Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در مرحله نخست، خواستار بازرسي از سايت کلاهدوز، لشکرآباد و کالاالکتريک بودند. به سايت کلاهدوز که رسيدند، گفتند مکاني نزديک آنجا را هم مي‌خواهيم بازديد کنيم که به آنها اجازه داده شد.

سرويس تاريخ مشرق- حسن روحاني در کتاب خاطرات خود از مديريتش در پرونده هسته‌اي طي سال‌هاي 1382-1384 مي‌گويد و جزييات پذيرش پروتکل الحاقي به صورت داوطلبانه را اين‌گونه شرح مي‌دهد:
در بازرسي از محيط‌هاي نظامي، طبق مفاد پيش‌بيني شده در پروتکل الحاقي، بايد چارچوبي را مراعات مي‌کردند که بعدا به آيين‌نامه مدوني تبديل شد، مبني بر اينکه هنگام ورود به سايت‌هاي نظامي، بازرسان از اتومبيل پرده‌دار استفاده کنند تا نوانند خارج از نقطه مورد نظر، از امکانات و تأسيسات ديگري مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه موقعيت‌ياب و موبايل همراهشان باشد و در ورودي سايت نظامي، همه وسايل شخصي خود را تحويل دهند. بعد هم به نظاميان گفته شده بود که اگر بازرسان خواستند وارد سالني شوند، کليه ماشين‌آلات موجود در سالن را بپوشانند، چون آنها صرفا مجاز به نمونه‌برداري بودند. بنابراين، بايد روي نقشه نشان مي‌دادند که کدام سايت موردنظر آنهاست. سپس، روي عکس هوايي سالن مورد نظر را تطبيق مي‌دادند و آنگاه از مکان موردنظر نمونه‌برداري مي‌کردند.
در روزهاي نخست، به اندازه کافي سخت‌گيري نمي‌شد، اما پس از آنکه در جلسه سران نظام نگراني‌هاي مطرح شد، چارچوب فوق مورد تأکيد قرار گرفت. براي نمونه، اگر دستگاهي را مي‌ديدند که داراي مارک کشوري بود، به آن کشور فشار مي‌آوردند تا ارتباط تجاري خود را با ايران قطع کند. به همين سبب تأکيد شد روي دستگاه‌ها را بپوشانند. در واقع، تصميم گرفته شد که بازرسي دقيقا در چارچوب مقررات باشد. به همين منظور آيين‌نامه مربوطه از سوي وزارت دفاع تهيه و ابلاغ شد.
در مرحله نخست، خواستار بازرسي از سايت کلاهدوز، لشکرآباد و کالاالکتريک بودند. به سايت کلاهدوز که رسيدند، گفتند مکاني نزديک آنجا را هم مي‌خواهيم بازديد کنيم که به آنها اجازه داده شد که بعدا معلوم شد آنجا يک کارخانه سماورسازي است و به شرکت خصوصي تعلق دارد. [1]
حسن روحاني، امنيت ملي و ديپلماسي هسته‌اي، تهران، مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص، 1391، چاپ سوم، ص 211-212.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۷۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی

حسین حاجی بگلو در گفت و گو جام جم، اظهار کرد: پیرو گزارش واصله به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مبنی بر فروش انواع پوشاک خارجی و دست دوم در سطح شهر در همین ارتباط طی گشت مشترک برگزار شده بازرسی صمت، پلیس امنیت اقتصادی و اتحادیه پوشاک شهرستان بجنورد از واحد صنفی مورد گزارش تعداد بیش از ۱۰۰ ثوب انواع لباس خارجی به ارزش تقریبی بیش از ۵۰۰ میلیون ریال کشف و ضبط شد. وی با اشاره به اینکه پدیده قاچاق کالا موجب تهدید حیات سالم اقتصادی و فرهنگی یک جامعه می‌شود، خاطرنشان کرد: در راستای مبارزه بی امان با قاچاق کالا همه تلاش خود را به کار بسته ایم، تا تحرک از قاچاقچیان و ضربه زنندگان به اقتصاد جامعه سلب شود. انجام بیش از ۱۶ هزار بازرسی در سطح بازار استان حاجی بگلو از انجام بیش از ۱۶ هزار و ۲۷ بازرسی در سطح بازار استان طی سال گذشته خبر داد. وی گفت: روند بازرسی و نظارت بر عرضه کالا در بازار محدود به زمان و طرح های ویژه همچون طرح نوروزی نیست و این کار به صورت مستمر انجام و با متخلفان بر اساس قانون برخورد می شود و شهروندان می توانند شکایت های خود را در این رابطه برای رسیدگی به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند. وی افزود: طی سال گذشته ۱۶ هزار و ۲۷ بازرسی در سطح بازار های استان انجام شده است و ۳۰۳۵ تخلف نیز به ارزش ۲۲۰ میلیارد و ۸۴۴ میلیون ریال به ثبت رسید. این مقام مسئول، تعداد کل پرونده های متشکله را ۲۷۶۲ مورد عنوان کرد. به گفته وی، سال گذشته ۳۸۰۱ گشت مشترک انجام شده است که از این تعداد یک هزار و ۲۹۸ پرونده گشت مشترک به ارزش ۹ میلیارد و ۳۹۴ میلیون ریال به ثبت رسید. مدیر کل صمت خراسان شمالی ادامه داد: از ۱۸۵ پرونده قاچاق ۱۵ میلیارد و ۷۷۸ میلیون ریال پرونده ثبت شده است‌. حاجی بگلو عدم درج قیمت و نصب نرخ نامه، گران فروشی، عدم صدور صورتحساب، حمل و نقل، نگهداری، عرضه و فروش کالای قاچاق، عدم ارائه فاکتور خرید و تقلب را مهم ترین تخلفات صورت گرفته بیان کرد که توسط بازرسان مورد توجه و رسیدگی قرار گرفت./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی
  • افزایش ایست‌های بازرسی در پی افزایش جرم و جنایت در لندن
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • ثبت تصویری از خودروی عجیب یک روحانی در شهر قم
  • برگزاری آزمون طرح شهید زین الدین