Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم حمایت و توجه به تولید کنندگان بومی، عاملی بر عدم رونق تولید و اشتغال در منطقه سیستان شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، مقام معظم رهبری سال 96 را سال اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال نامگذاری کرد تا همه مسئولین و مردم برای تحقق این نام به اجرای برنامه بپردازند.

حمایت از تولید و اشتغال به عنوان یک اولویت و اصل در امور کاری مسئولان مطرح است و براین اساس همه باید حمایت از تولید بومی و افزایش میزان اشتغال در جامعه گام بردارند، اما این موضوع در سیستان به نوعی دیگر است چرا که روز به روز شاهد تعطیلی واحدهای تولیدی در منطقه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از این واحدهای تولیدی، کشتارگاه صنعتی طیور زهک می باشد که سال های متوالی است که تعطیل شده و برخی مواقع مدتی فعالیت دارد و مجددا تعطیل می شود.

واردات مرغ کشتار روز یکی از اهم دلایل بسته شدن کشتارگاه است
جهت پیگیری این موضوع خبرنگار اقتصادی عصرهامون در تماسی که با حسین کول مدیرعامل این واحد صنعتی داشت، وی عامل اصلی تعطیلی این کشتارگاه را واردات مرغ کشتار روز از سایر استان ها به منطقه سیستان دانست و گفت: عدم تمایل مردم سیستان به بهر گیری از مرغ منجمد و کشتار روز و عدم وجود سرمایه در گردش از دیگر عوامل تعطیلی این کشتارگاه بوده است.

وی ادامه داد: در زمان فعال بودن این کشتارگاه بین 30تا50نفر به صورت ثابت مشغول به فعالیت بوده اند که متاسفانه این افراد درحال حاضر بیکار شده اند.

بیکاری 50 کارگر بر اثر تعطیلی کشتارگاه
وی بیان کرد: در سال های اخیر به طور میانگین دو تا سه ماه در هر سال این کشتارگاه فعال بوده است اما مجددا تعطیل شده است.

کول در خصوص بازار فروش افغانستان نیز گفت: تلاش زیادی برای انجام صادرات مرغ منجمد و کشتار روز به افغانستان انجام داده ایم اما استقبال مناسبی از کشور افغانستان در این زمینه نداشته ایم.

این کار آفرین ضمن درخواست تسهیلات بین 400تا500میلیون تومان برای سرمایه در گردش این کشتارگاه، حمایت و تسهیل امور توسط مسئولان مربوطه را خواستار شد.

مدیرعامل کشتارگاه صنعتی طیور زهک با بیان اینکه باید فرهنگسازی برای مصرف مرغ منجمد در این شهرستان انجام شود، اظهار داشت: مسئولان باید مرغ زنده ای که در استان تولید می شود در اختیار کشتارگاه ها قرار دهند تا به جای عرضه مستقیم در بازار کشتارگاه کار توزیع را انجام دهد.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۹۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، با پیگیری‌های خبر خوزستان، در پی گزارش از مشکلات آبرسانی به واحد‌های تولیدی از خبر خوزستان طرح آبرسانی به این واحد‌های تولیدی آغاز شد.

رئیس آب و فاضلاب سالمد دزفول گفت: این واحد‌های تولیدی در طول ۱۰ سال گذشته آب مورد نیاز خود را از طریق تانکر تامین و همین امر موجب راکد ماندن و غیر فعال شدن بعضی از طرح‌های اشتغالزایی و‌تولیدی شده بود.


محمد باقر منش افزود: با اجرای این طرح که به طول ۶ کیلومتر انجام می‌شود،   مشکل آبرسانی به واحد‌های تولیدی سردشت دزفول برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد:  در مجاورت این طرح   دو روستا عباس آباد و غریب آباد نیازمند تامین آب شرب هستند که با تامین لوله مورد نیاز به این روستا‌ها آبرسانی خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • اقدامات امنیتی جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا را به تعطیلی کشاند
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل