Web Analytics Made Easy - Statcounter

به منظور توانمندسازی بانوان در شهرستان فراهان و کاهش آسیب‌های اجتماعی با همکاری بهزیستی شهرستان و سازمان‌های مردم نهاد یک کارگاه قالی بافی در فراهان راه‌اندازی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازفراهان خبر؛ توسعه چرخه تولید و اشتغال کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در شرایط کنونی است.

تحقق این مهم مستلزم مشارکت دستگاه های اجرایی، نهادها، ارگان ها و مردم است، تمرکز و برنامه‌ریزی همگان بر روی اشتغال و تولید سبب پدید آمدن موفقیت های چشمگیری در این زمینه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاصله زیادی میان کارهای انجام شده در این زمینه تا تحقق اقتصاد مقاومتی وجود دارد. اجرای سیاست‌ها و تحقق اقتصاد مقاومتی، مشارکت همه دستگاه های اجرایی را طلب می کند تا به نحو مطلوب فرمایشات رهبری را درخصوص تحقق اقتصاد مقاومتی فراهم سازد.

در همین راستا در کنار دستگاه های ادارای برخی از سازمان های مردم نهاد برای تحقق این امر وارد میدان شده تا شاهد همراهی بیشتر در چرخه تولید و رونق اقتصاد باشیم.

عاطفه فرمهینی فراهانی مدیر یکی از انجمن های مردم نهاد در فراهان گفت: امروزه بیکاری تاثیر بسیاری در حوزه اجتماعی دارد. که این موضوع باید جدی گرفته شود.

وی افزود: وقتی در یک جامعه آسیب‌های اجتماعی کم باشند، مشارکت اجتماعی بیشتر می شود و همین امر سبب پویایی و بالندگی جامعه می‌شود.

فرمهینی دو حوزه اجتماعی و اقتصادی را مهم دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه، سرمایه، اعتماد و مشارکت اجتماعی بالا نباشد، برای اجرای اقتصاد مقاومتی موفق نخواهیم بود.

وی گفت:اشتغال یکی از مهم‌ترین مولفه‌های توانمندسازی مردم است که می‌تواند مانع گسترش فقر و گرایش به آسیب‌های اجتماعی شود.

فرمهینی تصریح کرد: در همین راستا این موسسه در کنار فعالیت های اجتماعی و ضمن اجرای وظایف خویش در عرصه اقتصاد مقاومتی هم اقداماتی انجام داده است.

وی افزود: به منظور توانمندسازی بانوان در شهرستان فراهان و کاهش آسیب های اجتماعی این موسسه با همکاری بهزیستی شهرستان یک کارگاه قالی بافی راه اندازی کردیم.

فرمهینی اظهار کرد: با توجه به اینکه هنر فرش بافی در فراهان قدمتی دیرینه دارد و فرش فراهان شهرت جهانی دارد، برای احیای این هنر و اشتغالزایی بانوان با سه دار قالی، کارگاهی را در شهر فرمهین راه اندازی کردیم.

وی اظهار کرد: در این کارگاه علاوه بر اشتغال، آموزش هنر قالیبافی به صورت رایگان به بانوان ارایه می شود و در صورت استقبال بانوان قالیباف کارگاه را توسعه خواهیم داد؛بدون شک بین اشتغال و آسیب‌های اجتماعی ارتباط مستقیمی وجود دارد و مسئولان باید تلاش خود را برای اشتغال بخصوص جوانان به کار گیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۴۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحمزه خزایی عصر پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج سازندگی که در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی سازماندهی شده در این استان فعالیت دارد.

وی با اشاره به اینکه از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت ماه هفته بسیج سازندگی نامگذاری شده است، افزود: شعار سال جاری این هفته «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه بسیج به عنوان گسترده‌ترین شبکه مردمی از بطن جامعه و جنس مردم همواره در همه شرایط در کنار مردم ایستاده است، خاطرنشان کرد: گروه‌های جهادی بسیج سازندگی به‌عنوان حلقه‌های میانی یکی از اساسی‌ترین گروه‌های سازمان یافته بسیج محسوب می‌شود که در بحث خدمات رسانی به مردم فعالیت دارد.

خزایی با اشاره به اینکه قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی و قرارگاه اقتصاد مقاومتی بر عهده بسیج سازندگی است، اضافه کرد: در بحث خدمات رسانی خصوصاً در روستاها و حاشیه شهر و همچنین امدادرسانی در حوادثی از جمله سیل و زلزله اقدامات ماندگاری به ثبت رسانده است.

وی از اجرای ۳۳۰ عنوان ویژه برنامه توسط نواحی و اقشار بسیج طی هفته بسیج سال جاری در این استان خبر داد و افزود: حضور در مصلاهای نماز جمعه و برپایی میز خدمت، دیدار جهادگران با مسئولان، برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و برپایی ایستگاه‌های صلواتی از برنامه‌های این هفته در کرمانشاه است.

به گفته خزایی، اعزام بیش از ۲۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم، توزیع کمک‌های مومنانه، افتتاح چندین پروژه آبرسانی، برپایی نمایشگاه‌های عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی، همایش طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی و… از دیگر برنامه‌های هفته بسیج سازندگی در این استان است.

کد خبر 6095294

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود