Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: ساخت کارخانه ید در معادن مشترک با کشور ترکمنستان با سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیارد ریال در استان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، حسینقلی قوانلو، عصر امروز در مراسم آغاز پروژه احداث کارخانه استحصال ید گلستان در منطقه مرزی داشلی‌برون اظهار داشت: معادن ید استان گلستان یکی از معدود معادن در کشور است و در جهان نیز چنین معادنی بندرت یافت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان افزود: قرار است در عمق 950 تا یک‌هزار متری حفاری صورت گیرد تا به معادن ید در این منطقه برسیم و این معدن جزء معادن مشترک با کشور ترکمنستان است که در حال حاضر این کشور در حال بهره‌برداری است و اگر ما دیرتر اقدام کنیم، بالطبع آنان حجم بیشتری را استخراج خواهند کرد.

وی تصریح کرد: سیاست ما در سرمایه‌گذاری در این منطقه رشد اقتصادی و محرومیت‌زدایی منطقه مرزی داشلی‌برون است تا این منطقه به آرامش اشتغالزایی برسد.

قوانلو یادآور شد: در صورت اخذ مجوزهای لازم توسط این شرکت، قول خواهیم داد تا یک‌ماه آینده وسایل حفاری در این منطقه آورده شود.

غلامرضا سلیمانی مدیرعامل گروه سرمایه‎گذاری اکتشافات معادن و صنایع غدیر هم در این مراسم اظهار داشت: در حال حاضر شرکت غدیر 13.5 میلیارد یورو در کشور سرمایه گذاری نموده که این مبلغ سرمایه گذاری بیش از بودجه عمرانی کشور است.

مدیرعامل گروه سرمایه‎گذاری اکتشافات معادن و صنایع غدیر افزود: سرمایه‌گذاری این شرکت از محل صندوق بازنشستگی کشور است که 8 میلیون نفر در آن سهام دارند.

وی تصریح کرد: کارخانه ید بخش داشلی‌برون با ظرفیت بیش از 450 تن تولید سالیانه با 700 میلیارد ریال سرمایه گذاری در 2 فاز که فاز نخست با سرمایه 400 میلیارد ریال و فاز دوم 300 میلیارد ریال با اشتغالزایی 110 نفر در 2 سال عملی خواهد شد.

مدیرعامل گروه سرمایه‎گذاری اکتشافات معادن و صنایع غدیر یادآور شد: تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری از شاخص‌های مهم این پروژه است.

سلیمانی تاکید کرد: در ابتدای فعالیت ید شرکت کانسار خزر 160 تن بود که در حال حاضر به 650 تن رسیده و با بهره‌برداری این پروژه این میزان تولید به یک‌هزار و 100 تن خواهد رسید و بنا داریم تا پایان سال 2 این میزان تولید به 2 هزار تن برسد.

مدیرعامل گروه سرمایه‎گذاری اکتشافات معادن و صنایع غدیر گفت: استان گلستان دارای معادن دیگری هم است که ما آمادگی سرمایه‌گذاری در دیگر بخش‌های معادن این استان را داریم.

انتهای پیام/

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۴۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان، گفته است که با قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز لجستیکی در هرات با هدف تبدیل کشور به نقطه لجستیکی اصلی برای صادرات منطقه توافق کرده‌اند.

عزیزی افزود که هدف این کار صادرات منطقه از جمله نفت روسیه به جنوب آسیا است.

به گفته وی، پس از نشست هفته گذشته طالبان با مقام‌های ترکمنستان و قزاقستان در کابل، توافق شده است که گروه‌های فنی در جریان دو ماه توافق‌نامه کتبی را در مورد طرح‌های رسمی برای ساخت این مرکز لجستیکی آماده کنند.

عزیزی افزود پس از شش ماه گفت‌وگو روی طرح ایجاد این مرکز تصمیم گرفته شده است که هر سه کشور در ساخت این مرکز مشترک سرمایه‌گذاری کنند.

وی خاطرنشان کرد «این مرکز بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر طالبان برای بهره‌گیری از موقعیت استراتژیک افغانستان» است.

عزیزی گفت: «براساس گفت‌وگوهای ما، قرار است یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات ایجاد شود که می‌تواند شمال را به جنوب آسیا متصل کند.»

طبق اظهارات سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان، این مرکز لجستیکی در یک زمان ظرفیت نگهداری یک میلیون تن نفت را خواهد داشت.

با این حال، این مقام طالبان در مورد تاریخ آغاز عملی این پروژه جزییات ارائه نکرده است.

پیش از این، مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی رئیس الوزرای طالبان نیز گفته بور که افغانستان نقطه اتصال منطقه است و این موضوع بدون این کشور ممکن نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • تاریخچه آتش‌سوزی، پیوست ساخت‌وسازها باشد/بیمه در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کند
  • آغاز ساخت مرکز صحی‌ در پکتیا
  • ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات
  • درخشش گروه سرمایه گذاری غدیر و هلدینگ های زیر مجموعه آن در ششمین نمایشگاه ( ایران اکسپو ۲۰۲۴ )
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی