Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمد موسوی عصر شنبه در نشست مشترک با انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور در شرکت بهداشتی فیروز قزوین واقع در شهر صنعتی البرز افزود: 500 فرد دارای معلولیت در 2 شیفت کاری در این واحد تولیدی فعال هستند که 92 درصد از کل نیروهای فیروز را تشکیل می‌دهند.
وی همچنین گفت: در حال حاضر 200 فرد دارای معلولیت نیز در حال آموزش برای احراز مشاغل مرتبط با مارکتینگ هستند و به زودی در مجموعه های مربوط به این واحد تولیدی مشغول به کار خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این فعال حقوق معلولان کشور همچنین گفت: پیام گروه بهداشتی فیروز به دنیای صنعت این است که در شرایط نامطلوب اقتصادی و با نیروهای دارای معلولیت نیز می‌توان کارآفرینی کرد و موفق بود.
موسوی اظهار کرد: شرکت فیروز امروز به عنوان مدلی برای ایجاد شغل معلولان در دنیا شناخته می شود.
وی ادامه داد: برای جامعه ما جای افتخار دارد که کانون توانا و شرکت فیروز در سال جاری 2 بار به‌عنوان مدلینگ کارآفرینی معلولان در سطح دنیا انتخاب شده‌ اند.
دبیر مجامع هم‌اندیشی تشکل‌های معلولان کشور همچنین گفت: با اینکه برای معلولان اشتغالزایی کرده و 15 درصد بیشتر از تعریف اداره کار به آنها مزایا پرداخت می‌کنیم با این‌حال از این‌که این قشر در واحد ما با داشتن محدودیت های جسمی هشت ساعت کار می‌کنند از آنها شرمنده‌ هستیم.
بنیانگذار کانون معلولان توانا خاطرنشان کرد: ساخت اتاق برای استراحت میان کار معلولان شدید و برخورداری از خدمات درمانی مانند فیزیوتراپی و همچنین بهره‌مندی از آموزش از خدماتی است که به زودی به کارکنان معلول خود ارائه خواهیم کرد.
به گفته موسوی، در شرایط نامطلوب اقتصادی که اغلب واحدهای تولیدی و صنعتی را به‌گونه‌ای تضعیف کرده که در پرداخت حقوق کارکنان خود نیز دچار مشکل هستند، شرکت فیروز به برکت حضور نیروهای معلول که دارای محدودیت های جسمی بوده اما دل های پاک و بزرگی دارند، نه تنها به تولید بیشتر می‌پردازد بلکه فعالیت آن با رشد و توسعه نیز همراه است.
مشاور عالی سازمان ملل در زمینه معلولان ایران همچنین گفت: شرکت ما نه به روش سرمایه‌داری سودجویانه و تمامیت‌خواه بلکه به روش سرمایه‌داری الهی و با رویکرد اجتماعی فعالیت می‌کند و به همین دلیل نیز به کمک خداوند تا به امروز به عنوان مجموعه ای موفق مطرح بوده ایم.
رئیس هیات مدیره کانون توانا در پایان گفت: در واحد تولیدی ما به‌ منظور حمایت از اشتغال معلولان از اتوماسیون استقبال نمی کنیم و اغلب کارها در این واحد تولیدی به ‌صورت دستی انجام می‌شود و این در حالی ‌است که از برکت رویکرد انسانی این مجموعه همواره مسیر رشد را در پیش گرفته ایم.
7389*3013
خبرنگار نسرین رحیمی**انتشار دهنده: رضا اولادی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۲۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تأکید بر بازگشت ۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید، از صادرات ۹ میلیارد دلاری محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: افزایش صادرات از استان تهران با جدیت دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، محمود سیجانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان تهران بزرگترین استان صنعتی کشور از نظر تولید و سرمایه‌گذاری است، گفت: در استان تهران به دلیل قانون شعاع 120 کیلومتر، محدودیت‌هایی برای توسعه شرکت‌ها و واحدهای تولید وجود دارد و فقط شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در استان تهران طرح توسعه را اجرا و فعالیت کنند.

وی افزود: دولت در رابطه با قانون شعاع 120 کیلومتر مجوزی را صادر کرده که واحدهای تولیدی فقط در عرصه خود می‌توانند واحدهای تولیدی را توسعه دهند.

وجود 400 واحد راکد صنعتی در استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر احیای واحدهای تعطیل و راکد گفت: 200 واحد راکد در استان تهران احیا شده است و 400 واحد راکد دیگر در استان وجود دارد که با حضور سرمایه‌گذار می‌توانیم واحدهای راکد را احیا و به چرخه صنعت بازگردانیم.

صادرات 9 میلیارد دلاری استان تهران

سیجانی کمک به نقدینگی، مواد اولیه و صدور مجوز گواهی برند فعالیت کارخانه واحدهای تولید را از عوامل مهم احیای واحدهای راکد تولیدی عنوان کرد و ابراز داشت: افزایش صادرات از سیاست ‌های مهم سازمان صمت استان تهران است و با جدیت آن را دنبال می‌کنیم؛ در این راستا 9 میلیارد دلار محصولات واحدهای تولیدی از گمرکات به کشورهای مختلف صادر شده است.

سیجانی با بیان اینکه بازدید میدانی از واحدهای تولیدی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، به صورت مستمر انجام و در کارگروه تسهیل بررسی و رسیدگی می‌شود، گفت: مشکلات یک هزار و 100 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل استان تهران بررسی و مشکلات عمده آنها تا حدودی مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه 107 واحد تولیدی در استان تهران مجوز شرکت دانش بنیان اخذ کرده‌اند تصریح کرد: 568 واحد تولیدی در استان تهران افزایش ظرفیت و توسعه داشته است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه 26 نمایشگاه عرضه کالا در استان برگزار شده است، ابراز داشت: 67 پروژه صنعتی با سرمایه‌گذاری 16 هزار میلیارد تومانی در یک سال گذشته در استان تهران به بهره‌برداری رسیده است.

پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق در استان

سیجانی با بیان اینکه پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق کالا را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها الزامی است و در صادرت عدم ثبت انبارها در سامانه تخلف تعزیراتی محسوب می‌شود و با کالای موجود در انبار به عنوان کالای قاچاق برخورد خواهد شد.

صادرات 286 میلیون دلاری ایران به پاکستان در 3 ماه

وی با بیان اینکه تمرکز انبارهای استان تهران در شهرستان ری از نظر پدافند غیر عامل دارای معایب است، گفت: انبارهای متمرکز در شهرری با نزدیکی به شریان‌های ارتباطی دارای محاسن است و شهرستان رباط کریم نیز می‌تواند، بارانداز انبارهای دپوی کالا در استان تهران باشد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان خاطرنشان کرد برای تحقق شعار سال که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، همه ارگان‌ها به ویژه بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و بیمه باید کمک حال واحدهای صنعتی و تولیدی باشند تا در سال‌جاری شاهد شکوفایی بیش از حد حوزه صنعت و تولید باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت بزرگترین واحدِ تولید شویندهِ جنوبشرق با همت کارآفرینِ کرمانی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم اطفا شد
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم ‌+ تصویر
  • بازدید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از واحد تولیدی کنسانتره در ارومیه
  • واریز ۸۵۰ هزار تومان به حساب معلولان دهک سوم خراسان‌رضوی
  • اجرای طرح «نفوذ دانش در واحدهای تولیدی کشاورزی» در استان فارس
  • ۱۸ دختر برتر استان قم در جشنواره شمیم ریحان تجلیل می‌شوند
  • تقویت دیپلماسی اقتصادی مازندران با کشور‌های همسایه
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند