Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه خبری سی‌ان‌ان در مطلبی با اشاره به سیاست داخلی آمریکا درباره احتمال برکناری رکس تیلرسون از وزارت خارجه آمریکا، گزینه‌های جدید ترامپ در مورد مهاجرت، اصلاحات مالیاتی و روابط رسانه‌ها و چالش بزرگ برای قدیمی‌ترین سازمان حقوق مدنی این کشور پیش‌بینی‌هایی کرد.

به گزارش ایسنا، سی‌ان‌ان در بخشی با عنوان "سرد شدن قوه مجریه؛ سر و صداهای جدید از وزارت خارجه" نوشت: پس از یک سری وقایع پر سر و صدای اخیر که زنبورهای کارگر را به جوش و خروش وادار کرد و توجه وزیران کابینه ترامپ را برانگیخت، در جلسه اخیر قوه مجریه یک سردی عامدانه به وجود آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش بزرگی از این تحولات نتیجه تغییرات در کارکنان کاخ سفید بود؛ اینکه رئیس‌جمهوری آمریکا توصیه مشاوران ارشد درباره عدم استخدام آنتونی اسکاراموچی به عنوان مدیر ارتباطات را نادیده گرفت و در پی آن، شون اسپایسر از مقام سخنگویی کاخ سفید استعفا کرد.

بحث دیگر ادامه گفت‌وگوها درباره مصاحبه نیویورک تایمز بود که ترامپ در آن شدیدا از جف سشنز، دادستان کل و حامی دیرینه‌اش انتقاد کرد و گفت: "برایم قابل قبول نیست که سشنز خودش را از هرگونه تصمیم مرتبط با مداخله روسیه در انتخابات کنار کشیده باشد."

سی‌ان‌ان در ادامه می‌نویسد، در میان کسانی که معتقدند انتقاد رئیس‌جمهوری آمریکا از سشنز غیر حرفه‌ای بوده، طبق گفته منابع مطلع، نام رکس تیلرسون، ‌وزیر امور خارجه آمریکا دیده می‌شود. تیلرسون لیست بلندی از اختلافات با کاخ سفید دارد که شامل بحث‌های جدید درباره سیاست واشنگتن در قبال ایران و کارکنان می‌شود. نارضایتی او موضوع پنهانی نیست و گاها در نشست‌ها مطرح شده است.

در ادامه این پیش‌بینی می‌خوانیم: چندین هفته گفت‌وگو با دوستان تیلرسون در خارج از واشنگتن این حس را تداعی کرد که او به رغم نارضایتی قصد دارد در این سمت، حداقل تا پایان سال باقی بماند. این امر منجر به ادامه تلاش‌ها برای سازماندهی مجدد وزارت خارجه می‌شود و بدین معنا می‌شد که یکسال در این سمت عالی‌رتبه می‌ماند.

اما دو منبع مطلع که خواستند نامشان فاش نشود، به سِی‌ان‌ان گفتند که اگر تیلرسون زودتر از فاگی باتم (وزارت خارجه آمریکا) خارج شود، تعجب نخواهند کرد.

این دو منبع از مکالمات تیلرسون با دوستانش در خارج از واشنگتن مطلع بودند. هر دوی آنها گفتند، نارضایتی تیلرسون تشدید شده و او تردید دارد که جنگش با کاخ سفید به‌زودی فروکش کند.

آنها همچنین در پاسخ به اینکه آیا تیلرسون به دنبال یک استراتژی خروج است، اذعان کردند که ممکن است این مساله پس از یک هفته سخت رخ دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۰۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری تاس، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»

وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»

۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشور‌ها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استاندارد‌های دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است.

دیگر خبرها

  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • کاخ سفید: بلینکن برای برقراری آتش‌بس ۶ هفته‌ای در غزه تلاش می‌کند
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به عربستان | گفت و گوی مهم برای آتش بس در غزه
  • ادامه مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • سفر اردوغان به آمریکا به تعویق افتاد
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم