Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی اکبر صفوی روز یکشنبه در یادداشتی که نسخه ای از آن را در اختیار ایرنا قرار داد، افزود: مشکلات موجود در کشور در حوزه نخبگان و زنان نه کوچک است و نه در کوتاه مدت ایجاد شده است و نه در کوتاه مدت می تواند بطورعمده حل شود اما قابل مدیریت است لذا نه باید بذر ناامیدی پاشید و نه بدون قید از آن گذشت.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز ادامه داد: در تاریخ علم، بسیاری از نخبگان ایران و جهان حتی سختی های زیادی کشیدند و ظلم زیادی هم دیدند از طرفی امکانات علمی و ازمایشگاهی و مالی و سیستمی موجود در برخی کشور های پیشرفته امروز جهان بطور طبیعی موجب سفر علمی برخی از نخبگان ما و بسیاری از نخبگان کشورهای دیگر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صفوی گفت:‌ درحد محدود این موضوع طبیعی است و نباید ضرورتا آن را منفی نگاه کرد.چرا که در همه جوامع از قدیم تا کنون و حتی در دین ما هم تاکید شده که دنبال علم بروید حتی اگر در دورترین نقاط دنیا باشد. پس اینکه فکر کنیم الان باید و می شود همه چیز را مهیا کرد تا مهاجرتی صورت نپذیرد کمی غیر واقع بینانه است.
این استاد دانشگاه گفت:‌کاهش آمار مهاجرت و ایجاد تسهیلات و ایجاد انگیزه برای تردد راحت نخبگان و همکاری با سایر نخبگان حاضر در کشور و نیز تامین امکانات نسبی خوب تحقیقاتی برای دنبال کردن تحقیقات و نیز همکاری های علمی سیستماتیک با مراکز علمی مختلف جهان، شدنی و مهم و بسیار پسندیده و تاثیر گذار است.
صفوی بیان کرد:با مدیریت و بیان علمی باید در جامعه فرهنگ سازی شود، چه بسا بسیاری از همان ها که برای مریم میرزاخانی تاسف خوردند و پیام دادند و یا دیگران را محکوم کردند، به این موضوع که یکی از راه های اصلی نجات و توسعه کشور سرمایه گذاری جدی روی امکانات تحقیقانی و آزمایشگاهی و نیز تصحیح قوانین و مقررات برای نخبگان است باور ندارند و خود در این مسیر حرکت موثر نداشته اند.
قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز اضافه کرد:‌همه ما مسئولیم و در هر حد که می توانیم بهتر است صادقانه و عالمانه و فداکارانه برای این کشور و ملت تلاش کنیم و منافع فردی و گروهی و قشری خود را بر منافع ملی ارجح ندانیم.
وی با یادآوری مراتب علمی مریم میرزاخانی و پروین اعتصامی گفت:‌بیایید قدر همه نخبگان عرصه علم و هنر و سیاست و مدیریت و تجارت و دین و ورزش و غیره خود را بیشتر بدانیم و تا نرفته اند بهتر عمل کنیم و دائم هم آنها را و هم رفتگان را یاد کنیم و همه با هم بهتر تلاش کنیم.
پرفسور مریم میرزاخانی نابغه ریاضی جهان و برنده مدال فیلدز و استاد ریاضی دانشگاه استانفورد آمریکا بعد از تحمل بیماری سرطان روز شنبه 24تیرماه سال جاری در یکی از بیمارستان های آمریکا درگذشت.
مریم میرزاخانی، ریاضیدان نابغه ایرانی و استاد دانشگاه استانفورد متولد 13 اردیبهشت 1356در شهر تهران است.
1876/ 2027
تنظیم خبر: غلامرضا مالک زاده ** انتشاردهنده: سیداحمد نجفی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۴۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور

سریال «رخنه» تولید جدید مرکز سیمافیلم با محوریت هوافضا و با هدف نمایش توان علمی و دفاعی کشورمان از امشب شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه  ساعت ۲۲:۱۵ راهی آنتن تلویزیون می‌شود.

 داستان سریال «رخنه» که در ۳۰ قسمت تولید شده مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان روبه رو می‌شود.

این مجموعه تلویزیونی کاری از گروه تولیدات حادثه‌ای مرکز سیمافیلم است و داستان آن از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربرمی گیرد.

 این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت‌های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است.

در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

کارگردانی سریال «رخنه» را در ابتدا علی غفاری بر عهده داشته است و پس از وی، حمیدرضا لوافی کار این مجموعه را ادامه دادند.

«آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱»

فصل دوم مجموعه «آقای قاضی» با عنوان «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱» به زودی روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود. در این فصل بهزاد خلج که همچنان نقش آقای قاضی را ایفا می‌کند وارد یک شعبه جدید به نام شعبه ۱۲۱ می‌شود، و با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد.

در فصل دوم این مجموعه، آقای قاضی به پرونده‌هایی پیچیده‌تر با موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت؛ کارگردانی این مجموعه همچون فصل اول با سجاد مهرگان و سرپرستی نویسندگان آن سید محمد حسینی است.

در فصل اول مجموعه «آقای قاضی» با استفاده از ساختار داستانی برای آموزش مسائل حقوقی، با ساختاری اپیزودیک در فضای دادگاه، پرونده‌های مختلف قضایی به شکلی عمومی نشان داده می‌شد و در هر قسمت از این مجموعه با نمایش دو اپیزود بعد از بیان مطالبات فرد یا گروه شاکی و متشاکی که وارد دادگاه می‌شدند و صدور حکم قاضی، یک آموزش حقوقی به مخاطبان داده می‌شد. سرقت، ضرب و شتم، فروش به غیر، خیانت در امانت، آزار کلامی، مزاحمت تلفنی و تهدید، مخدوش کردن پلاک ماشین از جمله موضوعات مطرح شده در فصل اول این مجموعه بود.

فصل دوم مجموعه «آقای قاضی» با عنوان «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱»  پنجشنبه و جمعه‌ها میزبان مخاطبان شبکه دو سیما خواهد بود.

«بدل»

سریال «بدل» هم اکنون مراحل پایانی تدوین و صداگذاری خود را می‌گذراند و قرار است بعد از سریال «هفت سر اژدها» به روی آنتن شبکه سه سیما برود.

در سریال «بدل» بازیگرانی همچون شهرام قائدی، هادی عامل هاشمی، داریوش سلیمی، اصغر حیدری، ساعد هدایتی، اشکان اشتیاق، فرزانه سهیلی، ابوالفضل رجبی و پریسا مقتدی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

این سریال به کارگردانی و نویسندگی علی مشهدی (علیرضا مسعودی) و به تهیه کنندگی رضا نصیری محصول سیما فیلم است و در فضایی طنز به تحول انسان پرداخته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست