضای عمیق» (DSOC) ناسا که در حال حاضر روی سفینه فضایی سایکی قرار دارد، به زمین فرستاده شد.

«میرا سرینیواسان» (Meera Srinivasan) سرپرست عملیات این پروژه در «آزمایشگاه پیش‌رانش جت» ناسا گفت: ما حدود ۱۰ دقیقه از داده‌های فضاپیما را در روز هشتم آوریل دریافت کردیم. این یک نقطه عطف مهم برای پروژه است که نشان می‌دهد چگونه ارتباطات نوری می‌توانند به سیستم فرکانس رادیویی فضاپیما متصل شوند.

این آزمایش اولین بار در دسامبر ۲۰۲۳ آغاز شد؛ زمانی که سایکی تنها ۱۹ میلیون مایل از زمین فاصله داشت. طی آن آزمایش اولیه، داده‌های آزمایشی با سرعت ۲۶۷ مگابیت در ثانیه منتقل شدند که با سرعت دانلود اینترنت پهن‌باند قابل مقایسه است.

اکنون که فضاپیما در فاصله بیش از هفت برابر دورتر قرار دارد، سرعت ارسال و دریافت اطلاعات کاهش یافته است. فضاپیما در جدیدترین آزمایش، داده‌ها را با سرعت ۲۵ مگابیت در ثانیه ارسال کرد.

اگرچه این سرعت ممکن است کم به نظر برسد، اما ناسا می‌گوید که از هدف پروژه برای اثبات امکان‌پذیر شدن ارسال حداقل یک مگابیت در ثانیه بسیار بیشتر است. «کن اندروز» (Ken Andrews) مدیر عملیات پرواز پروژه در آزمایشگاه پیش‌رانش جت ناسا گفت: اگرچه مقدار کمی از داده‌ها در یک بازه زمانی کوتاه منتقل شدند، اما این واقعیت که ما اکنون چنین کاری را انجام می‌دهیم، از همه انتظارات ما فراتر رفته است.

پیش از این، ناسا برای برقراری ارتباط با ماموریت‌هایی که فراتر از زمین سفر می‌کنند، تنها از امواج رادیویی استفاده می‌کرد. ناسا توضیح داد: مانند فیبر نوری که جایگزین خطوط تلفن قدیمی روی زمین می‌شوند، جایگزین کردن ارتباطات رادیویی با ارتباطات نوری امکان انتقال داده در سراسر منظومه شمسی را با ۱۰ تا ۱۰۰ برابر ظرفیت کنونی سیستم‌های مورد استفاده فضاپیما‌ها فراهم می‌کند. این امر به همراه پشتیبانی از تجهیزات علمی با وضوح بالاتر، مأموریت‌های اکتشافی انسانی و رباتیک آینده را بهتر امکان‌پذیر می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • رایزنی سفیر ایران با معاون نخست وزیر عمان در امور دفاعی
  • انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • پاسخ قاطع سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات