Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - واقعيت اين است که محتواي اعتراض مردم فلسطين فراتر از موضوع گيت هاي الکترونيکي است و آنها نسبت به مصادره و تخريب احتمالي مسجد الاقصي و ساير مقدسات اسلامي و يهودي سازي قدس اعتراض دارند.

سرويس جهان مشرق - در درگيري‌هايي که در روز جمعه خشم فلسطينيان بر ضد اقدامات نژادپرستانه رژيم صهيونيستي در مسجدالاقصي نام‌گذاري شده بود، سه فلسطيني به شهادت رسيده و صدها تن ديگر زخمي شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين درگيري‌ها در گوشه و کنار فلسطين اشغالي از قدس گرفته در کرانه باختري و حتي نوار غزه ادامه پيدا کرد. البته در نهايت يک فعال فلسطيني در شهرک حلميش در رام الله با سلاح سرد به تعدادي از صهيونيست‌هاي شهرک نشين حمله کرد که در نتيجه اين عمليات 3 صهيونيست به هلاکت رسيده و دو نفر ديگر به شدت زخمي شدند. عامل اين حمله نيز شهيد شد.
در درگيري‌هايي که جمعه در مناطق مختلف فلسطين اشغالي از جمله در شهر قدس و اطراف مسجدالاقصي بعد از نماز جمعه به وقوع پيوست. سه نفر به شهادت رسيدند. محمد محمود شرف 17 ساله در نتيجه اصابت گلوله به سرش در مقابل باب العامود شهيد شد و محمد ابو غنام نيز در حي الطور در داخل شهر قدس به شهادت رسيد. محمد خلف لافي 17 ساله نيز در درگيري‌هاي بوجود آمده در منطقه ابو ديس در نزديکي شهر شهر به علت اصابت گلوله جنگي به قلبش شهيد شد.
منابع بيمارستاني و رسانه‌اي اعلام کردند که در نتيجه اين درگيري‌ها 120 فلسطيني در قدس زخمي شدند که جراحت‌هاي آن‌ها در نتيجه اصابت گلوله جنگي و پلاستيکي و خفگي با گازهاي مسموم شيميايي و زير گرفتن با خودروهاي صهيونيست يا به آتش کشيدن آنها بوده است. 71 مجروح نيز در محل درگيري ها مداوا شدند.

شهرها و پايتخت هاي ديگر کشورها نيز شاهد برپايي تظاهرات اعلام همبستگي با ملت فلسطين بود که بيشتر آنها بعد از نماز جمعه آغاز شد. اين تظاهرات در لبنان و يمن و اردن و مصر و تونس و ترکيه و مالزي و ديگر کشورهاي عربي و اروپايي برگزار شد.
تحولات جمعه در فلسطين اشغالي در ابعاد سياسي شاهد دو موضع مهم بود. موضوع اول اظهارات اسماعيل هنيه رئيس دفتر سياسي حماس بود که خواستار برگزاري نشست فوري گروه هاي فلسطيني براي توافق بر سر استراتژي تقابل در درگيري‌هاي قدس در بيروت يا قاهره شد. وي چارچوب اين نشست را مقاومت و اعتراض در برابر [اقدام رژيم هاي عربي براي ] عادي سازي روابط عربي- اسلامي با اشغالگران ناميد و تاکيد کرد که اين موضوع فراتر از گيت هاي الکترونيک مسجد الاقصي است. هنيه در سخنراني خود در جمعه خشم فلسطيني درگيري‌هاي کنوني را فراتر از گيت‌هاي الکترونيکي دانست و تأکيد کرد که ملت فلسطين وحدت خود در مبارزه قدس و الاقصي را اعلام کرده و هر نوع تلاشي براي عادي سازي روابط عربي - اسلامي با رژيم صهيونيستي را رد مي کند و آن را توهيني به خود مي داند.
نکته مهم ديگر اين بود که محمود عباس رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين براي اولين بار از زمان آغاز انتفاضه الاقصي در سال 2000 تاکنون هماهنگي‌هاي امنيتي خود با رژيم صهيونيستي را متوقف کرد. اين اقدام هيجاني چندين شاخصه اصلي دارد که نشان از ناکارآمد بودن آن در برابر موج تجاوزهاي اخير رژيم صهيونيستي و سياست‌هاي نژاد پرستانه اين رژيم بر ضد ملت فلسطين دارد. نکته اول اينکه عباس اين اقدام را صرفا با برداشتن گيت هاي مسجد الاقصي مرتبط کرده و سعي دارد از اين انتفاضه مردمي براي رسيدن به دستاوردي موهوم براي خود سوء‌استفاده کند. اين در حالي است که سه دهه مذاکره وي با رژيم صهيونيستي که تاکنون امتيازات استراتژيک زيادي را به صهيونيست‌ها داده، هيچ موفقيت قابل توجهي براي ملت فلسطين به دنبال نداشته است. واقعيت اين است که محتواي اعتراض مردم و نيروهاي مقاومت فلسطين فراتر از موضوع گيت هاي الکترونيکي است و آنها نسبت به مصادره و تخريب احتمالي مسجد الاقصي و ساير مقدسات اسلامي و يهودي سازي قدس و ديگر مناطق فلسطيني اعتراض دارند، با اين وجود اگر رژيم صهيونيستي با موضوع برداشتن گيت ها موافقت کند، عباس تلاش خواهد کرد از اين موضوع استفاده ابزاري و تبليغاتي کند.

موضوع ديگر اين است که اين اقدام محمود عباس مي‌تواند درهاي جهنم سياسي و ديپلماتيک رژيم صهيونيستي و کشورهاي غربي را بر ضد وي باز کند. عباس پيش از اين نيز نشان داده که قدرت ايستادگي در برابر اين فشارها را ندارد، لذا پيش بيني مي شود اگر اسرائيل قصد برداشتن اين گيت ها جهت اعتبار بخشي به عباس را نداشته باشد، وي خيلي زود از اين خواسته منصرف شود.
نکته بعدي اينکه توقف همکاري‌هاي امنيتي با رژيم صهيونيستي يکي از مطالبات بر حق و اصلي گروه‌هاي مقاومت جهت تحقق آشتي ملي بود، به اين ترتيب با توجه به اظهارات اسماعيل هنيه شوک وارد شده به ملت فلسطين در صورت وجود اراده مثبت در نزد تشکيلات خودگردان فلسطيني مي تواند قدم هاي مثبتي در مسير کاستن از فاصله ميان فتح و حماس بردارد.
جمعه همچنين بعد از جلوگيري نيروهاي امنيتي صهيونيستي از حضور مردان زير 50 سال براي اداي فريضه نماز در منطقه قديمي قدس ، نيروهاي فلسطيني در اقدامي کم سابقه موفق شدند خيابان‌هاي قدس را به مصلاي نماز جمعه تبديل کنند. جمع زيادي از مردم فلسطين بعد از برپايي نماز در خيابان‌ها و زير عدسي دوربين هاي مختلف ، درگيري با دشمن صهيونيستي را آغاز کردند. صهيونيست ها نيز از تمامي ابزارها براي سرکوب تظاهرات کنندگان استفاده کردند. خيابان اصلي صلاح‌الدين در قدس شاهد شديدترين درگيري‌ها بود. علاوه بر اين که درگيري‌ها در شهرهاي الخليل و بيت لحم در جنوب کرانه باختري و ايستگاه نظامي قلنديا بين شهرهاي قدس و رام الله نيز دنبال مي شد.

شعله‌هاي انتفاضه و سکوت خفت بار رژيم هاي عربي
گرچه تاريخ درگيري‌هاي فلسطيني- صهيونيستي و تجاوزهاي اخير اين رژيم ضد ملت فلسطين با سکوت خفت‌بار و مرگ‌آور رژيم‌هاي عربي منطقه مواجه بوده، اما اين حجم از سکوت و همراهي که رژيم هاي مرتجع حاشيه خليج فارس در قبال اقدامات غيرقانوني و جنايت‌هاي رژيم صهيونيستي و هتک حرمت مقدسات از خود نشان مي‌دهند، در تاريخ موجوديت اسرائيل بي‌سابقه بوده است.
سکوت توهين‌آميز سران کشورهاي عربي در برابر اين اقدامات هم در نتيجه رقابت اين کشورها براي همکاري‌هاي امنيتي با رژيم صهيونيستي و باز کردن کانال‌هاي ارتباط و عادي سازي روابط با دشمن اشغالگر قدس است. واقعيت اين است که بسياري از اين کشورها موضوع فلسطين را از برنامه کاري خود خارج کرده و اهميتي به ارزش‌هاي ديني و تاريخي و نمادهاي اسلامي اين کشور که جزئي جدايي‌ناپذير از فرهنگ اسلامي است، نمي دهند.
در همين رابطه خبرگزاري اقتصادي بلومبرگ آمريکا چند روز پيش در گزارشي اعلام کرد که شرکت‌هاي صهيونيستي فعال در بازارهاي عربستان و ساير کشورهاي خليج فارس در حال افزايش است. اين گزارش به نقل از مقامات اسرائيلي تأکيد کرد که بيشترين توليدات رايج صهيونيستي در بازارهاي عربي، صنايع دفاعي الکترونيک و تکنولوژي هاي مربوط به کشاورزي و آب شيرين کن است.
يکي از مهم‌ترين عوامل سکوت جوامع عربي در قبال جنايات رژيم صهيونيستي ، رويکردهاي خاندان حاکم عربستان سعودي در قبال اين رژيم است. نگاه جهان عرب به عربستان به عنوان يک الگوي فرهنگي و روند پر شتاب حاکميت رياض براي بهبود مناسبات با رژيم صهيونيستي نقش عمده‌اي در سکوت رژيم هاي عربي دارد. اين در حالي است که سعودي ها تمام کينه و نفرت خود را متوجه تعدادي از کشورهاي اسلامي همسايه خود کرده اند و با شديدترين لحن و رفتار با آنها برخورد مي کنند تا بتوانند بر اقدامات خود در عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي و سکوت در برابر جنايت هاي اين رژيم سرپوش بگذارند.

سياهه تجاوزهاي رژيم صهيونيستي ضد مقدسات اسلامي
بعد از اينکه رژيم صهيونيستي طي سال‌هاي اخير متوجه شد بسياري از کشورهاي عربي و اسلامي موضوع فلسطين و مقدسات اسلامي را از اولويت‌هاي خود خارج کردند ، تسريع در روند اقدامات خود در يهودي سازي مسجد الاقصي و احداث معبد موهوم در اطراف آن را در دستور کار خود قرار داد.
رژيم صهيونيستي طي همين سال‌ها کنترل حرم ابراهيمي در شهر الخليل را به صورت کامل در دست گرفت و آن را از يک مسجد اسلامي به يک کنيسه يهودي تبديل کرده و گيت هاي الکترونيکي در ورودي آن تعبيه کرد. آنها محدوديت‌هاي شديدي را براي ورود نمازگزاران به اين مسجد اعمال کردند، اين در حالي بود که افراط گرايان يهودي عزم خود را براي کنترل کامل اين مسجد جزم کرده اند.
رژيم صهيونيستي در همين مدت کنيسه يهودي بزرگي را در زير مسجد الاقصي احداث کرده اند.آنها پخش صداي اذان در مسجد الاقصي و مسجد ابراهيمي و تمامي مساجد شهر را ممنوع کرده و تمامي رؤساي دولت هاي خارجي را مجبور مي کند در مسجد الاقصي حاضر شده در برابر ديوار ندبه سرسپردگي خود به صهيونيسم را اعلام کنند. آنها همچنين پروژه‌هاي تقسيم زماني و مکاني مسجدالاقصي را به عنوان مقدمه اي براي مصادره کامل قبله اول مسلمانان دنبال مي کنند.

اشغالگران صهيونيست با بيشترين توان به حفاري ها در زير مسجد الاقصي و تخريب پايه هاي آن اقدام مي کنند.صهيونيست ها و رهبران تندروي آنها به مناسبت‌هاي مختلف اقدام به يورش و هتک حرمت مسجد الاقصي مي کنند. ميزان اين يورش ها به حدي بود که صهيونيست ها طي سال 2014 بالغ بر 450 بار تحت تدابير امنيتي نيروهاي پليس رژيم صهيونيستي اقدام به هتک حرمت مسجدالاقصي کردند. در نهايت، اقدام بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي در هتک حرمت مسجدالاقصي باعث آغاز انتفاضه قدس شد. اين در حالي است که صهيونيست‌ها محدوديت هاي زيادي را براي برپايي مراسم مذهبي مسلمانان بويژه نماز جمعه در اين مسجد اعمال مي کنند.
خفت و خنوع رژيم‌هاي عربي باعث شده صهيونيست‌ها هيچ اهميتي به ملاحظات سياسي و درخواست‌هاي آنها براي رفع محاصره مسجد الاقصي ندهند، تنها چيزي که باعث نگراني رژيم صهيونيستي شده، گسترده شدن دامنه انتفاضه ملت فلسطين در دور جديد خود است که مي تواند موجوديت و امنيت صهيونيست‌ها را به هم بريزد، همان طور که در انتفاضه گذشته بيش از 1069 صهيونيست به هلاکت رسيده و بالغ بر 4500 تن ديگز نيز زخمي شدند. امروز بيش از هر زمان ديگري مشخص شده است که مقاومت مسلحانه و ايستادگي در برابر خودکامگي‌هاي رژيم صهيونيستي تنها راه توقف جنايت هاي اين رژيم، آزاد سازي اراضي اشغالي و حل ساير پرونده‌هاي معلق در سايه اضمحلال موجوديت اين رژيم نامشروع است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۶۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسد:جنگ غزه چهره واقعی و فریبکار غرب و آمریکا را نشان داد

بشار اسد با اشاره به اینکه جنگ غزه چهره واقعی وفریبکار غرب و آمریکا را برای جهان روشن ساخت تاکید کرد که هرآنچه که بتوانیم در اختیار فلسطینی‌ها برای مقاومت ضد دشمن اشغالگر قرار بدهیم دریغ نمی‌کنیم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه طی سخنانی اعلام کرد که خطرناک‌ترین چیزی که ملت‌ها اکنون با آن مواجه هستند جنگ‌های ایدئولوژیک مانند نئونازیسم و لیبرالیسم مدرن و افراطگرایی است و ما تنها با عقل و فکر و اعتقاد می‌توانیم در برابر این جنگ‌های ایدئولوژیک بایستیم.

بشار اسد در جریان یک سخنرانی در کاخ کنفرانس دمشق اظهار داشت که حتی در یک جنگ اقتصادی یا جنگ تروریستی هدف لزوماً تنها گرسنگی دادن به ملت‌ها با ابزار اقتصاد و یا کشتار آنها از طریق تروریسم نیست؛ بلکه هدف، رساندن ملت‌ها به فرهنگ ناامیدی است که با گذشت زمان به چیزی شبیه به یک دکترین تبدیل می‌شود و جایگزین آموزه‌ها و اصول دیگر می‌گردد و در نتیجه ملت‌ها را مجبور می‌کند که از حقوق خود دست بکشند.

مسئله فلسطین مهمترین موضوع روز است

وی در ادامه به تحولات فلسطین و جنگ وحشیانه‌ای که رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین به راه انداخته است اشاره و اعلام کرد که مهم‌ترین و برجسته‌ترین موضوع امروز مسئله فلسطین بوده و بار دیگر مسئله فلسطین به منصه ظهور برگشته است؛ به گونه‌ای که تاکنون شاهد آن نبوده‌ایم. مسئله فلسطین در سال 1948 همزمان با اشغالگری صهیونیست‌ها در اراضی فلسطین شکل گرفت و امروز عادلانه بودن این مسئله در سطح کل جهان روشن شده است.

حمایت جهانی از صهیونیسم درحال کاهش است

بشر اسد تاکید کرد که همچنین حقیقت ماهیت رژیم جنایتکار صهیونیستی نیز برای همه جهانیان آشکار شده است و حمایت جهانی که پیش از این اسرائیل از آن برخوردار بود در سطح جهانی به شدت کاهش یافته است. این مسئله یک مشکل مضاعف در وهله نخست برای صهیونیست‌ها ایجاد می‌کند؛ چرا که رژیم اشغالگر صهیونیستی از همان ابتدای آغاز اشغالگری خود در فلسطین در سایه حمایت‌های غربی زندگی کرده و این حمایت‌ها صرفاً مربوط به سیاستمداران غربی نبوده بلکه شهروندان غربی نیز از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کردند اما امروز اتفاق دیگری رخ داده است. این مسئله همچنین برای حاکمان و سیاستمداران غربی نیز بسیار مشکل ساز است ؛ چرا که مجبورند در رویارویی با افکار عمومی کشورهایشان قرار بگیرند.

چهره واقعی و دروغگوی غرب برای همه جهان فاش شده است

اسد در ادامه گفت که اما مشکل دوم، آسیب شدید به وجهه نظام غربی و نابودی آن است. از زمان جنگ جهانی دوم و به ویژه بعد از سقوط اتحاد جماهیر شوروی در سال 1991 نسل‌هایی در دنیا به وجود آمدند که مجذوب و شیفته فرهنگ غربی بودند و دائماً غرب را شگفت انگیز و زیبا توصیف می‌کردند، اما این تصویر امروز شروع به خراب شدن کرده است. علاوه بر آن، این تصویر در میان خود شهروندان غربی نیز شروع به نابودی کرده است و مشخص شده حقیقت اصولی که غرب بر پایه آن بنا گشته است دروغ و ریاکاری و دورویی و فریبکاری است و حاکمان غربی قبل از ملت‌های دیگر ،ابتدا ملت‌های خودشان را فریب می‌دهند.

بشار اسد: اسرائیل حق اعمال زور علیه فلسطینیان را ندارد/ آمریکا در شرایط حساس متحدین خود را تنها گذاشتبشار اسد: هزینه مقاومت از هزینه سازش کمتر است/ مقاومت از تمام کشورهای عربی دفاع می‌کند

سرکوب جنبش‌های دانشجویی بیانگر وضعیت وحشت‌زده نظام غربی است

رئیس جمهوری سوریه در ادامه به جنبش عظیم دانشجویی در آمریکا و کشورهای اروپایی برای حمایت از مردم غزه و مقابله با تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین اشاره و اعلام کرد که سرکوب وحشیانه اعتراضات مسالمت آمیز در دانشگاه‌های آمریکا، فرانسه و آلمان و ... بیانگر یک وضعیت وحشت زده برای نظام غربی است.

وی تاکید کرد که که جنگ غزه حامیان تقلید از غرب را در جهان عرب و نیز سوریه افشا کرد و ما نشنیدیم که این طرف‌ها درباره موضع غرب در قبال جنگ غزه و حمایت‌های سیاسی و تسلیحاتی دولت‌های غربی از رژیم صهیونیستی و جنایت‌های آن علیه غیرنظامیان فلسطینی و همچنین مشارکت مستقیم نیروهای نظامی و امنیتی غربی در جنگ غزه صحبت کنند. ما همچنین نشنیدیم که این طرف‌ها درباره سرکوب دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا و .... صحبت کنند.

بشار اسد در ادامه گفت که نیازی به تکرار موضع ملی ما در قبال رژیم جنایتکار صهیونیستی وجود ندارد و موضع ما از زمان آغاز اشغالگری صهیونیست‌ها در فلسطین و ظهور آرمان فلسطین ثابت بوده و حتی یک لحظه و تحت هیچ شرایطی دچار لغزش نشده است.

سوریه هرآنچه بتواند برای مقاومت ضد صهیونیست‌ها ارائه می‌دهد

رئیس جمهوری سوریه اظهار داشت که تعصب کور غرب به صهیونیسم مسئله تازه‌ای نیست و همواره وجود داشته است و ما هرگز موضع خود را در قبال فلسطین تغییر نمی‌دهیم؛ حتی به اندازه یک تار مو و اگر بتوانیم هرگونه امکاناتی را که داریم در اختیار فلسطینی‌ها یا هر طرف مقاومتی ضد رژیم صهیونیستی قرار بدهیم این کار را بدون هیچ تردیدی انجام خواهیم داد.

اسد تصریح کرد که موضع ما در مقابل مقاومت به عنوان یک مفهوم یا عمل هرگز تغییر نخواهد کرد؛ بلکه این موضع در حال تثبیت است، زیرا حوادث ثابت کرده‌اند هر کس که تصمیم مستقل برای خود نداشته باشد هیچ امیدی به آینده ندارد و همچنین کسی که قدرت ندارد ارزشی در این دنیا ندارد و هر کسی که برای دفاع از وطن خود مقاومت نکند شایستگی وطن را ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • «طوفان الاقصی» بزرگترین شکست نظامی را برای اسرائیل رقم زد
  • اسد:جنگ غزه چهره واقعی و فریبکار غرب و آمریکا را نشان داد
  • روز ۲۱۲ طوفان‌الاقصی|بمباران رفح و ۳ اردوگاه آوارگان
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌ها ممنوع
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی ممنوع شد
  • تحلیلگر صهیونیست: محمود عباس ۲ بار دیدار با بلینکن را رد کرد