Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامرضا سلیمانی عصر یکشنبه درحاشیه آغاز عملیات اجرایی واحد استحصال ید در بخش مرزی داشلی برون گنبدکاووس، اظهار داشت: این سرمایه گذاری ها در استان های مختلف کشور از جمله کرمان، اصفهان، مازندران و یزد و بیشتر دربخش معدن درحال انجام است.
وی بابیان اینکه شرکت سرمایه گذاری غدیر وابسته به صندوق بازنشستگی کشور است که هشت میلیون نفر سهامدار دارد، گفت: این شرکت شبه دولتی، رقیب بخش خصوصی نیست و تنها درجهت منافع ملی و سهامداران خود حرکت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلیمانی، سرمایه گذاری در حوزه معادن را از استراتژی های شرکت غدیر دانست و اضافه کرد: سرمایه گذاری درحوزه معادن ارزش افزوده و سود بالایی دارد و به همین علت بسیاری از شرکت ها علاقه مند به سرمایه گذاری دراین بخش هستند.
وی تصریح کرد: استان گلستان درحوزه معادن دارای ظرفیت های زیاد ولی ناشناخته است که درصورت شناسایی این ظرفیت ها، شرکت غدیر و دیگر شرکت های بخش خصوصی آماده سرمایه گذاری در آن هستند.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر ادامه داد: احداث کارخانه استحصال ید در بخش مرزی داشلی برون گنبدکاووس باسرمایه گذاری مستقیم 700 میلیارد ریالی این شرکت در 2 مرحله انجام می شود و برای 110 نفر نیز شغل ایجاد می کند.
سلیمانی، مدت زمان احداث این کارخانه را که ظرفیت تولید 450 تن ید درسال را دارد دوسال اعلام کرد و اظهار داشت: این شرکت عملیات حفاری چاه ها را از یک ماه دیگر آغاز می کند و در کنار آن نیز ساخت کارخانه تولیدی استحصال ید آغاز می شود.
وی افزود: با راه اندازی این واحد تولیدی در دو مرحله ظرفیت تولید ید گلستان به دو هزار تن درسال افزایش می یابد و این استان به مرکز تولید ید کشور تبدیل می شود.
به گزارش ایرنا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان نیز در این مراسم از آمادگی دولت برای ایجاد زیرساخت ها و تامین امنیت برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در مناطق محروم و مرزی خبر داد و گفت: این استان از استان های بکر در حوزه های مختلف از جمله معادن برای سرمایه گذاری است و از سرمایه گذاران استقبال و حمایت می کند.
علی اصغر طهماسبی افزود: احداث کارخانه استحصال ید در منطقه مرزی و محروم داشلی برون گنبدکاووس در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید و توجه به این مناطق در جهت رشد اقتصادی و اشتغال صورت می گیرد.
به گزارش ایرنا، قرجه طیار نماینده مردم گنبدکاووس درمجلس شورای اسلامی و عبدالقدیر کریمی فرماندار ویژه این شهرستان نیز در سخنانی کوتاه، احداث کارخانه استحصال ید در این خطه از ایران اسلامی را نشانه توجه دولت به رفع محرومیت ها دانست و از متولیان امر دراین خصوص قدردانی کردند.
به گفته حسینقلی قوانلو، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان، هم اکنون ظرفیت تولید ید این استان 370 تن درسال است که یک واحد تولیدی دیگر با ظرفیت 250 تن در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد و با احداث واحد تولیدی جدید که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد، در نهایت تولید ید در گلستان به 2 هزار تن افزایش می یابد.
به گزارش ایرنا، گلستان تنها استان کشور بوده که دارای معدن یُد است و در دنیا نیز معدود کشورهایی مانند ترکمنستان، آذربایجان، آمریکا، چین، روسیه، شیلی، ژاپن تولید کننده ید هستند.
حداقل 24 نوع ماده یددار وجود دارد و مصارف این ماده معدنی را می توان در صنایع داروسازی (مانند قرص های تیروئید)، صنایع پتروشیمی (به عنوان کاتالیزور)، ساخت داروهای ضدعفونی کننده دامی و مواد شیمیایی (کلیه ترکیبات یددار) عنوان کرد.
این ماده معدنی در ساخت اسید استیک، کائوچو، رنگدانه، مواد آلی، تولید فلزات با خلوص بالا، مکمل غذایی، تایر اتومبیل، صنایع هوافضا و الکترونیک نبز به کار می رود.
گفته می شود، ید مخلوط با آب از عمق 950 متری زمین استخراج می شود.
شهرستان گنبدکاووس با 350 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است و بخش مرزی داشلی برون این شهرستان از مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور است.
/3039/1860
خبرنگار : علی لکزانوری ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۴۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟

با امضای چند تفاهم‌نامه میان سازمان منطقه آزاد کیش و سرمایه‌گذاران خارجی، توسعه‌ همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری میان جزیره کیش و کشور ترکیه وارد فاز اجرایی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، زیبایی کیش، شرایط آب وهوایی، شهرسازی جذاب، دسترسی به دریا، قوانین گمرکی در حوزه تولید، واردات وصادرات و امکانات مناسب از جمله مواردی است که به گفته هیات کشور ترکیه باعث علاقمندی سرمایه گذاران وتجار ترک به فعالیت در جزیره کیش شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش جمعه در نشست امضای این تفاهمنامه‌ها با بیان اینکه جزیره کیش به واسطه شرایط آب وهوایی می‌تواند در فصول سرد ترکیه میزبان گردشگران این کشور باشد، گفت: با تو جه به این تفاوت آب وهوایی، دو طرف می‌توانند نقش مکمل درگردشگری وتبادل گردشگر را ایفا کنند.

رحیم سرهنگی با اشاره به شرایط راهبردی و موقعیت جزیره کیش و ارتباط آن با کشورهای حوزه خلیج فارس ودریای عمان ، گفت: که این شرایط، جزیره کیش را به مرکزی برای تجارت بین المللی تبدیل می‌کند.

وی با استقبال از برقراری روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری با ترکیه گفت: همسایگی و قرابت فرهنگی از عواملی است که می‌تواند باعث تقویت ارتباطات تجاری کیش وترکیه شود و درشرایطی که کشورها در تلاشند به قطب‌های تجاری تبدیل شوند ایجاد منافع مشترک می‌تواند کیش وترکیه را به قطب تجاری تبدیل کند.

درادامه این نشست نمایندگان شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران ترکیه ضمن تقدیر از میزبانی شایسته جزیره کیش، وجود مزیت‌های اقتصادی این جزیره را بسیار ارزشمند برشمردند ودرباره اجرای فعالیت های تولیدی، برگزاری رویدادها وجشنواره‌ها و ایجاد نمایشگاهی از برندهای ترک اعلام آمادگی کردند.

زیبایی کیش، شرایط آب وهوایی، شهرسازی جذاب، دسترسی به دریا، قوانین گمرکی درحوزه تولید، واردات وصادرات و امکانات مناسب از جمله مواردی است که به گفته هیات کشور ترکیه باعث علاقمندی سرمایه گذاران وتجار ترک به فعالیت در جزیره کیش شده است.

گفتنی است درپایان این نشست تفاهم نامه همکاری بین امین میرزایی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش و سلمان اردوغان نماینده انجمن موسیاد تهران با هدف افزایش مراودات در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و گردشگری امضاء شد.

نگاهی به کیش به عنوان یک ظرفیت عظیم گردشگری

کیش یکی از جزایر هجده گانه ایران در خلیج همیشه فارس به واسطه ایجاد زیرساخت های گردشگری هم اکنون با 30 نوع خدمت توریستی یکی از مهمترین مراکز گردشگری ایران اسلامی بوده و در دل خود جاذبه هایی با قدمت هزاران ساله تا مدرن ترین تفریحات دریایی، هوایی، ساحلی و طبیعی را جای داده است.

برخلاف تصور جزیره کیش جاذبه های تاریخی متعددی در دل خود جای داده که شهر زیر زمینی کاریز با 2 هزار سال قدمت و شهر تاریخی حریره با بیش از یک هزار سال توانسته جایگاه ویژه ای در دل گردشگران علاقه مند به تاریخ باز کند.

از طرفی مرجان‌های کف دریا و تنوع گونه‌های مختلف جانواران، آبزیان و پوشش گیاهی و درختان آن باعث شده که این جزیره همچون نگینی درخشان در دل گردشگران طبیعت دوست باشد که نظاره و گشت گذار در طبیعت جزیره، کلبه هور، پارک های ساحلی سیمرغ، مرجان، اسکله تفریحی، پارک آهوان و دلفین ها، غواصی در دل آب های نیلگون برای دیدن مرجان ها و انواع آبزیان ساعت ها می تواند آنها را از فکر و خیال زندگی شهری دور کند.

حدود 20 مرکز خرید و بازار بزرگ، تم پارک سنتر (سفر به عصر دایناسورها)، مجموعه پارک زمستانی پنگوئن، تله کابین، تفریحات دریایی همچون پاراسل، شاتل، بانان، فلای برد، اسکی روی آب با قایق و کابل، عکاسی زیر و روی آب و قایق های تند از دیگر امکانات گردشگری کیش است.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟