Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا؛ طرح ضربتی‌اعطای وام ازدواج برای کاهش زمان‌ انتظار و خارج شدن ۵۰۰ هزار نفر از افرادی که در صف انتظار دریافت تسهیلات ازدواج بوده‌اند از امروز اجرا می‌شود.

۱۰ بانک عامل و یک صندوق قرض‌الحسنه با همکاری بانک‌ مرکزی و با سهمیه مشخص به اعطای این وام اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک‌های ملی، صادرات، تجارت، ملت، کشاورزی، سپه، رفاه کارگران، مسکن، توسعه تعاون، قرض‌الحسنه مهر ایران و صندوق قرض‌الحسنه پارسیان تعداد ۵۰۰ هزار وام را پرداخت خواهند کرد.

البته بانک‌های خصوصی و تعدادی از بانک‌های تخصصی دولتی نیز در این طرح شرکت داده شده‌اند و قرار است حداقل دو برابر تعداد وام در ماهی که حداکثر پرداخت وام ازدواج را داشته‌اند به متقاضیان، وام ازدواج پرداخت کنند.

به گفته سید علی‌اصغر میرمحمد صادقی، مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی‌ اولویت این طرح در استان‌های محروم و مناطق کمتر برخوردار است و هر چقدر این وام در استان‌های محروم داده شود بانک‌های عامل امتیاز بیشتری خواهند گرفت. اولویت بعدی افرادی هستند که در زمان بیشتری در صف انتظار بوده‌اند.

این طرح با منابع قرض الحسنه پس‌انداز بانک‌ها به میزان بیش از ۵ هزار میلیارد تومان انجام می‌شود که سهم بانک ملی‌ایران از آن بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان است. بانک ملی قرار است اعطای ۹۰ هزار فقره از این تسهیلات را بر عهده گیرد که تقریبا ۲۰ درصد کل تسهیلات اعلام شده است.

خبرنگار اقتصادی ایلنا برای دریافت اطلاعات بیشتر امروز به یکی‌ از شعب بانک ملی مراجعه کرد و در مورد دریافت این وام با یکی از کارمندان این بانک به گفت‌وگو پرداخت.

این کارمند بانک ملی به خبرنگار ایلنا گفت: برای دریافت وام‌ ازدواج، پس‌از ثبت‌نام در سامانه سامانه قرض‌الحسنه ازدواج بانک مرکزی https://ve.cbi.ir/ متقاضیان مدارک و ضامن خود را به بانکی که از سوی بانک مرکزی تعیین شده اعلام می‌کنید.

وی افزود: البته طرح ضربتی برای افرادی است که از سال ۹۴ وام ازدواج دریافت نکرده‌اند و در صف انتظار هستند و بیشتر برای شهرستان‌ها است.

وی در مورد این که چرا این افراد تاکنون موفق به دریافت وام ازدواج نشدند نیز گفت: اغلب این افراد ثبت نام کرده‌اند اما به دلایلی خودشان پیگیری‌های لازم را نکرده‌اند یا مدارک‌شان ناقص بوده است یا بانک مربوطه منابع کافی برای پرداخت تسهیلات نداشته است.

وی افزود: البته انتخاب بانک پرداخت کننده وام از سوی بانک مرکزی و پس‌از ثبت نام در سامانه انجام می‌شود. شعبه بانک مورد نظر باید نزدیک به آدرسی که در عقدنامه قید می‌شود باشد و بهتر است نزدیک به منزل داماد تعیین شود.

وی تصریح کرد: ضامن باید ترجیحا شغل دولتی و فیش حقوقی برای کسر از حقوق داشته باشد و قسط این وام حدود ۲۳۰ هزارتومان است. تسهیلات پرداختی قرض‌الحسنه ازدواج برای هر یک از زوجین ۱۰ میلیون تومان و برای یک زوج ۲۰ میلیون تومان است و نرخ کارمزد تسهیلات ۴ درصد و با اقساط ۴ ساله ‌می‌باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۸۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط

آفتاب‌‌نیوز :

اسماعیل لـله‌گانی درباره پایین بودن سقف وام بازنشسته‌ها و گلایه بازنشسته‌ها از این وام‌های خرد که عملا هیچ مشکلی از گره‌های مالی این افراد باز نمی‌کند، اظهار داشت: وام ۲۰ میلیون تومانی بازنشسته‌ها را در سال ۱۴۰۳ به ۳۰ میلیون تومان افزایش دادیم.

وی ادامه داد: این تسهیلاتی را که بانک رفاه به بازنشسته‌ها پرداخت می‌کند، اقدامی مشترک بین بانک رفاه و سازمان تامین اجتماعی است و امسال هم به سقف ۳۰ میلیون تومان می‌رسد.

مدیرعامل بانک رفاه با بیان اینکه باید توجه داشت که از آنجایی تعداد مشمولان این وام بسیار زیاد است نمی‌توان سقف آن را به طور قابل توجه بالا برد، گفت: در حال حاضر بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار بازنشسته داریم که هر یک از این افراد مشمول دریافت وام ۳۰ میلیون تومانی می‌شوند که هر سال ۱۰ درصد از این جمعیت وام بازنشسته‌ها را دریافت می‌کنند.

لـله‌گانی در پاسخ به این سوال که آیا علت عدم افزایش سقف وام عدم توانمندی بازنشسته‌ها در پرداخت اقساط آن است، اظهار داشت: موضوع پرداخت اقساط نیست، در بحث افزایش سقف وام بازنشسته‌ها موضوع این بوده که سقف منابع قرض‌الحسنه بسیار محدود است و قانون هم تاکید کرده که این وام قرض‌الحسنه بیشتر به فرزندآوری و ازدواج اختصاص پیدا کند و منابع قرض الحسنه هم عمده به این دو مقوله تخصیص داده می‌شود.

وی افزود: بانک رفاه را از اولویت برای ارائه وام به این دو موضوع فرزندآوری و ازدواج خارج نکردند و در کنار تکالیف بانک رفاه برای پرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری و سایر تکالیف سهمی هم برای وام به بازنشسته‌ها تعیین شده است.

مدیرعامل بانک رفاه تاکید کرد: وام ۳۰ میلیون تومانی را می‌توانیم برای بازنشسته‌ها تا ۳ سال هم قسط بندی کنیم و سقف پرداخت اقساط هم در ماه کمتر از یک میلیون تومان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • اعتبار ندادن بانک‌ها برای وام ازدواج این بار دغدغه زوج‌های جوان شد