Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح اوپک و روسیه برای مهار مازاد عرضه موجود در بازار نفت، آنطور که آنها امیدوارم بودند پیش نرفته، اما احتمال کمی وجود دارد که بزرگترین تولید کنندگان جهان در نشست فردای خود در سن پترزبورگ روسیه اقدامات بیشتری را برای دستیابی به هدف خود در دستور کار قرار دهند.

نفت وارد محدوده کاهش قیمت شده و میزان ذخایر جهانی به رغم اجرای بیش از 6 ماهه توافق کاهش تولید همچنان پابرجاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل وزرای شرکت کننده در نشست سن پترزبورگ برای بررسی میزان پیشرفت توافق این است که ظاهرا آنها جایگزین های چندان بهترین نسبت به رویکرد فعلی در اختیار ندارند. اگر اوپک از توافق خارج شود و تولید خود را افزایش دهد، سقوط بیشتر قیمت نفت موجب تحمیل درد و رنج اقتصادی بیشتر بر اقتصاد کشورهای تولید کننده خواهد شد. این در حالی است که کاهش بیشتر تولید هرچند ممکن است موجب تقویت قیمت ها شود، اما در عین حال ممکن است تولید کنندگان نفت شیل آمریکا را تشویق به افزایش بیشتر تولید نفت کند.

مایک ویتنر، رئیس تحقیقات بازار نفت بانک سوشیت جنرال در نیویورک گفت: «آنها در یک بن بست گیر افتاده اند... جان کلام اینکه، توافق کاهش تولید جواب نداده است... اگر آنها تولید خود را بیشتر از این کاهش دهند، ممکن است موجب تقویت قیمت ها شوند، و این موجب تقویت بیشتر تولید نفت آمریکا خواهد شد.»

تمام رشد قیمتی که از زمان توافق اوپک و روسیه در ماه دسامبر برای کاهش تولید به دست آمده بود، خنثی شده است. به رغم پیش بینی هایی که حکایت از کاهش میزان ذخایر نفت جهان داشت، گزارش ماه جاری آژانس بین المللی انرژی نشان می دهد که این اتفاق در حال رخ دادن نیست.

یکی دیگر از مشکلات اوپک، افزایش قابل توجه تولید لیبی و نیجریه، دو عضو این سازمان است که به دلیل شرایط داخلی خود از توافق کاهش تولید معاف شده اند. بیل فارن پرایس، تحلیلگر بازار انرژی گفت: «اوپک از احساس منفی حاکم بر بازار خسته شده و افزایش تولید لیبی و نیجریه موجب شده تا رسیدن میزان ذخایر به متوسط 5 سال گذشته غیرممکن شود.» حال باید دید با توجه به شرایط موجود تولید کنندگان نفت در نشست فردا چه تصمیمی برای آینده بازار نفت اتخاذ خواهند کرد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۹۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد

به‌دنبال انتشار گزارش مالی فصل اول سال ۲۰۲۴ گوگل، ارزش بازار آلفابت در بورس از ۲ تریلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش دیجیاتو، گوگل یا در واقع آلفابت در یک سال اخیر با چالش‌های زیادی از جمله ظهور هوش مصنوعی مولد که به‌عنوان رقیب موتور‌های جستجو درنظر گرفته می‌شوند، دست‌وپنجه نرم کرده است. اما رشد این شرکت ادامه داشته و حالا ارزش بازار غول فناوری مستقر در ماونتین ویو از ۲ تریلیون دلار فراتر رفته است.

آلفابت، شرکت والد گوگل، سال گذشته در ماه نوامبر یک بار ارزش بازار ۲ تریلیون دلار را لمس کرده بود، اما حالا به‌صورت کامل این مرز را پشت‌سر گذاشته است. این شرکت اکنون چهارمین شرکت باارزش جهان است و در لحظه نگارش این مقاله با ارزش بازار ۲.۱۴۶ تریلیون دلار پس از مایکروسافت (۳ تریلیون)، اپل (۲.۶ تریلیون) و انویدیا (۲.۲ تریلیون) در جایگاه چهارم قرار دارد. پایین‌تر از آلفابت نام آمازون (۱.۸ تریلیون) و متا (۱.۱ تریلیون) دیده می‌شود.

برخلاف افت سهام متا پس از اظهارنظر «مارک زاکربرگ» درباره این مسئله که رسیدن به درآمد از هوش مصنوعی سال‌ها طول می‌کشد، گوگل اعلام کرده است که همین حالا هم موفق به یافتن روش‌هایی برای فروش فناوری‌های هوش مصنوعی خود شده است. گزارش مالی فصل اول ۲۰۲۴ این شرکت ظاهراً نظر معامله‌گران بازار بورس را جلب کرده و به خرید بیشتر سهام گوگل و در نتیجه افزایش قیمت آن منجر شده است.

غول ماونتین ویو در سه ماه نخست سال جاری میلادی ۲۳.۷ میلیارد دلار سود و ۸۰.۵ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. رقم درآمد این شرکت ۱۵ درصد بیشتر از بازه مشابه سال گذشته و سود آن ۱۴ درصد بیشتر از فصل تعطیلات پایان سال ۲۰۲۳ بوده است.

«ساندار پیچای»، مدیرعامل آلفابت، می‌گوید سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ عملکرد درخشان این شرکت در زمینه سرچ، یوتوب و خدمات ابری را نشان داده است و گوگل در آستانه ورود به عصر جمینای قرار دارد. این شرکت به‌زودی مراسم توسعه‌دهندگان خود را در ۲۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌کند تا ضمن رونمایی از نسخه جدید سیستم‌عامل اندروید، احتمالاً از پیکسل ۸A پرده بردارد.

دیگر خبرها

  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • نمایشگاه خودروی پکن/ چین به دنبال تسلط بر بازار خودروهای برقی (فیلم)
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود