Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- رئیس خانه صنعت و معدن کرمانشاه، بر لزوم ارائه آموزش‌های کارگاهی و مهارتی در دانشگاه‌ها به دانشجویان در کنار دروس تئوری تاکید کرد و آن را لازمه بازار کار دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، جهانبخش شکری شامگاه یکشنبه در نشست گفتمان سرمایه گذاری وتجارت فناوری و فر صت‌های سرمایه گذاری شرکت‌های دانش بنیان که با حضور بنیان گذار پارک‌های علم و فناوری کشور در سالن جلسات جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: خانه صنعت و معدن کرمانشاه با پارک علم و فناوری چندین جلسات تخصصی داشته است و به نتایج قابل توجهی نیزرسیده ایم که از جمله این جلسات می توان به هم اندیشی بین صنعتگران، برگزاری کارگاههای تخصصی با هدف کسب وکار و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..اشاره کرد.

وی ارتباط صنعت و معدن را با پارک علم وفناوری را بسیار امیدوار کننده در ارتقاء صنعت و پارک علم و فناوری دانست وافزود: بخش صنعت و تولید خیلی مشتاق است با پارک و شرکتهای دانش بنیان همکاری داشته باشد و خواستار نظارت و اعتماد بیشتر است.

رئیس خانه صنعت ومعدن کرمانشاه معتقد بود، باید فرهنگ سازی شود که بچه ها از درون خانواده برای صنعتی شدن تربیت شوند.

شکری با اشاره به فرهنگ کار دانشگاهی افزود: یک دانشگاهی وقتی به محیط کار می آید، یک صاحب صنعت با وجود تئوری درس خواندن و کار بلد نبودن او از وی توقعاتی دارد لذا نیاز است دانشگاه در کنار دروس تئوری دروس را به صورت کارگاهی نیز آموزش داده تا دانشجو بتواند محیط کار را لمس کند وبا ابزار، سختی ها و فعالیتهای کارگاهی آشنا شود.

رئیس خانه صنعت و معدن کرمانشاه معتقد است: استاد کار فنی با داشتن تجربه و گاهی سواد اندک بسیار در کار مسلط است و نیاز است در کنار دروس دانشگاهی تجربیات خود را به دانشجو ارائه دهد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۸۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است

استاندار کرمانشاه گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش بوده و حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در نشست شورای هیأت اندیشه‌ورز اجتماعی استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل اجتماعی استانداری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نیاز جامعه به اقدامات پژوهشی، تحقیقاتی و علمی برای حرکت به سمت بالندگی بیشتر، اظهار کرد: هرکدام از اعضای جامعه دانشگاهی استان می‌توانند در برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثری ایفا کنند و این موضوع طی چندین مراسم و نشست‌های مختلف با دانشگاهیان و اساتید علمی برای عینیت بخشیدن به همکاری و مشارکت این عزیزان بیان‌شده است.

وی افزود: همگی باید با همکاری و همدلی تلاش کنیم تا استان به‌صورت عالمانه و مجاهدانه برای رسیدن به پیشرفت و بالندگی روزافزون اداره شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هرکدام از مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور و مشارکت جامعه دانشگاهی بهتر و دقیق‌تر رفع می‌شود ازاین‌رو برای کمک به استان، اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی برای ما بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر ارائه راهکارها و طرح‌های مختلف برای بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها با نگاه علمی و دانشگاهی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک مناسبی به بهره‌وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع داشته باشند و همچنین می‌توانند به افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیز با راهکارهای علمی خود کمک کنند.

صحرایی عنوان کرد: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش است.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه نیازمند نسخه دانشگاهی هستیم و از جامعه دانشگاهی می‌خواهیم که با مشخص کردن چندین اولویت مهم، نظرات و راهکارهای عملیاتی و علمی خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: با مشخص کردن چندین اولویت و با همکاری جامعه دانشگاهی می‌توانیم به حل مسئله با نگاه علمی برسیم و قطعاً حرکت در این مسیر اثرگذار و نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748548

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد