Web Analytics Made Easy - Statcounter

هورا چیت ساز با اشاره به اینکه مقایسه میان فرزندان از زمان بارداری مادر آغاز می‌شود، اظهار کرد: اینکه مادر می‌گوید این بارداری‌ام با بارداری قبلی‌ام متفاوت بوده است آغاز مقایسه فرزندان است.

وی افزود: همان طور که پنج انگشت متفاوت است و هر انسانی یک موجود آزاد و مستقل است و راه و روش و توانایی‌های خاص خود را دارد، والدین با توجه به این شرایط باید زمینه آزادی عمل برای رشد خلاقیت کودک خود را فراهم کنند و تصور نکنند کودک باید آنچه که آن‌ها می‌خواهند شود بلکه با تربیت و پرورش درست مهارت‌ها و توانایی‌ کودک افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این پزشک سلامت روان با بیان اینکه مقایسه‌ها زمینه حسادت‌ها را افزایش می‌دهد و این حسادت‌ها بین خواهران و برادران ممکن است که تا پایان عمر ماندگار شود، خاطر نشان کرد: بهتر است والدین به جای افزایش حسادت، به فکر شناسایی توانایی‌های کودکان خود باشند و استعدادهای خاص آن‌ها را پرورش دهند.

چیت ساز ادامه داد: پر و بال دادن به این مقایسه‌ها زمینه ساز دروغگویی کودکان می‌شود. کودک می‌خواهد خود را آن طور که ما می‌خواهیم به ما نشان دهد نه خود واقعی‌اش را. توقعات بیش از حد ما حتی ممکن است زمینه ساز این شود که کودک از خود واقعی‌اش فرار کند و خود دروغین را به ما نشان دهد.

وی اضافه کرد: این فرارها و دروغگویی ها زمینه ساز اضطراب می‌شود و این احساس را در کودک ایجاد می‌کند که والدین به من بی توجه هستند، همچنین یک احساس خشن در کودک نسبت به والدین شکل می‌گیرد و خاطرات رفتارهای خشن تاپایان عمر ماندگار می‌شود. حتی ممکن است که این رفتار خشن نسبت به خواهر و بردار نیز ماندگار شود.

این پزشک سلامت روان افزود: این رفتارهای والدین منجر می‌شود که زندگی برای کودک به یک مسابقه تبدیل شود و کودک خود را با ایده آل‌های والدین مطابقت دهد. این رفتارهای به کودک این احساس را القا می‌کند که تو باید آنکه من می‌خواهم باشی و نه آنگونه که خودت می‌خواهی.

چیت ساز تصریح کرد: باید در نظر داشته باشیم که تفاوت‌های ظاهری و رفتاری میان کودکان وجود دارد و باید توانایی‌های آن‌ها را پر و بال بدهیم و از جمله "فرزند من بهترین فرزند دنیا است" استفاده کنیم، به کار بردن این جملات مقایسه فرزندانمان با بهترین‌ها است.

وی با بیان اینکه شرایط محیطی و پرورش فرزند می‌تواند در بروز تفاوت‌ها دخالت داشته باشد، گفت: به جای اینکه کودک را با دیگران مقایسه کنیم باید راه و روش زندگی را به او نشان دهیم. باید این حس را به فرزندانمان القا کنیم که ما خود واقعیی‌شان را دوست داریم و هیچ کس اجازه دخالت در زندگی و مراحل رشد او را ندارد.

این پزشک سلامت روان، خاطرنشان کرد: باید به کودک اطمنیان خاطر بدهیم که با جود تفاوت‌هایی که با خواهر و برادر خود دارد مورد علاقه ما است. اگر به کودک یاد دهیم که طعم ناکامی را بچشد،‌ تجربه زندگی جمعی را به دست می‌آورد و در برخورد با مشکلات مهارت حل مسئله و تصمیم گیری را پیدا می‌کند و زندگی و آینده موفقی خواهد داشت.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۲۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه بامدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش چهار درصدی دستگیری متهمان جرائم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رحیمی در تشریح عملکرد یکساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی نیز گفت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به‌ صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قراردارد.

وی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز گفت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در  سال ۱۴۰۲ ارزش  پرونده های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده های تشکیل شده از طریق رصد سامانه های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد  ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت:۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟