Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@04:58:25 GMT

پرونده تخلف مالی دیگری از پسر ابتکار

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۴۰۵۲۱

طه هاشمی به دلیل صدور چک بلامحل به مبلغ حدود 600میلیون تومان محکوم و حکم غیابی وی در 93/11/27 صادر شد اما به دلیل درخواست واخواهی و اعتراض به حکم غیابی پرونده ادامه داشت تا اینکه در تاریخ 95/6/13 دادگاه حکم جلب جنجالی وی را صادر می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پنج سال پیش طه هاشمی فرزند معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست صدور چک بلامحل و عدم پرداخت مبلغ مربوطه در دادگاه محکوم و حکم جلب وی نیز صادر شد اما با گذشت سه سال از ابلاغ دستور دادگاه همچنان طلبکار در انتظار دریافت وجه نقدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طه هاشمی به دلیل صدور چک بلامحل به مبلغ حدود 600میلیون تومان محکوم و حکم غیابی وی در 93/11/27 صادر شد اما به دلیل درخواست واخواهی و اعتراض به حکم غیابی پرونده ادامه داشت تا اینکه در تاریخ 95/6/13 دادگاه حکم جلب جنجالی وی را صادر می‌کند.


پس از صدور حکم، دستور جلب پسر ابتکار از سوی مرجع قضایی به کلانتری محل ابلاغ می‌شود اما به دلیل اینکه در روال پرونده و دادگاه آدرس محل زندگی معاون رئیس جمهور را اعلام می‌کند ناجا از ورود به محل خودداری کرده و درنامه‌ای به دادگاه درخواست ورود پلیس امنیت به پرونده را می‌کند.
با این درخواست کلانتری به شعبه دادگاه نامه‌ای به پلیس امنیت ارسال و از آنان برای ورود به محل سکونت و جلب مشارالیه درخواست همکاری می‌کند اما پلیس امنیت در نامه‌ای به دادگاه عنوان می‌کند طبق قانون مسئولیت پیگیری حکم جلب مربوط به کلانتری بوده و ازعهده ما خارج است.


طبق قانون در صورتی که حکم از سوی دادگاه صادر شود و متهم در دسترس نباشد و یا حاضر به حضور در جلسات دادگاه نباشد، چنانچه حکم محکومیت، جنبه مالی از قبیل رد مال، مصادره یا جزای نقدی و دسترسی به اموال محکوم علیه وجود داشته باشد، حکم باید از سوی نیروی انتظامی اجرا شود؛ اما در این پرونده تاکنون از اجرای حکم قانون امتناع شده و قوه قضائیه موظف به رسیدگی و احقاق حقوق مالباخته است، این حکم در مرحله تجدید نظر خواهی قرار گرفته و اعتراضی بر آن قابل قبول نخواهد شد.


فرزند ابتکار به دلیل پرونده مشابهی که پیش از این خبرگزاری فارس به آن پرداخته بود محکوم و حکم جلب وی نیز صادر و در حاشیه نشست تخصصی معاونان و روسای ادارات مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی سراسر کشور توسط محسنی اژه‌ای رسانه‌ای شد.


طه هاشمی فرزند معصومه ابتکار که با استفاده از رانت والدین خود با صدور چک بلامحل مبالغ هنگفتی دریافت کرده، تاکنون هیچ اقدامی برای بازپرداخت بدهی‌های خود انجام نداده است.

منبع: فارس

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۰۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حسین نجف زاده  افزود: یکی از این پرونده ها مربوط به مشاور املاک متخلف بود که به پرداخت چهار میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

وی اضافه کرد: در این پرونده، به تخلف واحد مشاور املاکی در ارائه خدمات انجام معامله به میزان ۴۵۷ میلیون ریال و تنظیم قرارداد غیررسمی در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.

وی اظهار کرد: شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی، تخلف انتسابی را محرز اعلام و علاوه بر پرداخت ۴۵۷ میلیون ریال به عنوان جبران خسارت در حق شاکی خصوصی متهم را به پرداخت چهار میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر مبلغ گرانفروشی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی ادامه داد: در پرونده دیگری، تخلف واحد موبایل فروشی برای تقلب در فروش گوشی آیفون ۱۱ به میزان ۲۱۶ میلیون ریال در شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.

نجف زاده گفت: شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی، تخلف انتسابی را محرز اعلام و علاوه بر پرداخت ۲۱۶ میلیون ریال به عنوان جبران خسارت در حق شاکی خصوصی، متهم را به پرداخت ۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر میزان تخلف محکوم کرد.

وی درخصوص پروده پزشک متخلف نیز بیان کرد: در این پرونده یک مراجعه کننده به علت اضافه دریافتی به میزان ۱۲۲ میلیون ریال از یک پزشک شکایت کرده بود.

وی افزود: با بررسی پرونده، تخلف انتسابی به پزشک محرز و این فرد علاوه بر توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی، یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال جریمه شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی اضافه کرد: همچنین یک نانوا و یک شیرینی فروش به ترتیب به علت کم فروشی و گرانفروشی به پرداخت ۱۳۰ و ۲۲۰ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.

دیگر خبرها

  • تعلیق فعالیت یکی از اعضای شورای شهر بندر امام (ره)
  • صافکار متخلف اردبیلی نقره داغ شد
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • متخلفان تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند
  • جریمه میلیاردی برای قاچاقچی آرد در قزوین
  • استقلالی‌ها شارژ مالی شدند
  • درخواست نتانیاهو از بایدن فاش شد
  • جریمه یک واحد صنفی قصابی به دلیل گرانفروشی
  • محکومیت پزشک متخلف در ارومیه
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی درباره حکم دادگاه لاهه