Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازیزد؛ محمدرضا تابش عضو هیات امنایدانشگاه یزدگفت: با توجه به ثبت بافت قدیم شهر یزد به عنوان میراث جهانی توسط یونسکو، دایر کردن پژوهشکده میراث جهانی یزد در دانشگاه یزد به تصویب رسید.

تابش با اشاره به توصیه هیات امنا به ضرورت توجه دانشگاه های استان به جهت گیری آینده و افق های دور در آموزش عالی گفت: مقرر گردید مطالعه جامعی برایتوسعه رشته های تحصیلیدر دانشگاه های استان یزد با توجه به آمایش سرزمینی و ظرفیت ها و نیازهای منطقه ای و ملحوظ داشتن برنامه های توسعه ای استان انجام شود تا توسعه دانشگاه در جهت رفع مشکلات و نیازهای استان و الگویی برای کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین عنوان داشت: بنا به پیشنهاد مشترک امام جمعه، نماینده مجلس و فرماندار شهرستان میبد، هیات امنا مصوب کرد تا نام دانشگاه آیت الله حائری میبد به دانشگاه میبد تغییر باید .

درنشست هیات امنای دانشگاه‌های یزد، ‌اردکان و آیت‌الله حائری میبد که در دفتر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد،‌ ایجاد پژوهشکده میراث جهانی یزد در دانشگاه یزد به تصویب رسید.

در بیست و یکمین نشست عادی هیات امنای دانشگاه‌های یزد، ‌اردکان و آیت‌الله حائری میبد که در دفتر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد،‌ ایجاد پژوهشکده میراث جهانی یزد در دانشگاه یزد به تصویب رسید.

موافقت با ایجاد مرکز تحقیقات بین‌المللی بادگیر یزد، مرکز تحقیقات کیفیت و بهره‌وری، پژوهشکده مطالعات علم، فناوری و نوآوری در دانشگاه یزد، موافقت با دستورعمل نحوه همکاری استادان، محققان و متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور با دانشگاه یزد و موافقت با دستورالعمل اعطای ترفیع سالیانه اعضای هیات علمی دانشگاه یزد از دیگر مصوبات این نشست بود.

انتهای پیام/ ی

توجه به آمایش سرزمینی و ظرفیت ها و نیازهای منطقه ای

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۴۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، «رضا مراد صحرائی» وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد، گفت: امروز نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد. این سند پس از 12 سال به تصویب هیات وزیران رسید. این سند ائتلاف برای اعتلای تعلیم و تربیت را نشانه‌گیری کرده تصویب این آیین‌نامه نشان داد که در در دولت موضوع مهارت آموزی به عنوان زیرساخت اصلی جهش تولید با مشارکت مردم از طریق دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها باید دنبال شود.

وی ادامه داد: در همین راستا آیین‌نامه تربیت کودکی در دستور کار دولت قرار گرفته و به‌زودی دو آیین‌نامه دیگر هم به دولت خواهد آمد نخست آیین‌نامه انسداد مبادی بی‌سوادی و توسعه سواد خواندن در کشور و دیگری برنامه ملی اوقات فراغت است.

صحرائی با تاکید بر اینکه سند تحول بنیادین اجرایی نخواهد شد مگر با ائتلاف همه دستگاه‌های وابسته به دولت و وزارتخانه‌ها، تصریح کرد: این یک اتفاق مبارک و یک ریل جدید برای تقویت تعلیم و تربیت کشور است.

وی درباره تغییر برنامه آموزشی برخی استان‌ها برای سال جدید گفت: مطابق راهکاری از تحول هستند، 10 تا 20 درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست‌بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع به زودی به ثمر برسد.

وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: یکی از کارهایی که این آیین‌نامه کرده این است که 10 درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول باید به نفع مهارت آموزی تغییر پیدا کند. موضوع تغییر تقویم آموزشی که مصوبه دولت است در قالب یک طرح اعلام شده است کمیسیون آموزش این را تصویب کرده است و اکنون در نوبت طرح در صحن مجلس شورای اسلامی است.

صحرائی درباره پرداخت هزینه‌ کلاس‌های فوق‌العاده قبول شدگان آزمون آموزش و پرورش در سال گذشته گفت: اگر قانونی در مجلس است که گفته این موضوع غیرقانونی است، همان قانون مبنا است ما چنین قانونی را نداریم که گرفتن هزینه‌ مهارت‌آموزی غیرقانونی است این مصوبه هیات امنای دانشگاه است و مصوبات هیات امنا در چارچوب ضوابط هیات امناها لازم‌الاجرا هستند اینکه سال‌های گذشته این هزینه را نمی‌گرفتند به این معنا نیست که امسال که گرفته‌اند غیرقانونی است.

کد خبر: 1228306 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتماً به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • تولید سالانه ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در استان
  • تصویب دو طرح پژوهشی در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه