Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@02:19:27 GMT

ملاک‌هاي تشخيص مدعيان دروغين مهدويت

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۳۶۴۶۶

خبرگزاري آريا - در مسجد مقدس جمکران کسي بود که مدعي مي‌شد من مي‌توانم گناه گناهکاران را ببخشم و براي مردم ذکر و دستور مي‌داد و مردم را به خودش مي‌خواند.

به گزارش جام نيوز، حجت‌الاسلام رسولي کارشناس اديان و فرق اسلامي با حضور در برنامه حاضر غايب از نظر به تشريح ملاک‌هاي تشخيص مدعيان دروغين مهدويت پرداخت و گفت: اول بايد ببينيم ما را به چه کسي دعوت مي‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون پيامبران، پيروان خود را به خداوند دعوت مي‌کردند اما شيادان مردم را به خودشان دعوت مي‌کنند.

وي گفت: در مسجد مقدس جمکران کسي بود که مدعي مي‌شد من مي‌توانم گناه گناهکاران را ببخشم و براي مردم ذکر و دستور مي‌داد و مردم را به خودش مي‌خواند و از ملاقات خود با حضرت سخن مي‌گفت و وعده دروغ فراهم‌سازي امکان ملاقات حضرت با مردم را مي‌داد.

حجت‌الاسلام رسولي با بيان اين که اين افراد از جهل مردم استفاده مي‌کنند، افزود: شيادها به سراغ افراد مطلع و فرهيخته نمي‌روند بلکه از جهالت و احساسات مردم استفاده مي‌کنند ضمن اينکه ملاک بعدي اين است که ادعاي آن فرد بايد با معيارهاي ديني و معارف تصريح شده در دين همخواني داشته باشد.

وي با بيان پرونده يکي از شيادان گفت: خانمي بود که ادعا مي‌کرد همسر امام زمان(عج) است، هفت جلد کتاب هم نوشته بود و جلسات متعددي را تشکيل مي‌داد.

اين فرد ادعا مي‌کرد که زمان ظهور را مي‌داند ولي وقتي با مريدان اين شياد مصاحبه کرديم، متوجه شديم که علاقه‌مندان به او صرفاً به قدرت سخنوري او جذب شده‌اند.

اين متخصص فرقه‌هاي نوظهور افزود: از ملاک‌هاي ديگر براي تشخيص شيادان اين است که شخص اصرار به مخفي کاري دارد و مثلاً ادعا مي‌کند: شما دعوت شده و خاص هستيد و جلسات را به صورت زيرزميني برگزار کند.

وي با بيان جنبه‌هاي ديگر ادعاهاي دروغين مدعيان گفت: بعضي شيادان وارد فضاي درماني مثل انرژي درماني، روح درماني، نور درماني و حتي قرآن درماني مي‌شوند در حالي که هيچ اشراف و اطلاعاتي درباره قرآن و معارف قرآن ندارند.

در بخش‌هاي ديگر اين برنامه اعترافات تعدادي از مدعيان دروغين پخش و پيرامون شگردهاي جذب افراد گفتگو شد.

«حاضر غايب از نظر» به تهيه‌کنندگي عبدالرضا رضايي ظهر جمعه هر هفته از آنتن شبکه قرآن و معارف سيما پخش مي‌شود.

تسنيم



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۶۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • تشخیص بدعت و انحرافات، ویژگی ممتاز یک معلم
  • وقتی مصاف حق و باطل ملاک تنفر و محبوبیت در جهان می‌شود
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • ۳۰ معلم نمونه استان سمنان تقدیر می‌شوند
  • برخورد خشن با دانشجویان بیانگر رویکرد دوگانه مدعیان حقوق بشر است