Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پارک فناوری پردیس از برگزاری نشست سرمایه‌گذاران مخاطره‌پذیر کشورهای عضو سازمان دی-هشت خبر داد و گفت: این نشست در مهرماه امسال برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مهندس مهدی صفاری‌نیا، با اشاره به برگزاری نشست شبکه انتقال و تبادل فناوری دی-هشت، افزود: این شبکه از سال 1391 با اخذ مجوز فعالیت در سومین نشست وزرای صنعت کشورهای دی هشت، تاکنون فعالیت‌های متعددی را برای افزایش همکاری‌های فناوری کشورهای عضو سازمان دی-هشت آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دبیرخانه این شبکه مسؤولیت ایجاد بستر مناسب همکاری میان فناوران کشورهای عضو را بر عهده دارد و هر سال نشست‌های متعددی را با موضوعات مختلف در حوزه فناوری برگزار می‌کند.

صفاری‌نیا یکی از موضوعات روز دنیا را «نوآوری» و «سرمایه‌گذاری جسورانه» در نوآوری‌ها ذکر کرد و ادامه داد: نهادهای این حوزه با عنوان سرمایه‌گذاران مخاطره‌پذیر به سرعت در کشورهای اسلامی در حال ایجاد و رشد است، از این رو دبیرخانه این شبکه برگزاری اولین نشست از مجموعه نشست‌های سرمایه‌گذاری فناوری دی-هشت (Technology Investment Meetings) را با موضوع «سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر» در مهرماه امسال (اکتبر 2017) برگزار خواهد کرد.

رییس پارک فناوری پردیس در خصوص اهداف اصلی این نشست، گفت: آشنایی صندوق‌های مخاطره‌پذیر کشورهای اسلامی با یکدیگر، انتقال تجربیات، بررسی مدل‌های روز سرمایه‌گذاری در نوآوری‌ها و مدیریت سرمایه‌پذیران در صندوق‌های مخاطره‌پذیر از محورهای اصلی این نشست است و انتظار داریم توافق در خصوص سرمایه‌گذاری مشترک، یکی از خروجی‌های این نشست باشد.

وی همچنین افزود: در نظر داریم با دستاوردهای مورد انتظار از این نشست، بتوانیم نشست‌های سال‌های آینده این رویداد را با حضور شرکت‌های نوآور نوپا و سرمایه‌گذاران فعال از کشورهای عضو برگزار کنیم و فضای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در نوآوری را در بین کشورهای مسلمان ایجاد کنیم.

دبیر شبکه انتقال و تبادل فناوری دی-هشت ابراز امیدواری کرد این نشست بتواند در رسیدن به اهداف خود با موفقیت عمل کند و برنامه‌های طراحی شده برای این نشست برای صندوق‌های مخاطره‌پذیر کشورها مفید و موثر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۲۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری اصفهان گفت: هدف از برگزاری رویداد پنجشنبه‌های فناور کمک گرفتن از توانمندی‌ شرکت‌های دانش‌بنیان برای رشد و توسعه مدیریت شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در برنامه پنجشنبه‌های فناور (فصلی نو در حمایت از زیست بوم فناوری)، ارزش آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های حمل‌ونقل و ترافیک، اصفهان کارت اظهار کرد: هدف از برگزاری رویداد پنجشنبه‌های فناور کمک گرفتن از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان برای رشد و توسعه مدیریت شهری است. که امروز یازدهمین برنامه را برگزار کردیم.

وی با اشاره به انعقاد قرارداد در حوزه آب و پساب به ارزش ۱۱ میلیارد با شرکت‌های فعال در شهرک علمی و تحقیقاتی افزود: تصفیه پساب به کمک نانو ازن را در مرحله پایلوت که ۵۰ لیتر بر ثانیه بود، پاسخ گرفتیم، در ادامه این شیوه به دیگر تصفیه خانه‌ها با انعقاد قرارداد تسری پیدا می‌کند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه در حوزه ایمنی و آتش‌نشانی، شرکت‌های دانش‌بنیان تولید کلاه هوشمند را که بتواند یک سری داده به آتش‌نشان مخابره کند، در دستور کار دارند، افزود: به‌تازگی موضوع مهم در شهرداری، اقتصاد دیجیتال است، در این راستا چند پنجشنبه فناور با این موضوع برگزار می‌شود.

نصوحی ادامه داد: یکی از سیاست‌های مهم در این حوزه مولد سازی دارایی‌ها است که دارای طبقه‌بندی‌های مختلف همچون دارایی فیزیکی و اطلاعاتی است، اما در این برنامه دارایی‌های اطلاعاتی و داده‌ای شهرداری مدنظر است.

وی ادامه داد: در اصفهان کارت داده‌های زیادی وجود دارد که می‌تواند مبنای ارائه خدمات بهتر به شهروندان باشد، البته به دنبال آن کسب‌وکار هم شکل می‌گیرد.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری دوربین‌های مختلف دارد که بسیاری از داده‌ها روزانه در آن موجود است، تصریح کرد: ممکن است سرورهای ما پاسخگو نباشد و نتوانیم داده‌ها را دائمی نگهداری کنیم، از این‌رو با کمک شرکت‌های دانش بنیان می‌توان بعضی خدمات و فعالیت ارزش افزا شوند تا همه شرکت‌ها و مردم منتفع شوند.

وی یادآور شد: بسیاری از شرکت‌ها علاقه‌مند به داشتن داده‌های شهرسازی هستند که در جلسات آینده به صورت اختصاصی برنامه‌ای را برای داده‌های خاص در حوزه شهرسازی خواهیم داشت که کسب و کار اصلی شهرداری به این حوزه اختصاص دارد و داده‌های موجود در حوزه شهرسازی با اصناف مختلف مرتبط است.

نصوحی گفت: شعار شهرداری توسعه شهر هوشمند و توجه به موضوع فناوری بوده و موضوع اقتصاد دیجیتال دارای اهمیت است.

کد خبر 747785

دیگر خبرها

  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • رئیسی در نشست خبری با رئیس جمهور سریلانکا: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود