Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@04:03:21 GMT

در «چینش کابینه» مرحمت فرموده ما را مس کنید!

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۳۷۲۷۰

در «چینش کابینه» مرحمت فرموده ما را مس کنید!

به گزارش جماران، محمد کاظمی نماینده مجلس شورای اسلامی در روزنامه اعتماد نوشت: می خواهید مفهوم یا قاعده یا هنجاری را خراب کنید کافی است نام بدی بر آن بگذارید! می‌خواهید ضعف و نارسایی و ناتوانی خود را توجیه کنید نام خوبی برای آن برگزینید! این روزها بحث بر سر چینش کابینه دولت دوازدهم بالا گرفته و هرکس از زاویه‌ای به موضوع می‌نگرد و نظرات خویش را بیان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینکه هیچکس نمی‌تواند تاثیر قاطع حمایت اصلاح‌طلبان در پیروزی آقای روحانی را مورد تردید قرار دهد و خواست روشن مردم در تشکیل یک کابینه کارآمد و همسو با تمایل اکثریت جامعه را نادیده بگیرد عده‌ای نام بد «سهم‌‌خواهی» را علم کرده‌اند و آشکارا عبور از اراده و تمایل مردم را تبلیغ می‌کنند و برخی دوستان برای اینکه عقب نمانند و متهم به طلب سهم نشوند بر آن صحه می‌گذارند و بر زشتی امری مرسوم و صواب تاکید می‌ورزند تا مثلا از رییس‌جمهور دفاع کرده باشند و او را مدیون هیچ کس قلمداد نکنند! راستی چرا عده‌ای انتظار کاملا معقول و منطقی و ضروری اصلاح‌طلبان برای تمهید یک کابینه قوی و با انگیزه و استوار بر بینش مردمگرایی را برنمی‌تابند و با فضا‌سازی و نامگذاری ناموجه رییس‌جمهور محترم را از آن دور می‌سازند؟ آیا تلاش شبانه روزی صدر و ذیل اصلاح‌طلبان از رهبران گرفته تا نمایندگان و بدنه طیف بزرگ اصلاح‌طلبان برای پیروزی آقای روحانی و عمل به وعده‌هایش این بود که یکی از وزیران که توانایی اخذ رای از چند میلیون مردم پشت درمانده را نداشت همچنان وزیر بماند؟ آیا اصلاح‌طلبان در ایام انتخابات که شب‌ها نخوابیدند و شهر به شهر و روستا به روستا رفتند نباید انتظار داشته باشند که وزیر مخالف اصلاحات در کابینه حضور نداشته باشد؟ کسی که با وجود حوزه ماموریتش در مجلس حاضر می‌شد و لابی می‌کرد که کمیسیون‌ها در اختیار نمایندگان اصلاح‌طلب قرار نگیرد! اگر قرار باشد مبارزات انتخاباتی بعد از انتخابات با میدانداری افراد غیر همسو لوث شود آیا دیگر کسی انگیزه پیدا می‌کند که وارد میدان شود و یک کار سیاسی روشن انجام دهد؟ نه تنها در جناح اصلاح‌طلب که در جناح اصولگرا هم قاعده درست و منطقی همین است و تخلف از آن مرزها را مخدوش می‌کند. هیچکس از آقای قالیباف انتظار نداشت و ندارد که در صورت پیروزی در کابینه‌اش از آقای تاجزاده یا حتی زنگنه و ظریف استفاده کند. نکته بسیار مهم دیگر اینکه افزون بر انتظار مردم و اصلاح‌طلبان پیرامون جهت‌گیری‌های عمومی وزیران دولت کارآمدی آنان است که اتفاقا اصلاح‌طلبان به گواهی آمار رسمی مدعی آن هستند و اگر بگویند از مدیران اصلاح‌طلب به‌واسطه کارآمدی و سلامت مالی‌شان استفاده کنید سخنی به گزاف نگفته‌اند. با اینکه دولت اصلاحات شعار اقتصادی نداد و هر ٩ روز با یک بحران روبه‌رو می‌شد یکی از موفق‌ترین کارنامه‌های اقتصادی را از خود بجا گذاشت و چنانچه اکنون هم آنجا که از مدیران متمایل به اصلاحات استفاده شد کارنامه قابل قبولی ارایه داده‌اند. اما جالب و اسفبار آنکه این روزها کسانی مدعی دو آتشه کابینه شده‌اند و برای ابقا یا کسب موقعیت‌ها از اصطلاح فراجناحی استفاده می‌کنند که در کوران انتخابات و حملات بی‌امان به آقای روحانی غیب شدند! یا دفاع نکردند یا در دفاع ناچیز خود اما و اگر هم گذاشتند تا جایی که رییس‌جمهور محترم اشارات صریح و تلخی به این دسته از افراد کرد. دفاع از رییس‌جمهور جای خود دارد برخی حتی از دولتی که خود در آن بودند و هیچ منع قانونی هم نداشت به حمایت برنخاستند.

به هر حال روشن است که اکثریت ٢٤میلیونی با امیدها و پیام‌ها و وعده‌های صریح رییس‌جمهور محترم به صحنه آمدند و انتظار دارند که همان خواسته‌ها و تمایلات به‌وسیله توانمندان معتقد پیگیری و به سرانجام برسد. حالا نوبت گفتار درمانی گذشته است و باید که در عمل مردم از رای خیره‌کننده خود سرخورده نشوند. اکنون که از سویی در مجلس شورای اسلامی جهت‌گیری‌های افراطی در اقلیت قرار دارد و از سوی دیگر رای بالای آقای روحانی (بنا به اشاره‌ای که خود ایشان کردند) امکان پیگیری خواست‌های روشن مردم را به وجود آورده است نخستین قدم تشکیل یک کابینه استوار و موافق با خواست اعلام شده جامعه است. مردم آنچه در توا‌ن‌شان بود به منصه ظهور رساندند پس نشاید که باز هم انواع ملاحظات را دخالت دهیم و از همین ناحیه امید مردم و دموکراسی را دچار آسیب‌سازیم. متاسفانه شنیده‌ها از بعضی انتخاب‌ها و نوع انتخاب‌ها چندان جالب نیست! گاهی رندان و فضا‌سازان چنان می‌کنند که هر آینه اصلاح‌طلبان ندا دردهند که از طلا گشتن پشیمان گشته‌ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید! امید به یک کابینه کاملا اصلاح‌طلب چندان موافق با واقعیات‌های موجود نیست، لذا دردمندانه می‌خواهیم حداقل مخالفان اصلاحات را در پست‌های کلیدی دولت نگمارید. به هر حال مردم قضاوت‌کننده هستند و سیاستمداران در هر شرایطی به آنها نیاز مبرم دارند.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۷۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، در پی اظهارات اخیر مهدی نصیری در مصاحبه با تلویزیون بی‌بی‌سی وی خواستار آن شد که اپوزیسیون شکاف بین مصطفی تاج‌زاده و رضا پهلوی را با یک اتحاد پر کند. او مدعی است که پادشاهی مشروطه و جمهوری‌خواهی می‌توانند متحد شوند؛ مطرح شدن این موضوع که شکاف بین تاج زاده و شاهزاده باید برداشته شود و همچنین این ادعا که جریان اصلاحات از جمهوری اسلامی عبور کرده است، سبب شد تا خبرنامه دانشجویان ایران به گفتگوی تلفنی با برخی از چهره‌های جریان اصلاح طلب و فعالین این حوزه بپردازد و پاسخ آنها را در خصوص اظهارات مهدی نصیری جویا شود که در ادامه این گزارش مشروح مصاحبه تلفنی با فاطمه راکعی، زهرا نژاد بهرام، شهیندخت مولاوردی، مجید فراهانی، شهاب طباطبایی، محمد سالاری، سیدحسن رسولی را می‌خوانید:

شهاب‌الدین طباطبایی دبیرکل حزب ندای ایرانیان در این واکنش به اظهارات اخیر اظهار مهدی نصیری اظهار داشت: اظهارات مهدی نصیری تکرار یک شوخی بی‌مزه و توهمی است که ۱۴۰۱ هم براندازان خارج نشین برایشان ایجاد شده بود. نه مردم و نه نخبگان سیاسی هیچکدام نگاهشان به بیرون از کشور نیست.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه گفت: اصلاح طلبی یعنی اصلاح در درون ساختار بنابراین وقتی می‌گوییم اصلاح طلبی یعنی خواستار اصلاحات درون نظام هستیم، معنی دیگر آن این است که نگاهی به خارج از کشور و بیرون و براندازی اساسا در میان طیف‌های مختلف اصلاح‌طلب وجود ندارد.

طباطبایی در پایان افزود: صحبت این آدم‌ها(مهدی نصیری) را آنقدر جدی نگیرید. این صحبت ها تکرار کمدیک توهماتِ دوسال پیش براندازها است. ما اگر واقعا در داخل کشور درست عمل کنیم، مردم احساس رضایتمندی داشته باشند اصلا به این حرف‌ها گوش هم نمی‌کنند. فقط یادمان باشد به قول رهبری مگس روی زخم می‌نشیند ما باید برویم زخم را درمان کنیم کاری به مگس‌ها نداشته باشیم.

شهیندخت مولاوردی فعال سیاسی اصلاح طلب و معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور دولت یازدهم نیز در این خصوص گفت: این موضوع باید از خود آقای نصیری سوال شود که چرا همچنین صحبتی داشته‌اند. بنده سخنگوی جریان نیستم، حالا باید دید که در جلسات با دوستان، چه تصمیمی خواهند گرفت.

وی در ادامه افزود: من معتقد نیستم که جریان اصلاحات در کنار اپوزیسیون ایستاده باشد و همچنین جریان اصلاحات عبور از جمهوری اسلامی را کلید زده باشد و چرا که این جریان مرزبندی خود را با اپوزیسیون همواره حفظ کرده است. در تمام بیانیه‌هایی نیز که تاکنون صادر شده است، هیچکدام همچنین صحبتی با این مضمون‌ را تایید نمی‌کنند. نسبت به صحبت‌های اخیر آقای نصیری هم معتقدم که اگر جریان اصلاحات بخواهد بوسیله سخنگوی خود موضع خود را روشن می‌کند، احتمالا در جلسه‌ای که روز یکشنبه در پیش است ناظر به آن صحبت شود.

سیدحسن رسولی فعال سیاسی اصلاح طلب و سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف در در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در واکنش به مصاحبه نصیری با BBC اظهار کرد: من هم مصاحبه آقای نصیری که اخیرا در مسافرت کانادا هستند شنیدم و ایده و پیشنهادی که ایشون مطرح کردند با این عنوان که پیوندی برقرار شود بین شاهزاده و تاج زاده و سایر محورهای گفته های ایشان رو یکی دوبار مرور کردم و خواندم در مقام اظهار نظر به عنوان یک شهروند در مرحله اول و در مرحله دوم به عنوان عضوی از جبهه اصلاحات و در مرتبه سوم و بعدی به عنوان دوست نزدیک خانوادگی و همکار سابق آقای تاج زاده این نکات را عرض می کنم.

اولا اظهار نظر آقای مهدی نصیری با توجه به مواضع پیشین و فعلی ایشان در مورد این پیشنهاد خاص و هر نقطه نظر دیگری که مطرح می کنند مصلحت و مسئولیتش متوجه خودشان است. ثانیا از آنجا که در این اظهار نظر نسبت به جریان اصلاحات که یک جریانی است برخواسته از بطن و متن انقلاب اسلامی، یک جریان فکری اصیل سابقا موصوم به نیروهای خط امام و از ۲ خرداد ۷۶ به بعد موصوم به اصلاحات برخواسته از درون ساختار نظام جمهوری اسلامی است که در بخش قابل توجهی از تاریخ ۴۵ ساله حیات جمهوری اسلامی ایران این جریان ما اصلاح طلبان بخشی از ساختار رسمی بوده‌ایم و طبعا امروز با صراحت باید نسبت به مواضع و عملکردمان در آن دوره ای که مسئولیت داشتیم منصفانه پاسخگو باشیم به عنوان مثال اگر بنده به عنوان یک فرد اصلاح طلب ۴ سال در خراسان استاندار بودم به نمایندگی از ساختار جمهوری اسلامی ایران من مسئولیت اداره بزرگ ترین استان کشور را در اختیار داشتم امروز اگر یک جریان دانشجویی در مشهد و یا در تهران از من بخواهد که تو بیا در مورد نقاط ضعف و قوت در یک گزارش عملکرد پاسخ بده حتما من مسئولیت دارم که این کار را بکنم نباید عبور کنم ازش و نه در مقام پاسخگویی در حقیقت با پرهیز از هویت انقلابی و اصلاح طلبی با یک پوشش دیگری وارد شوم در آن پوشش دیگر شاید پیوستن به جریان مخالف جمهوری اسلامی ایران باشد که جریان اصلاحات همانطور که عرض کردم به لحاظ روانشناسی و هویتی مرز روشن دارد.

اولا با اپوزسیون خارج از کشور که به تعبیر آقای نصیری شاهزاده محور است و هم با روش های حمکرانی امروز در قوای سه گانه که از نظر من، ما با این جریان هویت واحد داریم همه برخواسته از بطن انقلاب هستیم ولی نسبت به این نحوه حمکرانی ما منتقدیم دلسوزانه و مصلحانه این نکته دوم هست.

نکته سوم من نمایندگی از آقای مصطفی تاجزاده ندارم ولی همانطور که عرض کردم علاوه بر رفاقت دیرینه در یک مقطعی ما هر دو معاون وزیر کشور بودیم همسایه و روابط نزدیک داشتیم آقای تاجزاده اولا مواضعش را به صراحت اعلام کرده واضح و شفاف و هیچ چیز ناگفته ای ندارد.

در هیچکدام از این اظهار مواضع ذره ای از مرزهای هویتیش عدول نکرده من حتی به یاد دارم که آقای تاجزاده در مقطعی که معاون سیاسی وزیر کشور بودن و بعد معاون پشتیبانی و برنامه ریزی بودن خطاب به استانداران، فرمانداران، معاونین و مدیران تاکید می کردند که از رسانه های داخلی استفاده کنند حالا به هر دلیلی من نمی خواهم بگویم صحبت با رسانه های غیر داخلی در حقیقت گناه کبیره است ولی من تعصب مصطفی تاجزاده را دارم تاکید می کنم و به یاد ندارم تاجزاده با یک رسانه بیگانه تاکنون مصاحبه ای داشته باشد لذا من به عنوان یک شاهد، همکار و یک رفیق رابطه ای بین این مجموعه گفته های آقای نصیری بین شاهزاده و مصطفی تاجزاده و جریان اصلاحات به هیچ عنوان نمی بینم و انتظار دارم که تحلیلگران، اظهار نظرکنندگان که آزاد هستند در اظهار نظر مواضع خودشان شرط عدالت و انصاف را و حقوق انسانی، حقوق اساسی اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مثل آقای تاجزاده و جریان اصلاحات را رعایت کنند و انصاف داشته باشند.

مجید فرهانی فعال سیاسی اصلاح‌طلب، نیز در این خصوص گفت: نصیری کیست؟ کدام مهدی نصیری؟ نمی شناسم. همان مهدی نصیری که کیهان بوده است!!!؟ من خیلی وقت مصاحبه سیاسی نمی کنم نمی دانم چرا با من تماس گرفتید؟من در این خصوص نظری ندارم و شخصا عضو جبهه اصلاحات نیستم و در این چند ساله هیچ مصاحبه سیاسی نداشتم و حرفی ندارم.

فاطمه راکعی از اعضای جبهه مشارکت ایران اسلامی، در پاسخ به سوال در خصوص اظهارات نصیری گفت: بنده باید تحقیق کنم ببینم، اگر به جریان اصلاحات نزدیک هستید با شما صحبت کنم اگر نه صحبتی با شما ندارم.!

محمد سالاری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و دبیرکل حزب همبستگی ایران اسلامی، ضمن اینکه مصاحبه را به وقت دیگری موکول کرد گفت؛ حرف‌های مهدی نصیری، واقعا یک توهم است.!

کد خبر 848558 برچسب‌ها پهلوی خبر ویژه اصلاح‌ طلبان

دیگر خبرها

  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • حمله شدید کرباسچی به نصیری: تعادل نداری و به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خوری | دنبال جذب جایگاه هست
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!