Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهلت صدور برگه‌های حمایت تحصیلی ویژه ثبت‌نام دانش‌آموزان مهاجر فاقد مدرک در مدارس سه روز دیگر تمدید شد.

خبرنگار حوزه مهاجرین، خبرگزاری تسنیم: مهلت صدور برگه‌های حمایت تحصیلی ویژه دانش‌آموزان مهاجر فاقد مدرک معتبر اقامتی تا 3 مرداد ماه تمدید شد.

پیش از این تاریخ، اقدام جهت اخذ این برگه‌ها برای ثبت‌نام در مدارس، 31 تیر ماه اعلام شده بود که با توجه به حجم مراجعات تا سه روز آینده مهلت آن تمدید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجرین فاقد مدرک جهت اخذ برگه‌های حمایت تحصیلی در قالب گروه‌های ذیل می‌توانند با مراجعه به دفاتر کفالت و طی مراحل اداری، دانش‌آموزان خود را در مدارس به شکل رایگان ثبت‌نام کنند.

گروه اول: مهاجرین فاقد مدرککه در طرح سرشماری غیرمجازین شرکت کرده‌اند می‌توانند تا سوم مرداد ماه با مراجعه به دفاتر کفالت جهت اخذ برگه ویژه حمایت تحصیلی اقدام کنند که این گروه شامل چهار زیرگروهمی‌شود:

- یک قسمت کسانی که زن، ایرانی و مرد و فرزندان خارجی بوده و مدرک اقامتی معتبر نداشته‌اند.

- دوم والدین دانش‌آموزانی که در طرح سرشماری شرکت کرده بودند.

- سوم کسانی که زن یا مرددارای کارت آمایش بوده و دیگری فاقد کارت.

- چهارم کسانی که دارای گذرنامه خانواری با روادید منتفی (روادیدی که آخرین اعتبار آنها 31 خرداد 95) بوده است، این گروه‌ها تا سوم مرداد می‌توانند با مراجعه به دفاتر کفالت برگه سنجش سلامت اخذ تا برگه حمایت جهت ثبت‌نام به مدارس برای آنها صادر شود.

گروه دوم: افراد فاقد مدرکشامل مهاجرینی است که کلا غیرمجاز بوده و تا به حال در هیچ طرحی شرکت نکرده‌اند و فرزند مدرسه‌ای دارند، افراد شامل این گروه نیز می‌توانند تا سوم مرداد به دفاتر کفالت مراجعه کنند، تفاوت این گروه با گروه قبل این بوده که سرشماری‌شدگان گروه قبل با مراجعه به همان دفاتر کفالت که پیش از این در آنجا سرشماری شده‌اند، می‌توانند بدون پُر کردن پرسشنامه و مراحل اولیه برگه حمایت تحصیلی و سنجش سلامت را اخذ کنند اما این گروه به دلیل اینکه تا کنون در هیچ طرحی شرکت نکرده‌اند با مراجعه به هر شعبه دفاتر کفالت در ابتدا نوبت‌دهی شده و سپس مشخص می‌شود در چه تاریخی و به کدام دفتر کفالت جهت اخذ برگه حمایت تحصیلی و سنجش سلامت مراجعه کنند.

انتهای پیام/.

ما را در تلگرام، فیسبوک و توئیتر دنبال کنید.

R36461/P36461/S8,87,91,94/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۷۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت تأیید سوابق تحصیلی پشت کنکوری‌ها تا 18 اردیبهشت
  • تمدید مهلت داوطلبان برای تأیید سوابق تحصیلی
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • آخرین مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی امروز پایان می‌یابد
  • امروز؛ پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی/نحوه تولید سابقه تحصیلی دیپلمه‌ها