Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ عزت الله بهشتی فر اظهار داشت: خسارت ناشی از این میزان آتش سوزی در استان افزون بر 60میلیارد ریال بوده است.

وی تصریح کرد : 26 فقره از این آتش سوزی‌ها تنها در سه نقطه بحرانی با انبوه جنگل ومرتع بوده است.

بهشتی فر افزود: 13نقطه بحرانی با بیشترین میزان آتش سوزی‌ها تاکنون در سطح استان شناسایی شده و عملیات مهار وحفاظت از جنگل‌های این مناطق در اولویت منابع طبیعی استان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کهگیلویه و بویراحمد یک میلیون و 722 هزار و 800 هکتار عرصه جنگلی و مرتعی دارد که از این میزان 999 هزار و 100 هکتار جنگل و 723 هزار و 700 هکتار نیز مرتع است.

وی بیان کرد : میزان آتش سوزی جنگل‌های کهگیلویه و بویراحمد از نظر تعداد وقوع 26 فقره نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته اما به لحاظ سطح حدود 45 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت : بیش از 90 درصد وقوع آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع ملی این استان به‌ صورت عمدی و با دخالت‌های مستقیم انسانی بوده است.

وی تصریح کرد : بر اساس برآورد اولیه ظرف یک دهه گذشته و از سال 1385 تا پایان سه ماهه نخست امسال افزون بر 9هزار هکتار از جنگل‌های این استان طعمه حریق شده است.

وی یادآور شد : این میزان خسارت بر اثر وقوع افزون بر یک هزار و 114فقره آتش سوزی بوده است.

بهشتی فر گفت : افزون بر یک هزار و 300 هکتار از این میزان در سال 95 و یک هزار و 200 هکتار نیز در سال 94بوده است.

وی کوهستانی و سخت گذر بودن مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد و کمبود امکانات و تجهیزات لازم برای مهار آتش سوزی ها را یادآور و خواستار توجه و اهتمام ویژه ستاد بحران و مسئولان اجرایی در سطح ملی و استانی برای امداد رسانی در این راستا شد.

انتهای پیام/غ

آتش سوزی در 282 هکتار از جنگل‌های کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فلارد گفت: آفت جوانه خوار بلوط به جان جنگل‌های بلوط شهرستان فلارد افتاده و موجب شده است جنگل بلوط این شهرستان در معرض خطر و آسیب جدی قرار گیرد.
یونس خلیلی افزود: در همین راستا با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، مبارزه با این آفت در شهرستان فلارد را از ۱۶ فروردین امسال آغاز کردیم.
وی گفت: طغیان آفت جوانه خوار بلوط باعث کاهش رویش، زوال جنگل، تغییر در زادآوری و توالی و حتی باعث مرگ و میر درختان می‌شود.
خلیلی خاطر نشان کرد: لارو‌های ابتدایی این آفت در اوایل فصل بهار وارد جوانه‌های بلوط می‌شوند و از آن تغذیه می‌کنند در حالی که لارو‌های رشد کرده و بزرگ شده، از برگ‌ها تغذیه می‌کنند تا جایی که درختان در اواخر بهار کاملا عاری از برگ می‌شوند.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فلارد گفت: برای حفاظت و صیانت از جنگل‌های بلوط، کار مبارزه با این آفت در سطح ۶۶۷ هکتار از جنگل‌های بلوط شهرستان فلارد در بخش‌های مرکزی و امامزاده حسن با ۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی از ۱۶ فروردین امسال شروع شد.

دیگر خبرها

  • سکانس‌هایی از فیلم جنگل پرتقال
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • مومنی: آتش به جنگل نرسید
  • مطالعات  طرح جامع جنگل کاری نالشکینه بوکان
  • تصاویری از حرکت خوک ماده و توله ها در جنگل ساری
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • اولین گروه از عمره‌گزاران کهگیلویه‌وبویراحمد به سرزمین وحی
  • فیلم/ گشت و گذار پلنگ در جنگل‌ ساری
  • گشت وگذار شبانه پلنگ در جنگل ساری
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران