Web Analytics Made Easy - Statcounter

با بهره برداری از این فرستنده، یک هزار و 500 نفر از مردم روستای «درمیان» از 18شبکه تلویزیونی و 19 شبکه رادیویی با کیفیت مطلوب بهره مند شدند.
مدیرکل صدا وسیمای خراسان جنوبی روزشنبه در مراسم شروع به کار فرستنده دیجیتال روستای درمیان ، افزود: این فرستنده با صرف یک میلیارد و 750 میلیون ریال اجرا شد، یک میلیارد و 550 میلیون ریال آن از محل بودجه این رسانه و بقیه از محل بودجه دهیاری تامین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: طبق توافق سال گذشته بین معاونت امور استان های صدا و سیما و استانداری خراسان جنوبی، مقرر شد 60 فرستنده دیجیتال در استان راه اندازی شود.
وی ادامه داد: تلاش خواهیم کرد که با تخصیص به موقع بودجه دولتی تا پایان سال96 به این تعهد عمل کنیم.
به گفته وی هم اکنون وضعیت پوشش شبکه های دیجیتال در کشور 90 درصد است این عدد در استان 83 درصد است، با راه اندازی 60 ایستگاه دیجیتال تا پایان امسال پوشش شبکه دیجیتال در استان به 90 درصد خواهد رسید.
فرماندار درمیان هم گفت: فرستنده دیجیتال از جمله مطالبات مردم روستای درمیان بود که از مدتها پیش راه اندازی آن را از مسئولان مطالبه کردند.
محمد بشیری زاده، بیان کرد: در گذشته به دلیل نبود سامانه تلویزیونی دیجیتال در برخی روستاهای مجاور، مردم در دسترسی به شبکه ها و تماشای برنامه های تلویزیونی با مشکل فراوانی روبه رو بودند با راه اندازی آن ، مشکل رفع شد.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در 105کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی www.irna.ir/skhorasan
کانال اطلاع رسانی : http://telegram.me/irnabirjand
*7556 **2047*خبرنگار- حکیمه مصطفایی*انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری *

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۷۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان

               به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: در حال حاضر شهر‌های همدان، ملایر، کبودراهنگ، اسدآباد، نهاوند، تویسرکان، سرکان و رزن و روستا‌های ارزانفود، سیمین و ابرو از تأسیسات جمع آوری و تصفیه فاضلاب بهرمند هستند. 

 او گفت: در حال حاضر هزار و ۶١٠ کیلومتر شبکه توزیع و ٧۵ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب شهری و ۴۰ کیلومتر شبکه توزیع و ١٠ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب روستایی در سطح استان وجود دارد. 

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان عنوان کرد: ورود میلیون‌ها لیتر فاضلاب به رودخانه‌ها، دریا‌ها و منابع آب زیرزمینی باعث آلودگی شدید و خطرناک محیط زندگی انسان و سایر موجودات زنده می‌شود و بی‌تفاوتی در قبال دفع حجم بالایی از آلاینده‌ها، مردم را با خطرات بروز بیماری‌ها و اثرات ناخوشایندی مواجه می‌کند.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • فعال بودن 56 شعبه اخذ رای در شهرستان درمیان
  • آب‌شرب شهرک سوخته امامزاده ابراهیم شفت پایدار شد
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • آبگیری بیش از ۸۰۰ هزارمتر مکعب از سازه‌های آبخیزداری درمیان
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس