Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-02@12:49:03 GMT

بیشترین کاهش وزن در کمترین زمان با ورزش

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۳۴۷۳۳

بیشترین کاهش وزن در کمترین زمان با ورزش

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

قوی‌تر شدن چیز بسیار زیبایی است. در این حالت شما می‌توانید ماهیچه‌های قوی و نیرومندی داشته باشید اما بر اساس تحقیقات جدید انجام شده در Current Biology، این موضوع همچنین باعث می‌شود در طول هر تمرین ورزشی کالری اندکی بسوزانید. برای انجام این مطالعه، محققان ۳۰۰ مرد و زن را مورد مطالعه قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها سطح فعالیت فیزیکی و تعداد کالری که این افراد در طول روز می‌سوزاندند را مورد بررسی و آزمایش قرار دادند. بعد از اتمام این بررسی، آن‌ها دریافتند که افرادی با فعالیت متوسط تقریبا ۲۰۰ کالری بیشتر از افراد فعال می‌سوزانند. در این میان افرادی که فعالیت‌های ورزشی بیشتری داشتند کالری بیشتری نسبت به سایر افراد مصرف نکرده بودند. اگر شما هم می‌خواهید ساعت‌ها در تردمیل بدوید یا اینکه وقت خود را برای دوچرخه سواری طولانی مدت اختصاص دهید، حتما شنیدن این خیر برایتان غیر منتظره خواهد بود. به محض اینکه بدن شما به تمرینات ورزشی عادت می‌کند، ممکن است دیگر کالری بیشتری نسوزاند، حتی اگر فعالیت مداومی داشته باشید. مثلا به شغل خود فکر کنید. زمانی که کار خود را برای اولین بار آغاز می‌کنید، ممکن است به آموزش نیاز داشته باشید . این آموزش‌ها زمان و انرژی بیشتری از شما خواهد گرفت اما برایتان مفید و موثر اشت. ورزش و تمرینات بدنی نیز دقیقا همین گونه عمل می‌کند. بدن شما خود را با یک تقاضای خاص منطبق می‌کند. بنابراین به طور طبیعی و به مرور زمان انرژی کمتری برای انجام این تمرینات صرف خواهد شد. اما این موضوع دلیل نمی‌شود که شما برای کاهش وزن خود انجام تمرینات ورزشی را نادیده بگیرید. با این همه، شما می‌خواهید چربی خود را از دست بدهید. شما هم مانند تمامی افراد دوست ندارید ماهیچه‌های خود را در طول انجام تمرینات ورزشی از دست بدهید. درست است؟؟ مطالعه‌ای که بر روی ۴۳۹ زن انجام شده نشان می‌دهد که افرادی که از غذاهای سالم استفاده می‌کنند و تمرینات ورزشی انجام می‌دهند، چربی بیشتری نسبت به افرادی که تنها به رژیم غذایی خاص پایبند هستند، از دست می‌دهند.خوب حالا سوال اینجاست که چگونه می‌توان از موثر بودن تمرینات ورزشی برای کاهش وزن مطمئن بود؟ این قواعد ورزشی را دنبال کنید تا بتوانید چربی بیشتری از دست بدهید و لاغر شوید.

از قاعده FITT استفاده کنید:

برای اینکه از موثر بودن تمرینات ورزشی خود مطمئن شوید بهتر است به قاعده FITT پایبند باشید. واژه FITT به معنای تعداد، شدت، زمان و نوع ورزش است. این چهار فاکتور نشان دهنده استرس و فشار دقیقی است که شما بر روی بدن خود وارد می‌کنید. تغییر هر کدام از این فاکتوها می‌تواند بدن شما در یک چالش جدید قرار دهد. به یاد داشته باشید که تا زمانی که بدن شما خود را با یک تمرین ورزشی چالش برانگیز منطبق می‌کند، در طول هر تمرین ورزشی چربی بیشتری خواهد سوزاند. زمانی که بدن شما به تمرینات ورزشی مورد نظر عادت کرد، همه چیز تغییر می‌کند. سعی کنید هر ۴ تا ۶ هفته یکی از این فاکتورها را تغییر دهید تا کاهش وزن موثری داشته باشید.

به قاعده HITT پایبند باشید:

آموزش‌های دوره‌ای با شدت بالا بهترین روش است. در یک مطالعه انجام شده، افرادی که ۲۰ دقیقه تمرینات ورزشی با شدت بالا را انجام داده بودند، به اندازه هر دقیقه ۱۵ کالری مصرف کرده بودند. با استفاده از این روش شما می‌توانید از تاثیرات آن نیز بهره مند شوید . بنابراین به جای سوزاندن ۲۵۰ کالری در یک جلسه ۳۰ دقیقه‌ای، شما می‌توانید بیشتر از ۴۰ کالری دیگر در روزهای بعدی بسوزانید. خوب بهتر است بر اساس مطالعات انجام شده پیش بروید: ۲۰ ثانیه ورزش کنید، ۱۰ ثانیه استراحت نمایید و این کار را تا ۴ دقیقه تکرار کنید. بعد از اتمام چهار دقیقه، یک دقیقه استراحت نمایید و سپس تمامی مراحل را تکرار کنید.

اگر به رژیم غذایی خود اهمیتی نمی‌دهید، حتی اگر روزانه تمرینات سخت ورزشی هم انجام دهید باز وزنی کم نخواهید کرد. هر چقدر مواد غذایی کم ارزش بخورید، تمرینات ورزشی نیز برایتان دشوار خواهد بود و تاثیری نیز بر روی بدن شما نخواهد داشت. بهتر است مصرف قند وشکر را محدود کنید و بر روی مصرف پروتئین، چربی‌های سالم، میوه‌ها، سبزیجات و غلات سبوس دار تمرکز نمایید.

تمرینات استقامتی انجام دهید:

هر چقدر ماهیچه بیشتری داشته باشید کالری بیشتری می‌سوزانید. در حالیکه یک پوند چربی تنها دو کالری در روز مصرف می‌کند، یک پوند ماهیچه شش کالری مصرف خواهد کرد. بر اساس مطالعات انجام شده بر روی ۱۰۵۰۰ فرد بالغ، افرادی که به مدت ۲۰ دقیقه تمرینات استقامتی انجام داده بودند نسبت به افرادی که تمرینات قلبی را انجام داده بودند، چربی کمتری در شکم داشتند.

سوخت رسانی به بدنتان را فراموش نکنید:

در حالیکه هر کسی بر روی برنامه‌های تغذیه‌ای قبل و بعد از ورزش متفاوتی تمرکز می‌کند، تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف کربوهیدرات قبل از رفتن به باشگاه می‌تواند عملکرد بدن را بهبود ببخشد. مطالعات انجام شده در مجله بین المللی تغذیه ورزش و متابولیسم تمرینات ورزشی نشان می‌دهد که مصرف قهوه داونینگ (یا هر کافئین دیگر ) یک ساعت قبل از انجام تمرینات ورزشی، می‌تواند تعداد کالری سوزانده شده بعد از ورزش را تا ۱۵ درصد افزایش دهد. بعد از انجام ورزش توصیه می‌شود از غذاهایی استفاده کنید که ۴۰ درصد کربوهیدرات،۴۰ درصد پروتئین و ۲۰ درصد چربی سالم دارد. این ترکیب به بازسازی ماهیچه‌ها کمک می‌کند، سطح انرژی شما را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود بدن کالری بیشتری بسوزاند.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۴۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار

به گزارش «تابناک» به نقل از دنیای اقتصاد، برخی از نکات این گزارش قابل تامل است. این گزارش می‌گوید که میزان مصرف کالری نیمی از جمعیت ایرانی‌ها در سال۱۴۰۱ کمتر از حد استاندارد (یعنی ۲۱۰۰کالری در روز) است. از سوی دیگر، همه دهک‌ها از میزان کالری خود نسبت به سال۱۴۰۰ کم کرده‌اند. این کاهش کالری در دهک‌های متوسط شدیدتر بوده است.

از نگاه گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، دو عامل در این روند، نقش اصلی را ایفا کرده‌اند؛ نخست اینکه خانوار‌ها به‌دلیل تورم بالای مواد غذایی و افزایش سایر هزینه‌ها نظیر مسکن، سعی کرده‌اند که مصرف غذایی خود را کاهش دهند. نکته دیگر اینکه خانوار‌ها به‌دلیل چشم‌انداز نامطلوب اقتصاد، سعی کرده‌ا‌ند که از میزان کالای خوراکی خود بکاهند تا بتوانند کالا‌های بادوام بیشتری خریداری کنند. این گزارش برآورد کرده است که در سال۱۴۰۲، خط فقر خانوار سه‌نفره در تهران ۱۵.۳ میلیون تومان و برای کل کشور ۸.۲ میلیون تومان بوده است.
 
بررسی داده‌های مربوط به مصرف کالری ایرانیان در سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که بیش از نیمی از افراد کشور کمتر از کالری استاندارد، یعنی کمتر از ۲۱۰۰ کالری در روز استفاده می‌کنند. در سال‌های گذشته تورم مزمن موجب شده قیمت مواد خوراکی افزایش پیدا کند و قدرت اقتصادی مردم کاهش یابد.
 
با‌ این‌حال دهک‌های مختلف درآمدی واکنش یکسانی در مواجهه با تورم مواد خوراکی نداشته و دهک‌های میانی بیشترین واکنش را به این تورم نشان داده‌اند. با توجه به کاهش حدود ۰.۴ واحد درصدی نرخ فقر در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش میانگین کالری مصرفی می‌تواند به دو دلیل رخ داده باشد. اول آنکه خانوار‌ها به دلیل تورم بالا مصرف موادغذایی را کاهش داده‌اند. دوم آنکه به دلیل چشم‌انداز نامطلوب اقتصاد کشور، ترجیح داده‌اند کالا‌های خوراکی کمتری مصرف کرده و به جای آن کالا‌های بادوام بیشتری خریداری کنند. در چنین شرایطی پیشنهاد می‌شود که بستر‌های مناسبی برای رشد اقتصادی پایدار و فراگیر ایجاد شود تا وضعیت فقر نیز به دنبال آن بهبود یابد. مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش «وضعیت فقر در ۱۴۰۱» ابعاد مختلف این مساله را بررسی کرده است.
 
با توجه به شرایط تورمی حاکم بر اقتصاد ایران که در سال ۱۴۰۱ نیز ادامه پیدا کرده، خط فقر سرانه در کشور به ۲ میلیون و ۵۶۱ هزار تومان رسیده است. با احتساب بعد خانوار، خط فقر برای خانوار ۳ نفره در سال ۱۴۰۱ در حدود ۵ میلیون و ۶۳۴ هزار تومان است. این عدد برای مناطق شهری استان تهران ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان محاسبه شده است. همچنین خط فقر شدید در سال ۱۴۰۱ در حدود ۸۷۵ هزار تومان برای هر نفر برآورد شده که این عدد معادل حداقل نیاز‌های غذایی فرد است. برآورد می‌شود که خطر فقر خانوار سه نفره برای کل کشور در سال ۱۴۰۲ به ۸ میلیون و ۲۰۰ هزارتومان و در تهران به ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزارتومان برسد.
 
بر اساس خط فقر محاسبه‌شده، نرخ فقر در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰ درصد جمعیت کشور بوده که نسبت به سال ۱۴۰۰ تغییر چندانی نکرده است. در نتیجه جمعیت فقرا در ایران در سال ۱۴۰۱ در حدود ۲۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر برآورد می‌شود. علاوه بر این، شکاف فقر نیز نسبت به سال گذشته تغییر چشمگیری نداشته است. به بیان دیگر نه‌ تنها نرخ فقر در کشور ثابت باقی مانده، بلکه میانگین فاصله از خط فقر نیز در سال گذشته تغییر نداشته است.
 
مقایسه داده‌ای حداقل دستمزد و خط فقر استانی نشان می‌دهد که حداقل دستمزد در استان‌های تهران، البرز و قم، نمی‌تواند هزینه‌های سبد مصرفی فقر برای یک خانواده ۳ نفره را تامین کند. به عبارت دیگر در این استان‌ها برخی از افراد حتی در صورت داشتن شغل رسمی باز هم فقیر محسوب می‌شوند که از آن با عنوان پدیده شاغلان فقیر یاد می‌شود؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود در سیاستگذاری عمومی، از جمله در تعیین حداقل دستمزد، تفاوت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شود.

واکنش شدید دهک‌های میانی

یکی از معیار‌های مهمی که بر اساس آن وضعیت فقر در یک جامعه سنجیده می‌شود، میزان کالری مصرفی افراد در کشور است. حداقل استاندارد برای هر فرد مصرف ۲۱۰۰ کالری در روز است. بررسی آمار‌ها نشان می‌دهد که در یک دهه اخیر میانگین کالری مصرفی سرانه ایرانیان کاهش یافته و در سال ۱۴۰۱ به میزانی پایین‌تر از حداقل کالری مورد نیاز برای یک نفر رسیده است.
 
در واقع در ادامه روند نزولی مصرف کالری در سال ۱۴۰۱ میانگین مصرف کالری در کشور نیز به زیر حد مصرف کالری استاندارد سقوط کرده است. در این سال بیش از نیمی از افراد جامعه در کشور، کمتر از کالری استاندارد مصرف می‌کنند. این مساله یعنی کاهش میانگین کالری مصرفی ایرانیان با توجه به شرایط اقتصادی در سال‌های گذشته چندان دور از انتظار نیست.
 
در یک دهه اخیر تورم‌های بالا موجب شده قدرت اقتصادی ایرانیان کاهش یابد و این مساله روی سبد مصرفی آنان تاثیر زیادی گذاشته است. با‌این‌حال می‌توان گفت واکنش دهک‌های مختلف درآمدی نسبت به تورم مواد خوراکی متفاوت بوده است. این گزارش بیان می‌کند بیشترین واکنش به افزایش قیمت خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها متعلق به دهک‌های میانی درآمدی است. دهک‌های بالای درآمدی عمدتا دارای کالای بادوام و دارایی‌های مالی هستند.
 
به همین دلیل این افراد توان بیشتری برای پوشش ریسک ناشی از تورم را دارند. این درحالی است که دهک‌های پایین درآمدی به دلیل کم‌کشش بودن کالا‌های خوراکی برای این گروه و همچنین بیشتر بودن یارانه نقدی میزان اندکی از مصرف خود را نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش داده‌اند. اما دهک میانی درآمدی از هر دو مولفه محروم بوده است؛ این به معنای آن است که عموما این افراد دارای کالا‌های بادوام و دارایی مالی نیستند و یارانه نقدی هم سهم قابل‌توجهی از سبد هزینه‌های آنان را پوشش نمی‌دهد، به همین دلیل واکنش شدیدتری نسبت به سایر دهک‌ها در مقابل افزایش تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها نشان می‌دهند.

چشم‌انداز نامطلوب اقتصاد

این گزارش بیان می‌کند در سال ۱۴۰۱ مصرف برخی از اقلام خوراکی برای خانوار‌ها در همه دهک‌های درآمدی نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش داشته است. اما نحوه کاهش مصرف در دهک‌های مختلف از الگوی یکسانی پیروی نکرده است. با توجه به تورم‌های شدید خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها افراد مصرف خود را از کالای خوراکی و آشامیدنی کاهش داده و مصرف سایر کالا‌ها را جایگزین کرده‌اند.
 
این مساله برای دهک‌های میانی که به طور نسبی یارانه کمتری را دریافت کرده‌اند به‌وضوح روشن است؛ زیرا در تمامی اقلام، دهک‌های میانی مصرف خود را از این گروه کالا‌ها کم کرده‌اند. کاهش مصرف خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها درحالی اتفاق افتاده که نرخ فقر تقریبا ثابت مانده است. از کاهش مصرف کالای اساسی می‌توان استنباط کرد که با افزایش قیمت مواد خوراکی، خانوار‌ها مصرف خود از این گروه از کالا‌ها را به دو منظور کاهش داده‌اند.
 
اول اینکه به دلیل افزایش قیمت نسبی کالا‌های اساسی نسبت به سایر کالا‌ها و خدمات، خانوار‌ها مصرف خود از این کالا‌ها را کاهش داده‌اند؛ و دوم آنکه به دلیل چشم‌انداز نامطلوب اقتصاد، خانوار انتظار قیمت بیشتری در آینده دارد؛ در نتیجه با هدف هموار‌سازی، مصرف خود را از کالا‌های مصرفی بی‌دوام کاهش می‌دهد و برعکس مصرف خود را از کالا‌های باداوم افزایش می‌دهد.
 
هر چند ممکن است کاهش مصرف خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها دلایل دیگری نیز داشته باشد، از جمله اینکه فشار تورمی می‌تواند باعث شود خانوار از مصرف بخشی از خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها صرف‌نظر کند تا توان تامین سایر نیاز‌های اساسی را به دست آورد. این مساله به‌خصوص در مورد تامین مسکن بسیار محتمل است. سهم مسکن از کل هزینه خانوار مستاجر در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ در سطح ۳۴ درصد بوده که در سال ۱۴۰۱ به ۳۶ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد
  • انحلال دو فدراسیون ورزشی/ بازگشت بادبانی به فدراسیون قایقرانی
  • میوه‌هایی که به فرایند کاهش وزن کمک می‌کند
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • شاملا رکورد فروش را جابجا کرد
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟